3 000 Ft-os mézesmadzag a Revoluttól - A fintech cég is beállt az ingyen pénzt osztók sorába

2019.08.14. 11:13

Atika11

revolut-74375386.jpg

Az előző fintech szolgáltatásokkal foglalkozó cikkekben már emlegettük, hogy a legtöbb ilyen szolgáltató ad valamilyen kedvezményt az újonnan regisztrálóknak. Eddig a Monese volt a király a 15 fontjával és a 3 hónapos, ingyen prémium fiókjával. Most a Revolut is bekezdett, magyarországi regisztrálóknak 3 000 Ft-ot ad, az ingyenesen igényelhető bankkártyájuk mellé.

Revolut regisztráció >>

Mi az a Revolut?

Egy fintech szolgáltató, akik széleskörben elfogadott (prepaid) bankkártyát bocsátanak ki, amit ingyenesen feltölthetsz forinttal vagy más devizákkal. Bankközi árfolyamon válthatsz vele pénzt, így nyaraláskor pl. sokat spórolhatsz, ezen kívül biztosítást köthetsz, kriptovalutával kereskedhetsz, félreteheted az aprópénzt, eloszthatod az éttermi számlát a haverokkal, azonnali átfutással és ingyen utalhatsz pénzt, és még számos funkciót elérhetsz. Mindezek alapja egy mobilapplikáció, így nem kell bemenned a bankba órákig ügyintézni, hanem egy gombnyomással igényelhetsz kártyát, tilthatsz le funkciókat (netes fizetés, PayPass stb.), és intézhetsz el bármit. Ha még részletesebben érdekelnek a Revolut előnyei, ezt olvasd el.

Miért kapom az ingyen pénzt?

A Revolut újabb tőkebevonási körön esett át 2019 márciusában és most gőzerővel terjeszkedik. A 336,4 millió dollár – durván 100 milliárd forint – pedig sok mindenre elég, például a brutális térdhódításra, amire viszonylag jó mutatószám a felhasználók gyors növekedése, ami nem is olyan régen kúszott át a 6 milliós határon. A Revolut azonban még több embert szeretne elérni a szolgáltatásaival – amik szintén igen gyors ütemben bővülnek -, ezért most 3 000 Ft-ot kap mindenki, aki az alábbi linken keresztül regisztrál.

Be kell írni a telefonszámotokat, majd Claim your gift gomb. Kapni fogtok egy SMS-t az alkalmazás letöltési linkjével, de manuálisan is megtehetitek ezt a Play Áruházból vagy App Store-ból. Az alkalmazás elindításával kezdhetitek meg a regisztrációt. A bónusz megszerzéséhez regisztráció után egy 3500 Ft-os feltöltést kell végrehajtani a Revolut számlára (lehet bankkártyával is, így netes vásárlásnak minősül, a magyar bank nem von le érte), amit később bármikor ingyen visszautalhattok a számlátokra vagy elkölthetitek, tehát nem maradandó költség. Ezután meg kell rendelni a kártyát – az akció keretében a kártya és a szállítási díj is ingyenes, ha a fenti linkről regisztráltok. A 3000 Ft-os bónusz az első Revolutos tranzakció után kerül jóváírásra (amit 21 napon belül kell végrehajtani).

Az akció 27-éig él, érdemes beregelni, hiszen az ingyen pénz mellett a többi szolgáltatásuk is szinte kivétel nélkül ingyenes, ami nagy előny egy normál bankhoz képest.

1366_521.jpg

Hogy a Revolut mennyire komolyan gondolja a terjeszkedést, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy a nemrég bevezetett biztosítási szolgáltatás és a kripto deviza mellé a Metal előfizetőknek már a részvénykereskedelem is elérhető. Egyelőre 300, a NASDAQ-on és az NYSE-n – ami a New Yorki értéktőzsde – jegyzett értékpapírokat lehet adni és venni, de a jövőben az európai papírok és ETF-ek – Exchange Traded Fund: tőzsdén kereskedett alap – is elérhetővé válhatnak.

Hogy áll a többi cég a piaci hódítással?

Természetesen szinte minden fintech cég vagy neobank ad hasonló kedvezményeket, a lenti táblázatban láthatjátok, hogy ki milyet, érdemes ezeket kihasználni.

Cég Kedvezmény típusa Mértéke Kód és link
Revolut „ingyen pénz” 3 000 Ft Link
Monese „ingyen pénz, prémium fiók” 15 GBP
3 hónap Premium
JOZSE411
PREMIUMPLEASE
Curve „ingyen pénz” 5 GBP DLL3JXMD
Bunq ingyenes kártya 5 megosztással ingyenes nincs
Transferwise utalási kedvezmény 1 ingyenes utalás Link
TransferGo utalási kedvezmény 10 EUR kedvezmény Link
PaySend „ingyen pénz” 12 GBP-24 USD 1e4da5

A Curve-ről már sokszor volt szó, ez egy kártya aggregátorszolgáltatás, akik a saját alkalmazásukba szervezik össze az összes bankkártyánkat. A lényeg persze nem ez, hanem az ingyen 5 font a DLL3JXMD kóddal, vagyis ők is ezt a módját választották az ügyfélszerzésnek.

A Monese neobankot szoktuk mindenkori csúcstartóként emlegetni, hiszen 15 fontot és 3 hónap prémium fiókot is adnak a két ingyenes bankkártyájuk mellé. Egy kis lifehack: ha a regisztráció után a PREMIUMPLEASE kuponkóddal aktiváljátok a prémium fiókot, és utána igényeltek kártyát, akkor azok is prémium – menő, kék bankkártya – kártyák lesznek, ráadásul külön ingyenesen kérhető EU és GBP számlához is egy-egy.

A Bunq-ról – holland neobank – még viszonylag kevés szó esett, ugyanis itthoni címmel nem érhetőek el az alap bankkártyák, de az utazó kártyájuk – Travel card – igen. Ehhez 5 db telefonszámot kell beajánlanotok a kontaktlistátokról. Újabb lifehack: a Bunq nem nézi meg, hogy a megadott telefonszám milyen, simán használhatunk vonalas számokat is, így senkit nem fogunk kéretlen üzenetekkel bombázni.

Ha érdekelnek hasonló tartalmak és még többet akarsz megtudni a fenti cégekről, mindenképp olvasd el a többi #fintech témájú cikkünket is!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr615008706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása