Okosóra válogatás a Gearvitán – A legjobbakat választottuk ki

2018.10.26. 18:52

Toobee

nyito_16.jpg

Okosóra válogatás közben jött a felismerés, hogy milyen jó kis cikket lehetne kerekíteni ebből, úgyhogy össze is szedtünk most néhány remek vételt, amikhez kuponokat is kaptunk. Zeblaze Vibe, AllCall W2, NO.1 F5, Lemfo Lem X és Xiaomi Amazfit Bip, ezek közül tudtok választani, természetesen áfamentes szállítással és kedvező áron.

 

 

Zeblaze Vibe Lite

A Zeblaze óráit előszeretettel teszteljük, sok modell járt már nálunk. A Zeblaze Vibe Lite  egy különleges megoldást alkalmaz, mégpedig a “hagyományos” technológiába oltott okosfunkciókkal felvértezett órák piacán próbál teljesíteni.

zeblaze.JPG

Nem bízták a véletlenre a szerkezet megalkotását, a Citizen szállítja be nekik ezeket. Nem kell a töltéssel sem bajlódni, a Japán Maxell CR2430-as elemével egy évig működik a Vibe Lite. Ennek a típusnak a legnagyobb előnye szerintem az, hogy úgy néz ki, mint bármelyik másik “buta” testvére. Érdekes, hogy már ennyiért is zafírüveget kapunk, egy Xiaomi Stratos-nál például igen tetemes felárért juthatunk hozzá.

zeblaze2.JPG

A Zeblaze 5 ATM-ig vízálló, ezért nem gond a tusolás, kézmosás, azaz hordhatjuk a nap bármely szakában. Az applikáció segítségével iOS és Android alapú készülékekkel képes kommunikálni, rezgéssel képes jelezni, számolja a lépéseinket, valamint az alvást is monitorozza. Mindez viccesen olcsón, mindössze 8.500 Ft-ért vásárolható meg a ZNVIBEL kuponkóddal, ez természetesen áfamentes, hiszen értékhatár alatti.

A Zeblaze Vibe Lite itt megvásárolható

 

AllCall W2

Az AllCall W2 szemben a Zeblaze kütyüjével, egy igazi mindenes, hiszen a kamerától elkezdve a SIM foglalatig minden nyalánkságot belepakoltak a kínaiak. A 400×400 pixeles AMOLED kijelző gondoskodik a kiváló megjelenítésről és a takarékos működésről. Az akkumulátor nem pici, 460 mAh-s telep került bele.

alcall.JPG

Az SoC-t az MTK szállította, 2 GB RAM-mal és 16 GB ROM-mal felszerelve, amin Android 7.0 fut, tehát a Play Store-ból szinte bármit letölthetünk rá, ami képes futni ezen a hardveren és szoftveren. Nem vagyunk rákényszerítve a csekély óraspecifikus appok használatára. Úszás, futás, fotózás, navigáció?

allcall2.JPG

Ezeket telefon nélkül is képes megoldani az AlCall W2, a SIM-kártyával pedig barangolhatunk a neten akkor is, ha nincs WiFi a közelben. Az ACW2SP kuponkóddal most kedvező, 36.800 Ft-os áron vásárolhatjátok meg, ebben már benne van az áfamentes szállítási mód is, melyet EU Priority Line néven választhattok ki a listából.

Az AllCall W2 itt megvásárolható

 

No.1 F5

A No.1 termékei közül az F6 járt már nálunk, 5 csillagos ár-érték arányával az egyik kedvenc óránk. Most pedig itt az F5 is. Lehet, hogy sokak számára ismeretlen a márka, de az egyik legnagyobb kínai okosórákkal foglalkozó cégről beszélünk, megannyi sikeres modellel.

Én személy szerint nagyon szeretem a beépített GPS-szel rendelkező eszközöket, így nem merül a telefonom. Épp a minap olvastam egy sztorit, ahol egy órát feküdt eszméletlenül egy sajnálatos esés miatt egy kerékpáros, a Strava futtatása miatt pedig 4%-os töltöttségnél ébredt a semmi közepén. Rosszabbul is elsülhetett volna. Jómagam is hasonló megfontolásból vásároltam egy Xiaomi Stratos-t, így a mobilom védve van az energiazabáló funkcióktól.

f5.jpg

CCNOF5 kuponkóddal most kedvezményes, 14.500 Ft-os áron juthattok hozzá, ebben már benne van az áfamentes szállítási mód extra költsége is. Ennyiért GPS-es órák nem nagyon vannak, maximum a Xiaomi Amazfit Bip.

A No.1 F5 itt megvásárolható

 

Lemfo LEM X

A Lemfo LEM X4 impozáns kijelzőjével tűnik ki a többiek közül, hiszen picivel 2 col feletti méretéhez bámulatos felbontás társul, 640×590 pixeles. A SIM foglalatos, IP67-es védettséggel rendelkező LEM X Android 7.1-et futtat, az MTK6739 SoC 1 GB RAM-mal és 16 GB ROM-mal dolgozik. Kifejezetten nagy, 900 mAh-s akkumulátor dolgozik a Lemfo-ban, ekkorát nem is láttam még okosórában.

lemx.JPG

A LEM X is a beépített kamerás órák közé tartozik, néha kétség kívül jól tud jönni ez a funkció. Az Android miatt pedig csak a képzeletünk szab határt a felhasználási területnek, ugyanis GPS is van benne, a SIM kártyával pedig netezhetünk, tehát mondjuk futni el lehet indulni telefon nélkül.

lemx2.JPG

Pontosabb nem telefon nélkül indulsz el, csak éppen a kezeden viseled, amiről közben Bluetooth-on keresztül szól a zene, szerintem elég praktikus. Az ára most nagyon baráti, én a többi nagy webshopban ennél jóval drágábban láttam, az áfamentes szállítással együtt 46.500 Ft-ba kerül.

A Lemfo LEM X itt megvásárolható

 

Xiaomi Amazfit Bip

A Xiaomi rendelkezik az egyik legolcsóbb, beépített GPS-es órával, ami nem más, mint az Amazfit Bip. Egy kis mókolás után Strava kompatibilis, szóval már itt felkeltette az érdeklődésemet.

bip.jpg

A napokban teszteltük újra, azóta sok szoftveres frissítésen esett át, a Xiaomit ismerve pedig biztosan sokáig támogatott is marad, az én Amazfit Stratos órámra is rendszeresen jönnek javítások, tegnap például már a 2.3.6-os verziószámú érkezett. A kijelző kellemes, 1,28 inch-es transzreflektív darab elég jól látható, még napfényben is, hiszen a tükröző rétegnek köszönhetően minél több fényt kap, annál jobban olvasható.

bip2.jpg

Okosórában jelenleg ezt tartom az etalonnak. Az IP68 szabványnak megfelelőség miatt le sem kell vennünk, szinte bármit csinálhatunk benne. Kicsivel 20.000 Ft alatt juthattok hozzá, természetesen áfamentes szállítási móddal együtt.

A Xiaomi Amazfit Bip itt megvásárolható

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr7914323817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása