Teló, tablet olyan olcsón, hogy nem hiszed el

2018.11.25. 16:34

Atika11

p1980036.jpg

Valljuk be, az itthon beszerezhető telefonok nagy része ár-érték arányban közel sincs a megfelelőhöz. Rengeteg processzor magokkal "dobálózó", magát hatalmas márkának beállító cég forgalmazza idehaza a telefonjait, tabletjeit, de ezek többségében túlságosan "drágák" a tudásukhoz képest. Mi összeszedtük nektek a legjobb idei készülékeket, amiket tényleg érdemes megvásárolni, ráadásul sokkal olcsóbban juthatunk hozzájuk, mint itthon bárhol.

 

OnePlus 6T

oneplus-6t-mirror-black-3-980x637.jpg

Az első versenyzőnk a OnePlus legújabb üdvöskéje, ami nem csak szép, de okos is. A mindenki által évekig emlegetett fájó pontot, a kamerát is sikerült végre megfelelőre csiszolni, egyáltalán nem marad el a Samsung vagy az Apple csúcskészülékeitől. Emellett vérbeli flagship, az idei legdurvább 8 magos processzort kapta, 6 GB RAM társaságában, és még pár film is elférhet a 128 GB-os belső tárhelyen. Jelenleg a hivatalos oldalnál is olcsóbban kínálják, így csak 166.000 forintba kerül.

Itt megvásárolható >>

 

Xiaomi Pocophone F1

pocophone.jpg

A Xiaomi név biztosan sokaknak ismerősen cseng, ez az a márka, amely hírneve gyorsabban emelkedik, mint egy űrsikló a kilövés pillanatában. Ez abból adódik, hogy nem szállnak el az áraikkal, ezt mutatja a 90.000 forintos Pocophone F1 is, ami attól függetlenül, hogy olcsó ugyanazt a processzort kapta, mint a fent említett OnePlus 6T. A különbség a készülékházban és a kamerában keresendő, hiszen mindkettő alacsonyabb kategóriából származik, de a tesztünk alapján ez egyáltalán nem számít, mert a teljesítménye példa nélküli ennyi pénzért.

Itt megvásárolható >>

 

Xiaomi Mi 8

mi_8u.jpg

Ha szeretnénk megtalálni az arany középutat a Pocophone és OnePlus 6T között, akkor mindig a Xiaomi Mi 8-hoz lyukadunk ki. Hardverben megegyezik a többiekkel, viszont a dizájn gyönyörű, igazi prémiumérzést kelt a készülékház, és a kamera is kiválóan teljesít. Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni erről a készülékről, miközben csak 113.000 forintot kérnek érte. Ha valakinek olcsó, de igazán jó telefon kell, akkor ez egy kötelező vétel számára.

Itt megvásárolható >>

 

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

redmi_note_6_pro.jpg

Rengeteg ember van, akik nem kívánnak csúcshardverre költeni, nekik csak egy telefon kell, ami megbízhatóan működik és nagy ritkán lehet vele olyan képeket lőni, amiken legalább felismerhető családtagjaink arca. Természetesen a kamera ennél sokkal jobb a Redmi Note 6 Proban, ráadásul a középkategória legerősebb processzorát kapta, amivel 2-3 évet simán ellavírozhatunk. Minket lenyűgözött a telefon, és a 2lmWaoK1 kuponnal érvényesíthető 52.000 forintos áron pedig olyan, mintha valaki hozzánk vágna 20 ezret az utcán: nem kérdezek, csak viszem.

Itt megvásárolható >>

 

Chuwi Hi9 Pro

chuwi-hi9-pro-official.jpg

Tegye fel a kezét, aki vett már valamelyik "nagyáruházban" tabletet, és gyűlöli, mert csak megkeseríti az életét a lassúságával és folyamatos akadozásával. Ha lehetne, én jelentkeznénk, és tudom, hogy nagyon sokan vannak ezzel így. Ettől függetlenül nem mindegyik hulladék, amit nem ismerünk, a Chuwi Hi9 Pro például egy nagyon kellemes, fémházas tablet, remek processzorral és sebességgel. A 8,4 colos kijelzővel a kisebb táblagépek kategóriájában játszik, a 38.000 forintos ára viszont olyan szint, amit itthon csak a recsegős műanyagból készült, "kidobom a kukába" típusú darabok képviselnek.

Itt megvásárolható >>

 

Xiaomi Mi Pad 4

mi_pad_4.jpg

A Xiaomi tényleg mindenhol ott van manapság, a Mi Pad 4 az egyik legjobb tablet például, amit valaha próbáltunk. A 48.000 forintos tabletbe erős középkategóriás procit építették, az LTE verzió 4G képes, akár a Chuwi Hi9 Pro, viszont szebb kijelzőt és a számunkra örök kedvenc MIUI kezelőfelületet kapta. Ha valaki nem hisz nekem, elolvashatja a tesztünket is, de ennyi pénzért biztosan nem talál senki jobb vételt.

Itt megvásárolható >>

Ha érdekelnek további remek telefonok és táblagépek, akkor itt és itt tudtok válogatni közülük, közben pedig az általunk tesztelt darabokat is végig böngészhetitek.

Szólj hozzá!

Címkék: telefon válogatás karácsony technológia olcsó elektronika Xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr5814391692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása