Heti termékválogatás – kis ez, kis az

2018.10.05. 14:07

SonkaMod

geekchina-696x455.png

A termékválogatások lényege, hogy ne a kedves olvasóra háruljon a keresgélés, hanem a szerkesztőségi tagokra. Mi az anyatejjel szívtuk magunkba a jó ajánlatok kiszagolását, így általában nem marad le semmiről, aki minket olvas. Az alábbi szösszenetben sem rabolom az értékes perceket, hanem tömören megmutatom az utóbbi napok legjobb akcióit.

 

360 S6 robotporszívó

Habár tesztünk során nem tudta lenyomni a Roborock S50-t, azért derekasan helyt állt a próbatételek során. Az ára pedig egyre lejjebb kúszik, pedig nagyon jó fícsörök találhatók a gépben. A legmenőbb funkciója a feltérképezés, amivel egy virtuális lenyomatot készít a lakásunkról, és onnantól kezdve intelligensen takarít. Viszlátot mondhatunk az össze-vissza járó takarítógépeknek, ennek a mozgásában már kevés az érthetetlen mozzanat.

 20180725175041_62648_eredmeny.jpg

Az árából a GEZCVSBN kuponkód segítségével faraghatunk egy dollárt, de ez majdnem nem is számít. Viszont az alapár is nagyon meggyőző, mindössze 92.000 forint, ami nem sokkal több, mint az első generációs Xiaomi gépé. Az EU Priority Line szállítási mód pedig garanrálja az áfa- és vámmentes beérkezést.

Itt megvásárolható >>

 

Makibes G04

A fitneszkarkötők lényege a sportolásunk nyomonkövetése és az ezáltali ösztönzés a további mozgásra. Ezt egy egyszerű kütyü is megteszi, de aki igazán jóra vágyik, annak a Xiaomi Mi Band 3-at kell választania. Az mindent tud, ami ezen a szinten elvárható, csak az egyetlen "baja" hogy nincsen benne GPS, tehát a telefonunkkal együtt kell futnunk, ha azt akarjuk, hogy lekövesse az utunkat.

 screen-shot-10-04-18-at-05_05-pm.png

A Makibes G04 annyival jobb, hogy megkapta a GPS szenzort, és már önmagában is elegendő a sportoláshoz, nem kell a tepsiméretű okostelefonunkat magunkkal hurcibálni. A hasonló tudású fitneszkarkötők már nem szoktak olcsók lenni, de jelen termék a GFCTLPZK kuponkóddal csak 10.000 forintba kerül. Ráadásul ez az összeg áfahatár alá esik, így semmilyen plusz költséggel sem kell számolnunk, mivel a szállítás is ingyenes.

Itt megvásárolható >> 

 

Xiaomi Mijia GH2 gimbal

A konkurens webshopokban drágább ez a gimbal Kínából, mint a Geekbuyingnál lengyel raktárból. Aki akar egy ilyet, annak itt a legmegfelelőbb alkalom a vásárlásra. A lengyel lerakat garantálja az ingyenes és gyors szállítást, ráadásul teljesen áfa- és vámmentesen. A termék járt már a szerkesztőségünkben is, és tetszett nekünk a Xiaomi olcsó stabilizátora.

 screen-shot-10-04-18-at-04_58-pm.png

Az applikációja még nem tökéletes, de az anyaghasználata kiemelkedő, és hozza az elvárható szintet. Alapvetően telefonokhoz találták ki, de akciókamerát is tehetünk bele, vagy más egyéb videófelvevőt, ami csak belefér a ’karmai’ közé. Gearbestet megszégyenítő a lengyel raktáras árazás, mert már 31.000 forintért meg lehet rendelni, és a plusz költségektől sem kell tartani.

Itt megvásárolható >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr2714283395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása