A Black Friday legjobb vételei

2018.11.22. 14:48

Jackal_

nyito_20.jpg

Javában zakatol a Black Friday, annak ellenére, hogy hivatalosan a fogyasztási ünnep november 24-ére esik, már bőven pörögnek az akciók. Persze ha egy cég előbb elkezdi az akciózást, akkor az összes konkurens követi őt, egyből leesnek az árak, ömlenek a jobbnál jobb akciók, ezekből választottuk most ki a legtutibbakat.

 

Alfawise és Lenovo szónikus elektromos fogkefe

Itthon az elektromos fogkefék meglehetősen drágák, a nagyobb márkák legolcsóbb termékei 10.000 forinttól kezdődnek, az applikáció alapúak pedig 20 fölött indulnak. Ehhez képest az Alfawise RST2056-ot 5.200 forintért elhozhatjuk, ami az itthoni ár fele. Ráadásul ez egy szónikus fogkefe, ami jobb fogtisztítási érzetet nyújt, mint a hagyományos megoldások.

20180724162624_21798_eredmeny-696x465_1.jpg

Nemcsak fogat moshatunk vele, de fehéríthetjük is azt, rendelkezik masszázs móddal, de aki ínyvérzésre hajlamos az a "soft" lehetőséggel meg is előzheti azt. A mozgatótengely fém, nem az olcsó termékekre jellemző műanyaggal operáltak. Tipikus trükk a gyártók részéről, hogy felárazzák az elektromos fogkeféhez tartozó kellékanyagokat, de az Alfawise itt sem trükközött, az alapcsomag része 4 db sörte, ami 1 évre elegendő. A tesztet itt olvashatjátok róla.

1537838762348001_eredmeny.jpg

Kiváló alternatíva a nagyobb tudású Lenovo Lemei szónikus fogkefe, ami ugyan 10.700 forintba kerül, de ez még mindig nagyjából fele az itthoni app alapú termékek árának. Telefonos alkalmazáson keresztül monitorozhatjuk fogmosásunk hatékonyságát, javaslatokat kapunk a jelenlegi szájhigiéniás állapotunk alapján a tisztítás módjára, illetve a Lenovo Lemei azt is jelzi, mikor kell oldalt váltanunk. Itt is az alapcsomag része 4 fej, illetve egy hordtok, amibe a töltő is belefér. A tesztet itt olvashatjátok róla.

Az Alfawise RST2056 itt megvásárolható >>
A Lenovo Lemei itt megvásárolható >>

 

Olcsó, márkás, eredeti micro SD kártyák

Ki ne használna manapság micro SD kártyákat? Ez van a telefonunkban, a fényképezőgépeinkben, sőt a kamerás drónok is ilyenre mentik felvételeiket. Itthon ezeknek az ára is legalább a kinti duplája. Aki azt gondolná, hogy csak a szutykot akarják külföldről hozzánk vágni, az téved, vehetünk Sandisket, Samsungot és más nagy márkákat is.

1540539869973216.jpg

Az egyik slágertermék a Samsung EVO UHS-I U3 sebességosztályú, 64 GB-os kártyája 3.500 forintért, amire már simán menthetünk 4K videókat is. Aki ennyit sem akar költeni, az 2.035 forintért juthat hozzá a 32 GB-os UHS-I U1 variánshoz, de az igazi jóárasított termék az Alfawise 32 GB-os adattárolója 1.250 forintért, ennél jelenleg nem nagyon van olcsóbb a piacon. A micro SD kártyás összehasonlító tesztünket itt olvashatjátok.

A Samsung EVO 64 GB itt megvásárolható >>
A Samsung EVO 32 GB itt megvásárolható >>

Az Alfawise 32 GB itt megvásárolható >>

 

Xiaomi iHealth lézeres lázmérő

Itt a tél, kezdődik az influenza szezon, ilyenkor jobban oda kell figyelnünk az egészségünkre. A hideg időben felütik fejüket a lázzal járó betegségek is, ehhez nyújt segítséget a Xiaomi iHealth lézeres lázmérője, amellyel akár álmában is megmérhetjük a gyerkőcöket, anélkül, hogy ők erre felébrednének.

p1990326.jpg

A testhőmérsékletet +-0,2 Celsius fokos pontossággal jelzi ki, és a jobb eredmény elérése végett a külső hőmérsékletet is figyelembe veszi. A 2 db AAA típusú elemmel 3.000 mérést végezhetünk el, amire nyugodtan kijelenthetjük, hogy évekre elég lesz. A tudásához képest bagatell összeget kérnek érte, mindössze 5.500 forintot.

A Xiaomi iHealth itt megvásárolható >>

 

Vezetéknélküli porszívók

Kicsi, könnyű, nem akad el sehol a vezetéke, a szebbik nem tagjai is könnyedén felemelik alacsony súlya miatt, összerakott állapotban is betehetjük a szekrénybe, ami elsősorban a panel lakásokban hasznos, ráadásul pillanatok alatt felszívja a koszt. A legolcsóbb modell a Dibea C17, és már ez is elektromos forgókefés fejjel rendelkezik, ami a sava-borsa a technológiának, ezt 23.000 forintért vihetjük haza. A tesztet itt olvashatjátok róla.

20180822133226_24847_eredmeny.jpg

Alternatívája a Xiaomi Jimmy JV51, ami ugyan kétszer annyiba kerül, mint a Dibea, de sokkal nagyobb teljesítményre képes, egy feltöltéssel 45 percig takaríthatunk vele, a szívóereje a sokkal drágább Dyson porszívókéval vetekszik. Ráadásul az akkumulátora eltávolítható, így bármikor cserélhetjük, ha tovább szeretnénk vele dolgozni, mint háromnegyed óra. Kapunk hozzá egy speciális forgófejet is, amellyel bútorokat is takaríthatunk. A sokoldalú termékért 49.000 forintot kérnek.

A Dibea C17 itt megvásárolható >>
A Xiaomi Jimmy JV51 itt megvásárolható >>

 

A legjobb robotporszívók

A Xiaomi tarol ebben a témakörben, a legjobb ár-érték arányú termékek az ő műhelyükből kerülnek ki.  Az egyik slágertermékük a Xiaomi Xiaowa C10, ami egy igazi küszöbmászó bajnok. A félig okos porszívók közé tartozik, előre tervezett útvonalat követve takarítja a lakást. Ütközés és leesés elleni érzékelőkkel is felvértezték, ráadásul applikációból követhetjük nyomon tevékenységét. Ha pedig nem vagyunk otthon, akkor időzítve tisztítja ki otthonunkat. A tesztet itt olvashatjátok.

p1050380.jpg

A fejlettebb verziója a Xiaomi Mi Robot, ami intelligensen feltérképezi a lakást, majd megpróbálja azt egy optimális útvonallal lefedni. Olyan nyalánkságokra is képes, mint az elektronikus kerítés funkció, amellyel lehatárolhatjuk, melyik szobában tevékenykedjen. Gyakorlatilag mindenről kaphatunk a telefonunkra értesítést, a szűrők vagy éppen a portartály állapotáról. Mindkét berendezés rendelkezik hengerkefével is, így a hosszú hajszálakat, de az állatszőrt is összeszedi, és a szőnyegtől sem jön zavarba. A tesztet itt olvashatjátok.

A Xiaomi Xiaowa C10 itt megvásárolható >>
A Xiaomi Mi Robot itt megvásárolható >>

 

A legjobban használható tabletek

Az egyik, ha nem a legjobb ár-érték arányú tablet a piacon a Chuwi Hi9 Pro. A 3/32-es modellt 34.000 forintért érhetjük el. Ha kevés lenne a háttértár, akkor micro SD kártyával bővíthetjük, ha netezni szeretnénk WiFi elérés hiányában, akkor csak egy SIM kártyát kell betennünk a 4G képes foglalatba. Friss-ropogós Android 8.0 fut rajta, a 8,4 inch-es méret pedig kiváló filmnézésre is, de akár könyvolvasóként is használhatjuk. Ráadásul EU raktárból is elérhető, némi felárért, így még gyorsabban hozzájuthatunk.

xiaomi-mi-pad-4-wifi-tablet-pc-4gb-64gb-gold-20180625155429706_1.jpg

Az igazi nagyágyú azonban a Xiaomi Mi Pad 4, ennek is a jóárasított, 3/32-es változata, amelyet 50.000 forintért tehetünk magunkévá. Középkategóriás, Snapdragon 660-as processzor hajtja, a kijelző színmegjelenítése és fényereje kiváló, az érintésérzékenysége a legjobb a kategóriájában, duális ac WiFi-vel rendelkezik és a MIUI 9-es kezelőfelület megkapta az arcfelismerés alapú feloldást is. Az üzemideje a legjobbak közé tartozik, 12 órán át nézhetünk rajta videót, és 15 óráig kitart, ha e-könyvet olvasunk rajta. A tesztet itt olvashatjátok róla.

A Chuwi Hi9 Pro itt megvásárolható >>
A Xiaomi Mi Pad 4 itt megvásárolható >>

 

A legmenőbb okostelefonok

A statisztikák alapján az emberek egyre inkább felső kategóriás telefonokat vásárolnak, nem véletlen, hogy a legtöbb gyártó már leginkább a csúcskészülékekre koncentrál. A OnePlus szinte csak ilyen prémium termékeket gyárt, a konkurensekhez képest nyomott áron. A OnePlus 6 modelljük csúcshardvert, remek kijelzőt, atom stabil Oxygen operációs rendszert, Dash charge gyorstöltést, 6 GB-os RAM-ot kapott, mi kell még? Például egy jó ár, ami ebben az esetben 113.000 Ft.

p1990011-696x464_1.jpg

A legnagyobb konkurens és egyben legnevesebb kínai gyártó, a Xiaomi a Mi 8 flagship modelljével kavarta fel az állóvizet. A Samsungtól érkezik remek AMOLED kijelzője, ami megegyezik a cég csúcskészülékeiben - például az S9-ben - található darabokkal, illetve alacsony fogyasztásáról ismert, így akár 3 napig elleszünk egy feltöltéssel. Természetesen ez a mobil is csúcshardvert és Androidot 8.0-t kapott, amelyet a stabilitásáról híres MIUI 9 felület egészít ki. A kamera rendkívül élethű képeket készít, amelyben nem kis szerepet játszik a mesterséges intelligencia támogatás. Az árát pedig sikerült egy leheletnyivel a Oneplus 6 alá belőni, 107.000 forintért kapható. A tesztet itt olvashatjátok róla.

nyito-7.jpg

Az igazi mindenes, a középkategória ásza pedig a Xiaomi Roidmi Note 6 Pro, az elmúlt év legkiegyensúlyozottabb telefonja. Nem nagyon tudunk sehol belekötni, remek üzemidő, gyors hardver, vadonatúj szoftver, ráadásul az 52.000 forintos árért már a nagyobbik, 4/64-es modellt kapjuk, ami igazi ár-érték bajnokká teszi. Csak ne felejtsük el a 2lmWaoK1 kuponkódot használni. A tesztet itt olvashatjátok róla.

A Oneplus 6 itt megvásárolható >>
A Xiaomi Mi 8 itt megvásárolható >>
A Xiaomi Redmi Note 6 itt megvásárolható >>

 

+1 Áfa és vámmentes szállítás

Ne felejtsük el a szállításkor kijelölni valamelyik áfa- és vámmentes szállítási metódust, ezekről bővebben az alábbi linken tájékozódhattok. A listát folyamatosan frissítjük, ezért érdemes a linket elmenteni és a későbbiekben is visszatérni rá. Aki pedig további akciókra vágyik, az nyomjon erre a linkre.

nyito-696x455.png

Szólj hozzá!

Címkék: elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr8014386898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása