Bluedio audioeszköz akció – A kínai Bose

2018.10.10. 13:21

Toobee

nyito_14.jpg

Azt hiszem kevés olyan ember van, aki valamilyen formában ne használna valamilyen hangkeltő eszközt. Ha kevés koncertre juttok el, miért ne lehetne minőségi eszközökkel zenét hallgatni? A Bluedio audioeszköz kínálatából azért csemegézünk most nektek, mert a nálunk járt tesztkészülékek jól vizsgáztak.

A Bluedio termékeket itt tudjátok megvásárolni

 

Bluedio F2 aktív zajszűrős fejhallgató

A Bluedio F2-t már teszteltük nektek, akkor majdnem a maximális pontszámot érte el, ami elég jó eredménynek számít nálunk. Áfamentes szállítási móddal 17.000 Ft-ért vásárolható meg, ami nem rossz ár ezért a minőségért.

A Bluedio F2 itt megvásárolható

f2.jpg

A csomagolás láttán leesett az állunk, ilyen anyagfelhasználással csak a prémium szekcióban találkozhattunk idáig, tehát ajándéknak is kiváló, bár nem a ruha teszi, tartja a mondás. Szerencsére a belbecs is rendben van, összességében nagyon jó ár-érték arányú termékről van szó. Két forrásra is rá tudunk csatlakozni egyszerre, így megkönnyítve az eszközök közötti váltást.

f2_2.jpg

Ha telefonról hallgatunk zenét, akkor egy esetleges hívást is lebonyolíthatunk a fejhallgató segítségével. Lehetőségünk van felvenni és lerakni a hívásokat a bekapcsoló multifunkciós gomb segítségével, ugyanis Bluetooth-on keresztül kommunikál. Az akkumulátora több mint kielégítő teljesítményt nyújtott. A Type-C csatlakozón keresztül tölthető telep 14-15 órás üzemidőt produkált, tehát két munkanapot vígan eltölthetünk vele az irodában.

A Bluedio F2 itt megvásárolható

 

Bluedio BS-6 Bluetooth hangszóró

A Bluedio BS-6-ot mi is teszteltük már, dizájnra a Bose Mini Mark II ihlette, ám funkcionalitásban a legújabb trendeknek megfelelően Amazon Alexa-s kapcsolatot is magában foglal, telefonos kihangosítóként is használható és még jól is szól. Áfamentes szállítási móddal 12.000 Ft-ért vásárolható meg, ami kiemelkedően jó ár-érték arányú termékké teszi.

A Bluedio BS-6 itt megvásárolható

s6_2.jpg

A hangképe szép egyenletes, nem tuc-tucos V karakterisztika, tehát a Bluedio-nál inkább a minőséget helyezték előtérbe, a mennyiség rovására. Minden zenét kedvelő ember nevében mondhatom, hogy ez az irány a helyes, nem az eltorzított hangkép. Persze szokni kell, hiszen a mai társadalomban minden fronton érkezik a “boost”, vagy legalábbis próbálják arra ösztönözni az embereket, hogy erre van szükségük. Javaslom mindenkinek, hogy járjon sokat koncertre, van egy csomó jó hely (BJC, BMC, MÜPA, Kodály Központ), ahol kiemelkedően jó minőségben történik a hangosítás, ne adj Isten még unplugged koncerteket is szerveznek.

s6.jpg

A hosszú kitekintőnek pusztán egy célja van: ismerjétek meg a zenét, valójában hogyan is kell szólnia adott hangszernek, milyen hangkaraktere van az énekesnek. Ezek után könnyű lesz kiválasztani a jól ismert muzsikáitokkal, hogy melyek is az igazán jó eszközök. A nagy durranás az Amazon Alexa és az Alibaba felhőalapú kapcsolata, egyre több okosotthon épül, ahol könnyen hasznát tudjuk venni.

A Bluedio BS-6 itt megvásárolható

 

Bluedio TM Bluetooth fejhallgató

A Bluedio TM fejhallgatója vezeték nélkül csatlakozik az eszközeinkhez, a Bluetooth 5.0-s szabványnak megfelelően. Az akkumulátora papíron 30 órát bír, de ha már csak a felét tudja a valóságban, az is nagyon szép eredmény, ugyanis mindössze 2 óra alatt tölthetjük fel teljesen.

A Bluedio TM fejhallgató itt megvásárolható

tm.JPG

A beépített mikrofon segítségével telefonálásra is alkalmas, ráadásul egyszerre két eszközt is kezelni tud. Type-C kábelen keresztül tölthető fel a 650 mAh-s telep, a tömege pedig még így sem vészes, 220 grammot nyom. Három színben érhető el: fekete, sárga és piros, úgyhogy mindenkét nem igényeit kiszolgálja.

tm2.JPG

A képek tanulsága szerint ugyanolyan jó minőségű csomagolást kapott, mint az F2, tehát szintén kiváló ajándék lehet belőle. Az ára baráti, áfamentes szállítási móddal 11.000 Ft-ért vásárolható meg.

A Bluedio TM fejhallgató itt megvásárolható

A Bluedio termékeket itt tudjátok megvásárolni

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr7614293801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása