Kínai telefon válogatás prémiumtól a belépőszintig

2018.02.08. 22:56

Woodyison

fo_1.jpg

A kínai telefonok nagy népszerűségnek örvendnek a vásárlók körében. Ez nem meglepő, hiszen általában remek ár-érték arányú készülékeket lehet találni az ázsiai piacon. A kínálatban való tájékozódást hátráltatja, hogy az elérhető eszközök száma szinte végtelen. Ezért készül ez a mai kínai telefon válogatás, amiben összeszedtük nektek a legjobb ajánlatokat a prémiumtól a belépőszintig. 

(ZTE) Nubia Z17 Mini>>

A Nubia üdvöskéje az egyik legjobb választás a 60.000 forint alatti telefonok között. Mindezt tapasztalatból mondjuk, ugyanis volt már nálunk teszten, és nagyon tetszett. A kinézete nagyon egyedi lett és az összeszerelési minőség is kiválóra sikerült. Ezentúl a gép belseje is tartogat meglepetéseket. A nyolcmagos Snapdragon 652-es rendszerchip és a 4 GB RAM elegendő a mindennapi használat során. A telefon a Nubia UI4 operációs rendszer és a számos szenzor különleges képességekkel ruházza fel a telefont. Az üzemidő nagyjából két nap, ami kiváló teljesítmény a 2950 mAh kapacitású akkumulátortól. Estig lehetne sorolni a Nubia Z17 Mini pozitív tulajdonságait, ami biztos hogy az árat, amit a GearBest kér érte, bőven megéri.

nubia_z17_mini_1491473206442_1.jpg

A kínai telefon válogatás következő tagja az Ulefone T1>>

A szintén tesztelt Ulefone T1 kitűnő formatervezéssel rendelkezik, biztosan sok irigylő szempár fogja csodálni a készüléket, ha megvásároljuk. A kijelző 5,5 inch-es Full HD felbontású, ami mérete miatt ideális videó nézésre, játékra. 6 GB RAM-nak és a 64 GB belső tárhelynek köszönhetően a T1 döccenés nélkül futtatja a gyári Android 7.0-s rendszert. Az USB Type-C miatt a töltési idő és az adatátviteli idő is csökkent. Ha egy remek formatervezésű telefont keresel átlag felhasználásra, akkor egy jó választás az 54.000 forintért kapható Ulefone T1. 

t1_1.jpg

M-Horse Pure 1>>

Az M-Horse Pure 1 egy gazdaságos belépő modell, ami kedvező árral rendelkezik. Az 5,7 inch-es kijelző mellett egy négymagos MTK6737-es processzor található. A telefon a legfrissebb Android rendszer futtatja, ami még jó ideig kiszolgálja az átlagos felhasználói igényeket. A fém borítású készülékház hátoldalán és előlapján is dual kamera található. Kiemelendő még a 4380 mAh kapacitású áramforrás, ami akár 2-3 napos üzemidőt is jelenthet. Az M-Horse Pure 1 29.000 forintos áron kapható a GearBest webáruháztól és egy kis trükkel az áfamentes EU Express szállítás is elérhetővé válik.  

pure1_fokep-696x407.jpg

Xiaomi Mi Mix 2>>

A prémium kategóriát az alig pár hónapja debütáló Xiaomi Mi Mix 2 képviseli, ami simán felveszi a versenyt a nyugati konkurenciával. Természetesen teszteltük is, és ennél jobb kínai telefont egyelőre nem tudunk mondani. A mérnökök kijavították az előd hibáit, így egy szinte tökéletes készülék született. A 2160 x 1080 pixel felbontású 5.99 inch-es káva nélküli kijelző egyszerűen gyönyörű és az összeszerelés minőségére sem panaszkodhatunk. A legújabb Snapdragon 835-ös chip 6 GB RAM-mal van megtámogatva. A Type-C csatlakozón keresztüli gyorstöltés drasztikusan lerövidíti a töltési időt, a MIUI még mindig az egyik legjobb Android alapú interfész a piacon. A Mi Mix 2 egy tökéletes választás annak, aki egy kompromisszum mentes felső kategóriás telefont szeretne megfizethető áron.

xiaomi-mi-mix-2-review_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: telefon élet hír kiegészítők elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr8913633384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása