Ezekkel a csúcstermékekkel indítjuk a 2019-es évet

2019.01.22. 11:18

Atika11

xiaomi-mi-8.png

Kezdjük a hetet olyan népszerű termékekkel, amikről már írtunk tesztet számotokra a kicsomagolástól kezdve egészen az összegzésig. Így első kézből, saját képeinkkel és véleményeinkkel kiegészítve nézhetitek meg a legkelendőbb termékeket a piacon. A listán található két Xiaomi telefon, egy Ninebot elektromos roller, robotporszívó, Huawei okosóra és egy akciókamera is.

Xiaomi Mi 8 okostelefon

Tavaly augusztusban teszteltük ezt a telefont, ami saját értékelésünk alapján maximum pontszámot, 5 csillagot kapott. Ez elsősorban a világon jelenleg létező egyik legerősebb processzornak, a Snapdragon 845-nek köszönhető. Emellett lenyűgöző a kamerája, 12+12 MP-es kameraegysége kevés fényben is jó képet készít, négytengelyű optikai stabilizátora segítségével pedig a kézremegést is szűri.

xiaomi.png

A telefont egészében tekintve továbbra is az élvonalba tartozik, minden megtalálható benne, ami elvárt manapság egy telefontól: GPS, arcfelismerő rendszer, ujjlenyomat olvasó, gyönyörű AMOLED kijelző, B20, 20 MP-es előlapi kamera, vezeték nélküli töltés, 4K videók rögzítése. A hét napig tartó akciónak köszönhetően az ára is jóval barátibb attól, mint amiről a tesztünk írásakor beszámoltunk, hiszen a 64 GB-os jelenleg 111.000, a 128 GB-os pedig 114.000 forintba kerül.

 

Mi 8 64 GB itt megvásárolható >>

Mi 8 128 GB itt megvásárolható >>

 

SJCAM SJ8 Pro akciókamera

4K 60 FPS, külső eszközök támogatása, választható grafikus megjelenítés, Super View, érintőképernyő, akár 240 képkocka másodpercenként, elektronikusan stabilizált 4K videó és az SJCAM Gimbal 2-vel is kompatibilis. Már ebből is látszik, hogy tudása körülbelül a GoPro Hero 5-ösével egyezik.

sjcam.png

Készíthetünk vele videót, fotót, lassított felvételt, sorozatfotót és time-lapse-et is. További speciális funkciói közé tartozik a FPV mód, ami analóg kimenetet biztosít drónt reptetők számára, RAW, vagyis nyers formátum, látószög – FOV – állítás, külső eszközök – mikrofon és távirányító – csatlakoztatása, képfordítás, torzítás csökkentés. Képminősége nagyon szép, pontosan olyan, amilyet egy 4K rögzítésére alkalmas eszköztől elvárhatunk.

Már a tesztünkkor aktuális árára (81.000 forint) is azt mondtuk, hogy ár-érték arányban szuper, így most 48.000 forintért egyenesen must-have.

Itt megvásárolható >>

 

Huawei Honor Watch Magic okosóra

Nem véletlenül szerepel még mindig az eladási listák élén a Huawei órája. Az applikációján keresztül kismillió funkció érhető el. A teljesség igénye nélkül: GPS, alvásmonitorozás, lépésszámláló, magasság- és légnyomásmérés, elégetett kalóriák számolása, különböző sportmódok, stressz-szint mérése.

honor.png

Telefonunkkal párosítva mind a kijelzőn, mind az alkalmazásban nyomon követhetjük állapotunkat. Természetesen az értesítések is megjelennek a kijelzőn (SMS, Facebook, játékértesítések). Kijelzője egy 1,2 colos AMOLED kijelző, amin kedvünk szerint váltogathatjuk a rendelkezésünkre álló háttereket. IP68-as szabványának köszönhetően por- és vízálló.

Stabil szoftvere és kiváló üzemideje miatt érdemes fontolóra vennie annak a vásárlást, aki okosórát keres vagy a mostani készülékét lecserélné, de ha valakinek kétsége támad itt el tudja olvasni a tesztünket. 43.000 forintos ára mellé válasszuk az EU Express szállítási módot, így áfamentesen juthatunk hozzá csomagunkhoz.

Itt megvásárolható >>

 

360 S6 robotporszívó

Kis túlzással Xiaomi Roborock S50, csak olcsóbban. Tud majdnem mindent – lézeres térképezés, csendes és erős mód, applikáció alapú vezérlés, területkijelölés, felmosás, szőnyegtakarítás stb. –, néhány apróbb szolgáltatásban tér csak el.

360-s6.jpg

Érdemes rögtön az applikáció telepítésével kezdeni, hiszen itt találunk meg minden funkciót és itt programozhatjuk be a készüléket. Természetesen a robotporszívóban az a legjobb, hogy előre időzíthetjük, így kitakarít, amíg mi dolgozunk. A tesztünk során remekelő 360 S6 99.000 forintos árával jóval a Roborock S50 alatt van, a QY2S6329 kuponkóddal pedig további 5.000 forintot faraghatunk az árból.

Itt megvásárolható >>

 

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

A listán a második Xiaomi telefonunk a Redmi Note 6 Pro, ami a középkategóriás telefonok csúcsát képviseli. Snapdragon 636 processzor található benne, ami egyben takarékos és gyors. Kijelzője 1080×2280 pixel felbontású 6,28 colon. Ebből sem hiányozhat semmi, amire manapság szükségünk van: iránytű, giroszkóp, pedométer, GPS, két SIM kártya foglalat, ami képes micro SD kártyát fogadni, duális ac WiFi, Bluetooth 5.0 és B20.

redmi-note.jpg

A gyorstöltést sem hagyták ki belőle, bár szerencsére takarékos használat mellett akár 3 napot is kibír a telefon töltés nélkül. A duális kamerák mellett sem mehetünk el szó nélkül, a 12+5 MP-s felbontásnak köszönhetően gyönyörű képeket készíthetünk. Tesztünkön 5 csillagot ért el, minden benne van, aminek egy telefonban benne kell lenni, ezen az áron – 51.000 forint – talán még több is.

Itt megvásárolható >>

 

Ninebot ES1 elektromos roller

Az elektromos roller jó lehet bárkinek, aki munkába járáskor, bevásárláskor, A-ból B-be gyors eljutáskor szeretné elkerülni a tömegközlekedési eszközöket vagy az autó használatát. Maximális végsebessége 20 km/óra és akár 25 km-t is képes megtenni egy töltéssel.

ninebot.jpg

Egy applikációt is letölthetünk hozzá, ezen keresztül ellenőrizhetjük az akkumulátor állapotát, bekapcsolhatjuk a lopásgátlót vagy szemmel tarthatjuk sebességünket. Aki még soha nem próbált rollert, annak sem kell aggódnia, mert az appon keresztül beállíthatjuk, hogy a maximális végsebesség 15 km/óra legyen. Továbbá tempomat is található benne, így a roller addig megy egy beállított sebességen, amíg más utasítást nem kap.

Aki az autóját többször használja rövidebb távokra, annak érdemes megfontolnia egy elektromos roller megvásárlását, mert ha összehasonlítjuk az üzemanyag árakat egy akkumulátor feltöltésének költségével, rájövünk, hogy a kétkerekű hamar visszahozza az árát - ez a tesztünkből is kiderül -. Ha a spanyol raktárból rendeljük meg, akkor napok alatt megérkezik és csak 88.000 forintba kerül.

Itt megvásárolható >>

komment

Címkék: telefon egyéb technológia jármű elektronika honor huawei elektromos roller akciókamera okosóra robotporszívó Xiaomi sjcam redmi sj8 pro

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr9614581544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása