Októberi Xiaomi áreső

2018.10.13. 23:24

SonkaMod

nevtelen-1-696x455.png

Hőn szeretett márkánk termékeire kaptunk egy csokornyi kupont a Geekbuyingtól, amelyek senkinek sem fognak csalódást okozni. Én személy szerint egyre jobban vonzódok ehhez a webshophoz, pedig elég erős a mezőny, a többi bolt is ki szokott tenni magáért, ha kuponokról van szó. Bár a válogatás csak mobiltelefonokat tartalmaz, érdemes körülnézni a kuponkeresős oldalunkon, mert nap mint nap megannyi akcióra feljogosító kód érkezik.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Igazi középkategóriás óriást avatott a gyártó a Redmi Note 6 Pro személyében. A maga 6,26 inch-es képátlójú képernyője egyáltalán nem mondható kicsinek, de szerencsére csak minimális kávákkal rendelkezik, így nem is lett hatalmas lapát a készülék. A Snapdragon 636-os processzor mindenesetre meggyőző, mint ahogy az erősebb változatba szerelt 4 GB memória és a 64 GB háttértár is az.
screen-shot-10-12-18-at-06_02-pm.png

Már négy kamerával szerelt okostelefon az alany, mivel a duplakamera nem csak hátul virít rajta, hanem elöl, a szenzorszigeten is. A B20-as rádiófrekvenciát is tudja, tehát vidéken sem lehet problémánk a gyors mobilnetezéssel, illetve annak a hiányával. Egyedül a Micro USB port az, ami egy kicsit fájó pont a készüléken, de erősen kedvezményes áron még ezt is meg tudjuk bocsátani. A LIJXWYNE kuponkódot felhasználva mindössze 59.000 forintért beszerezhető, és ez az erősebbik verzió. A HKEU Priority Line szállítási mód sem túl drága hozzá, cserébe áfa- és vámmentesen érkezik hozzánk a telefon.

Itt megvásárolható >>

 

Xiaomi Mi A2

Bivalyerős középkategóriás készülék, melyből a legdrágább verzió már-már nyaldossa a felsőkategóriát. A Snapdragon 660-as processzor felel a zökkenőmentes működésért, melyet akár 6 GB memória és 128 GB háttértár kísérhet. Már járt nálunk ez a készülék, és mi sem tudtunk nagyon belekötni a konstrukcióba, kétség kívül az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező Xiaomi telefon.
screen-shot-10-12-18-at-06_05-pm.png

Az 5,99 inch-es kijelző minden tekintetben megfelel a mostani trendeknek: FHD+ felbontással és lekerekített sarkokkal rendelkezik. A B20-ról ennél a készüléknél sem kell lemondanunk, mert a Global verzióba beépítésre került. A dupla kamera is nagy szolgálatokat tehet a használójának, mert immár mesterséges intelligencia is dolgozik a gépben, ami javít az elkészített képek minőségén. A készülék árképzésénél is helyén volt a gyártó esze, meglehetősen olcsó terméket sikerült összehozniuk, pedig ez már nem az alsóligás hardver. Az EYCGNURM kuponkóddal a legerősebb verzió is csak 72.000 forintba kerül, és a HKEU Priority Line szállítási módot választva még áfát és vámot sem kell fizetnünk.

Itt megvásárolható >>

 

Xiaomi Pocophone F1

A mezítlábas csúcskészülék, vagy ahogy mondani szokták: a szegény ember Mi Mix-e. Természetesen ez nem teljesen így van, mert súlyos ára van ennek is, csak ahhoz képest nagyon olcsó, hogy milyen szintű hardvert tettek bele. A legerősebb Snapdragon processzor, a 845-ös van benne, amit 6 GB memória egészít ki, 128 GB háttértárral együtt.
screen-shot-10-12-18-at-06_06-pm.png

Bár ez erősen szubjektív, de szerintem nagyon szép, végre középre kerültek a kamera szenzorok a hátoldalon, ami igencsak jól áll neki. A hatalmas kijelzőre sem panaszkodhatunk, 6,18 inch-es képátlóval és FHD+ felbontással büszkélkedhet. Annak ellenére, hogy csúcsgépről beszélünk, nem kell szomorkodnunk a Jack csatlakozó hiányán, mert ezúttal nem felejtették ki belőle. Kicsit hervasztó, hogy erre külön reklámkampányt kell indítani, de úgy néz ki, hogy kezd kihalni a telefonokból ez a remek csatlakozó szabvány. Bár erős a gép és rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik, azért az árával nem szálltak el. A 6/128 GB-os verzió a BOJIDFXW kuponkóddal csak 95.000 forintba kerül.

Itt megvásárolható >>

Szólj hozzá!

Címkék: telefon válogatás elektronika Xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr9914299529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása