Ütős születésnapi kedvezmények a Gearbestnél

2019.03.12. 07:56

Atika11

nyito_1.png

Március 21-én ünnepli a Gearbest az 5. születésnapját, ami minden évben pirosbetűs ünnep, hiszen ebből ti tudjátok a legnagyobb hasznot húzni a rengeteg kuponnak, akciónak és flash sale-nek köszönhetően. Nem aprózták el az ünneplést, már most elindították a különleges szülinapi oldalukat, ahol március 28-ig állandóan frissülnek a napi, illetve heti akciók. Dobjatok rá egy könyvjelzőt, és csekkoljátok minden nap, mutatok is pár kütyüt, hogy mikre csaphattok le.

 

Xiaomi Mi 8 Pro okostelefon

Az alapverzió, a Mi 8 is a zászlós hajók között szerepel, de a Pro változattal még tovább tudták fokozni a Xiaomi fejlesztői az élményt. Brutál 8 GB-os RAM és 128 GB belső memória került bele, másik fénypontja pedig a kamerája. 12+12 Megapixeles kamerája gyönyörű képeket készít, nézzétek meg a tesztünkben, továbbá 4K-ban is készíthetünk videókat.

pro-1.png

A biztonságot se hagyjuk ki, képernyő alá rejtett ujjlenyomat-olvasó segítségével még egyszerűbben és gyorsabban oldhatjuk fel a készüléket, akkor is, ha a kocsiban a telefontartó épp takarja a hátlapot. Ez a nemzetközi verzió, így 4G képes, és a B20-nak köszönhetően ritkábban lakott területeken is zökkenőmentesen használhatjátok a mobilnetet, ha esetleg az elkészített képeket rögtön posztolnátok is. Az átlátszó hátlapos verzió a 321P0UYUGF kuponkóddal 135.000 forintba kerül, ráadásul ha a Netherlands Registered (PDM) ingyenes szállítási módot választjátok, áfát és vámot sem kell fizetnetek. Ha valakinek túl overkill lenne a Mi 8 Pro, a Xiaomi Mi 8 is hasonlóan kiváló készülék, viszont ez már 105.000 forintért a miénk lehet.

Itt megvásárolható >>

 

Xiaomi Jimmy JV51 vezetéknélküli porszívó

Bár takarítani nem csak tavasszal illik, ilyenkor mégis mindenki jobban rááll a témára. Varázsmódszer nem létezik sajnos, de néhány jó eszközzel nagyban megkönnyíthetjük a dolgunkat. Ilyen például a Jimmy JV51, ami elsősorban vetéknélküliségével és kompaktságával lopta be magát tesztünkkor a szívünkbe. Nemcsak a lakásban vehetjük nagy hasznát, hosszú csövét levéve a különböző fejekkel a kocsi zeg-zugait is kipucolhatjuk vele.

jv51-1.png

45 perces üzemideje elég egy nagyobb házhoz is, de az akkumulátor cserélésével lelkesebbek tovább is tologathatják. Bárki számára nagy segítség lehet, aki nem akar porzsákkal és zsinórokkal bajlódni, ráadásul a súlya is jelentősen kevesebb egy átlagos porszívóhoz képest. 54.000 forintba kerül, EU Priority Line szállítási móddal pedig további költségekkel sem kell számolnunk. Ha valaki a későbbiekben csökkentene a takarítások számán, annak jó kiegészítő eszköz lehet egy robotporszívó.

Itt megvásárolható >>

 

ILIFE V5S Pro robotporszívó

Mindenki álma, a varázsütésre takarító robotporszívó, árát tekintve egyre inkább elérhetővé válik mindenki számára. Akiknél kutya, macska vagy kisgyerek is él a lakásban, azok számára fontos a mindennapos takarítás, de bárki számára hasznos lehet, aki nem ér rá, vagy nem szeretné a szabadidejét porszívó tologatásával tölteni.

ilife-1.png

Időzíthető, szóval nem fog a lábunk alatt szaladgálni, amíg otthon vagyunk, elintézi a feladatát távollétünkben. A masinába víztartályt is tehetünk, így akár fel is tud mosni. A régi porszívónkat és felmosóvödrünket azért ne dobjuk ki, érdemes néha nekünk is átfutni a padlót. 42.000 forintba kerül, EU Priority Line szállítási móddal pedig áfát vagy vámot sem kell fizetnünk.

Itt megvásárolható >>

 

Ninebot Segway ES1 elektromos roller

Amennyiben meguntuk az akaratlanul, túl gyorsan, és túl közvetlen helyzetekbe kerülést a trolin az utastársakkal, esetleg zavaró, amikor dugóban ülve lehagynak a gyalogosok a Rákóczi úton, jó alternatíva lehet egy elektromos roller. Teszteltük, 21-22 km/h-s sebességgel is mehetünk, és egy töltéssel akár 20 kilométert is elmegy. 6-7 óra alatt tölt fel teljesen, így munkába járáshoz is ideális, simán új erőre kap, amíg mi dolgozunk.

es1-1.png

Kevesebből kijön, mint egy éves BKK bérlet, és bevásárláskor is jó szolgálatot tesz, hiszen mind időben, mind üzemanyagban gazdaságosabban jövünk ki, nem érdemes a vacsorához szükséges néhány hozzávalóért beindítani a kocsit vagy hosszú perceket várni a megállóban. A 93.000 forintba kerül, ráadásul lengyel raktárból, így pár nap alatt megérkezik.

Itt megvásárolható >>

 

Ha még több akcióra vagytok kíváncsiak, nézzétek meg a szülinapos oldalt, ahol például további okos otthon tartozékokat is találhattok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr6214683792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása