Szezonális termékakciók - Idén a felfújható napozóágy a legmenőbb termék

2016.07.17. 08:00

mrgergoke

y2828bl-1-ea86-thdx.jpg

Idén ez a felfújható napozóágy a legnépszerűbb termék, lépten-nyomon ennek a reklámjába futni. Vannak azért más termékek is, amikre szükségetek lehet a nyáron. Vagy akár egész évben.

y2828bl-1-ea86-v9bk.jpg

A sokféle színben kapható, és egészen kicsire összenyomható napozóágy remek partner lehet a strandon, mert homokba, fűbe is nyugodtan vihető, de ugyanúgy ajánlott matracnak is a vízben. A kedvenc képem róla az, ahogyan egy rajzon bemutatják, hogyan kell "felállítani" egy ilyet.

y2828bl-1-ea86-yqgv.jpg

Imádom, amikor a kínaiak okosak és kreatívak. Akár írhatták volna azt is, hogy sikítozz futás közben, és próbálj cikk-cakkban szaladni a strandoló emberek között, minél több homokot rugdosva egy-egy irányváltáskor a napozó emberek fejére. Na jó, csak egy kicsit cinikus vagyok, ennyire nem nevetséges a rajzuk, de én azért jót mosolyogtam a "run fast" részen. Amúgy meglepően nagy méretű felfújva,

y2828bl-1-ea86-jgkp_1.jpg

...miközben ilyen pici összenyomva:

y2828bl-1-ea86-huw7.jpg

Így nyugodtan cipelhető strandra, nem fogja elvenni a hideg sör helyét. Engem egy kicsit meglepett, hogy pont ez lett ilyen mindenmásodikembernekvan termék idén, de hát mindig van valami őrület. Ennek legalább még értelme is van. A kupon kód felhasználásával kb. 8700 forintnak megfelelő dollárért vihető.

Itt megvásárolható.

Kupon kód: docoolerbag

 

Hálózsákok

y1532bl-13-5c6a.jpg

Emlékeztek még a múltkori Naturehike hálózsák tesztemre? Ez ugyanaz a márka, csak egy kicsit menőbb termék. A lábnál szűkített, mellkasnál viszont kiszélesített, hogy kényelmesebben lehessen benne aludni. Fel sem tűnt a mostaninál, de ezt tényleg hiányolom belőle. Ez is ugyanolyan mini méretre összecsomagolható, de ha ez nem volna elég, akkor csak meg kell húzni a szíjakat a csatoknál, és máris egy gyűrött szar lesz belőle, ami olyan kis helyet foglal el, hogy még én is erős kétkedéssel gondolok arra, hogy ez egy felnőtt embernek szánt, kényelmes és dizájnos hálózsák. Pedig az. Az ára 8000 forint.

Itt megvásárolható.

Kupon kód: NH

y1532bl-12-5c6a.jpg

De ha valakinek ez nem tetszik esetleg, akkor nézze meg például a terepmintás verziót, ami némiképpen olcsóbb is. Elég stabil darabnak tűnik, és hűvösebb időben, vagy párna hiányában előny, hogy van fejre húzható része. Mondjuk a párna hiányára én azt szoktam mondani, hogy az illető nem ivott eleget, azért sír a szája párnáért. Belegondolva persze biztosan van olyan ember, aki nem az ivással köti össze a hálózsák gondolatát, de nekem mindig nomád körülmények közötti részegedés jut eszembe róla.

y1295cf1-15-1968.jpg

Ez is hasonló méretű tornazsák alakra tömöríthető, és kétféle színben megvásárolható. Lévén, hogy ezen nincsenek pántok, meg kifejezetten kemény részek, ha a felső csatot elrejtjük a belsejébe, remek eszköz arra, hogy megdobjuk vele legjobb barátainkat anélkül, hogy utána 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szereznének. Ráadásul ezt most 5 euróval olcsóbban tehetitek meg, mindössze 5500 forintért!

Itt megvásárolható.

Kupon kód: Seasonbag

y1295cf1-13-1968.jpg

 

Venti

Ha valakinek ezek a termékek nem nyernék el a tetszését, annak hadd javasoljam az ultimét nyári kínai kütyükombót: USB venti + power bank. Egy olcsó asztali venti egy power bankkel a legjobb döntés, ha büdzsé hűtést akarsz magadnak éjszakára például.

h4467-5-af82.jpg

Egyszer már írtam egy ehhez hasonló termékről, de annak nem fém lapátjai voltak, ez fém egy az egyben, ahogy elnézem. Egy legalább 5000 mAh-s akksival elképesztően sokáig tudnak működni. A 10.000-es Blitzwolf akksit teljesen feltöltve például az ilyen ventim jóval 15 óra fölötti üzemidőt teljesít, azaz elég mondjuk kétnaponta feltölteni az akksit, ha olyan helyen akarom használni, ahol nem tudom töltőbe dugni a ventit.

h4467-6-af82.jpg

A fogyasztását jobb híján a toronyventimhez tudom hasonlítani. Az a legkisebb fokozaton is 30 wattot fogyaszt, ez olyan 2.4 körül. 12-szer kevesebb. Az tény, hogy nem mozgatja meg úgy a levegőt, de egy méterről magamra fújva tökéletes szellőt generál, és gyakorlatilag költségmentes, olyan keveset fogyaszt. Az ára pedig 2250 forint.

Itt megvásárolható.

Kupon kód: Fan

komment

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr218891422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

komolytalan samu 2016.07.19. 17:58:56

Két NatureHike hálózsák után: kempinges, fesztiválozós sátornak korrektek, ámbár ennyiért itthon is megkapod ugyanezt (lásd: a nagy méret, magas postaköltség összefüggéseit).

Komolyabb zsákoknál az Aegismax zsákok érik meg, kb a kínai túraipar blitzwolfja. Azok persze inkább 15-25 ezer között mozognak, de pehelyzsákok, a szimpla szintetikus töltetekkel szemben nagyságrenddel jobb hőszígetelést kínálnak. Egy 1 kilós zsákkal már minuszokban is bátran lehet sátrazni.
süti beállítások módosítása