Lightinthebox válogatás – Xiaomi laptop, telefon és DVR, Meizu telefon, valamint Jumper laptop

2018.10.12. 14:33

Toobee

nyito.jpeg

A mai Lightinthebox válogatásban elég ütős készülékek kaptak helyet, hiszen megmutatjuk a Xiaomi i5-ös laptopját, a Mi 8-at, valamint az autós kamerájukat is. A Meizu 16th névre hallgató mobilja Snapdragon 845 processzorral tör a felsőkategória babérjaira, a Jumper laptop pedig az árával hódít.

Xiaomi Mi 8 Lite okostelefon

A Xiaomi Mi 8 Lite-ra azért volt szükség, mert nem mindenki akar 150.000 Ft-ot kicsengetni egy Mi 8-ra, ha ki sem használja a benne rejlő tudást. Ezért megértjük azt is, ha valakinek elég a Snapdragon 660 teljesítménye. Az biztos, hogy pörgős rendszert kapunk, hiszen 6 GB RAM-ot és 128 GB ROM-ot párosítottak mellé.

mi8lite.jpg

86.000 Ft-os árával szerintem elég jól becélozták a célközönséget – például engem -, örömmel vásárolnám meg, ha ennyiért keresnék mobilt. 6,26 colos kijelzője ugyanúgy Samsung gyártmány, valószínűleg teljesen egyezik a Mi 8-cal, tehát itt nem érhető tetten az olcsósítás. Az akkumulátora alig kisebb, mint a Mi 8-nak, 3.350 mAh-s, ami a takarékosabb processzorral hosszabb üzemidőt eredményezhet. A kedvezményes árhoz használjátok a CHINABAYMI8L128 kuponkódot.

A Xiaomi Mi 8 Lite itt megvásárolható

 

Xiaomi Mi Gaming laptop

A Xiaomi Mi Gaming laptopját teszteltük már, és bátran kijelenthetjük azt, hogy ilyen jó gépet nem fogtunk még a kezükben. Igaz abban egy picit jobb hardver volt, de ez mit sem von le a gyengébbik felszereltség érdemeiből. A XIAOMIGAMEI5kuponkóddal most 292.000 Ft-ért vásárolhatjátok meg ezt a fenevadat.

laptop.jpg

Idézünk a tesztből: “A hűtés brutális, ennek megállapításához egyébként szétszerelés sem szükséges, a has majdnem felét elfoglalják a ventilátorok, ráadásul meg is emelik egy picit az alsó lemezt, hogy a légáram megfelelően távozhasson. A hő neuralgikus pont minden ilyen eszköznél, hiszen jelentősen csökkenti az élettartamot, throttlingolásra készteti a processzort és nem mellesleg kellemetlen rajta gépelni.

A Full HD IPS kijelző kifejezetten élénk és színekkel teli a kép, szépen jeleníti meg a videós anyagokat és filmeket. A fényereje lehetne nagyobb, valahol a középmezőnyben található 270 cd/m2 értékkel. A káván 1 MP-s HD kamera figyel egy mikrofonnal egyetemben, ha esetleg video telefonálni szeretnénk.

laptop2.jpg

A Xiaomi Mi Gaming laptop olyat tett le az asztalra, amit nem vártunk volna: gyakorlatilag a nagy konkurensek minőségével megegyező játékos notebookot, ami helyenként meg is veri ellenlábasait. Legnagyobb hibája a hektikus módon felhangosodó hűtés, illetve a játékosok nehezményezni fogják, hogy nincs G-Sync támogatás és display port, és biztosan néhány embert zavar majd az is, hogy a Windows nem magyar nyelvű, de ez viszonylag egyszerűen orvosolható.

laptop3.jpg

Cserébe a tokozás jobb minőségű az átlagnál, nincsenek csicsa-micsa világító logók és kellékek, amelyek bazárivá teszik a kinézetet, erős és gyors a hardver, remek a billentyűzet és a touchpad, rengeteg az USB port és nagyon hatékony a hűtés. A kijelzőt középszerűnek mondanám, de színeket nagyon élénken jeleníti meg, ez szerintem vállalható kompromisszum.”

A Xiaomi Mi Gaming itt megvásárolható

 

Meizu 16th okostelefon

A Meizu 16th a cég zászlóshajója, elég csak megnézni, hogy milyen hardvert pakoltak bele a kínaiak: 6 GB RAM, 64 GB ROM és Snapdragon 845 SoC. Impozáns adatok, ehhez pedig a Meizu-féle kiváló szoftvert párosították, mi személy szerint nagyon szerettük a Pro 7-et. Az LITBMZ1664 kuponkóddal most 134.500 Ft-ért vásárolhatjuk meg.

meizu2.jpg

A 6 colos, 1080×2160 pixel felbontású Samsung AMOLED panel kiváló megjelenítést és takarékos energiafelhasználást eredményez, így elég volt egy 3.010 mAh-s telepet rakni a mobilba. Az előlap több mint 91%-át foglalja el a kijelző, úgyhogy ne tévesszen meg senkit a 6 colos panel, eléggé kompaktra sikerült a Meizu 16th, hiszen 160,4×78,2×7,3 mm-es teste 182 grammos.

A Meizu 16th itt megvásárolható

 

Xiaomi Yi Dash Cam

A Xiaomi a Yi-vel karöltve kamera fronton elég magas szinten űzi az ipart, mi több terméket is kipróbáltunk már tőlük, ezek mind kiválóan vizsgáztak. A Xiaomi Mijia 1080p DVR és a Xiaomi 70 minutes DVR teszteket a linkekre kattintva tudjátok elolvasni. A Xiaomi Yi DVR kamerája A12-es processzorral dolgozik, ez egy bevált modell. 1080@60FPS videókat képes maximálisan rögzíteni, ehhez egy 64 GB-os Class10 memóriakártyát érdemes beszerezni.

yi.jpg

A mobilunkhoz WiFi-n keresztül tud kapcsolódni, tehát nem szükséges a beépített kijelzőn visszanézni a kérdéses eseteket. A beépített akkumulátorának köszönhetően az autó leállítása után is hajlandó működni még egy kis ideig. Az LITBMI254kuponkóddal most 10.250 Ft-ért vásárolhatjátok meg ezt a kiváló terméket, melyhez jár autós töltő és a rögzítéshez szükséges eszközök is.

A Xiaomi Yi Dash Cam itt megvásárolható

 

Jumper EZBook 3 Pro

A Jumper EZBook 3 Pro laptop az árával kíván hódítani, ugyanis az EZBOOK3PRO kuponkóddal 59.000 Ft-ért vásárolható meg. Ennyiért használt, sok éves modelleket kaphatunk. A 13,3 colos FHD kijelző szerintem ideális méret, ha sokat hordozzuk a gépet.

jumper.jpg

A 6 GB RAM garantálja, hogy a Windows 10 akadálytalanul futhasson, a processzor szerepét pedig egy Intel Apollo Lake N3450 tölti be, aminél természetesen kapni fürgébb darabokat is, de nem ennyiért. Egyedül a belső tárhely szúrt szemet, mint gyenge láncszem, sajnos ez egy eMMC modul, méghozzá 64 GB-os, viszont M.2 SSD-t fogad a gép, úgyhogy semmi pánik, be kell szerezni egy 128 GB-os modellt, és egy fürge kis netbookot tudhattok az asztalon.

A Jumper EZBook 3 Pro itt megvásárolható

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr6414297649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása