TOP 10 termék Karácsonyra - Mit tartanak legjobb vételnek a magyarok?

2018.10.26. 17:55

Jackal_

nyito2_2.jpg

A karácsonyi őrület előtt úgy gondoltuk, gondolatébresztőnek érdemes lenne egy cikket írnunk arról, hogy melyek a legnagyobb forgalmat generáló termékek, amelyeket a magyar vásárlók Kínából szereznek be. Van több meglepő eredmény is a listán, a Xiaomi túlsúlya mondhatni papírforma eredmény, mégis egy másik gyártó viszi a prímet toplistánkon.

1-2. Oneplus 6 okostelefon

sss.PNG

Mivel a legtöbb webshop egy termék különböző verzióit külön kezeli, ezért mi a helyezéseket szépen csoportokba rendeztük, a könnyebb értelmezhetőség végett. Az első két helyet a Oneplus 6 szerezte meg, a 6/64-es illetve a 8/128-as kiszereléssel. A cég gyakorlatilag a dél-koreai és amerikai gyártókat szorongatja nagyon stabil operációs rendszerével, kiváló kamerájával, bika erős hardvereivel és mérsékelt árázásával. 128 illetve 142.000 forintért beszerezhető flagship modellek kifejezetten jó vételnek számítanak.

 

3-4. Xiaomi okosórák

1533112229330817_eredmeny.jpg

A harmadik helytől kezdve gyakorlatilag a Xiaomi eszközök áradatáról beszélhetünk, de meglepő módon nem a telefonok, hanem az okosóra/okoskarkötő vonal vitorlázott be a bronzérmes helyre. A jelenlegi legnépszerűbb okoskarkötő, a Xiaomi Mi Band 3 viszi a prímet a szegmensben. Még okosabb, mint volt, hetekig bírja egy feltöltéssel, jól néz ki, a tucatszám elérhető szíjakkal variálhatjuk kinézetét, és emellett még olcsó is, 7.700 forintos árával. Nagyobb testvére a Xiaomi Amazfit Stratos 2 GPS-szel szerelt okosóra pedig mindent tud, amire egy modern sportolónak szüksége lehet. 48.000 forintos ára a neves konkurensek – pl. Garmin – alatt mozog.

 

5-7. Xiaomi okostelefonok

1532155012107371_eredmeny.jpg

Az 5-7. helyet a minden szegmenst elárasztó, rendkívül jó ár-érték arányú Xiaomi mobilok kaparintották meg. Az aktuális zászlóshajó, a Xiaomi Mi 8 brutális hardverrel, rendkívül jó kamerával és egy olyan Samsung AMOLED kijelzővel villant, ami még 117.000 forintért is ritka. Fékezett habzású testvére - a Xiaomi Pocophone F1 - ugyanezzel a hardverrel, de kevésbé jó kamerával és IPS technológiájú megjelenítővel pedig 91.000 forintért érhető el. Minden idők legkiegyensúlyozottabb "néptelefonja” is felkerült a listára. A Xiaomi Redmi Note 6 Pro-ba tényleg nehéz belekötni, aki nem akar egy százast telefonra költeni, már ennek feléből is megvásárolhatja.

 

8-10. Xiaomi Mi Robot/Segway ES2/DVR eszközök

asd.PNG

A lista végén pedig olyan nyalánkságokat találhatunk, mint a Xiaomi Mi Robot robotporszívó, amely tesztjeink alapján jelenleg az egységnyi pénzért kapható legjobb robotporszívó, vagy a mobilizációt elősegítő, kiegészítő akkumulátorral akár 40 km-t is megtevő Ninebot Segway ES2 roller. Szerencsére az autózás szerelmesei sem szorulnak partvonalra, A Xiaomi 70mai DVR kamera jó választás a menetrögzítő szegmensben. Mellé érdemes beszerezni a 3.700 forintos, apró GPS nyomkövetőt, amellyel gépjárművünk helyzetét követhetjük nyomon. 

sddsd_1.jpg

Természetesen a fenti termékekből szinte mindet le is teszteltük, és véleményünk nagyrészt egybevág az olvasókéval, erről ti is megbizonyosodhattok, ha az alábbi linkekre nyomtok:

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr4514323901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása