Új iPhone-t tervezel venni, de még nincs hozzá kiegészítőd? – Segítünk!

2018.10.04. 15:09

Toobee

nyito_13.jpg

Tudjuk, hogy az új iPhone sok ember vágyának tárgya, ezért összegyűjtöttünk néhány hasznos kiegészítőt a frissen megjelenő almás termékekhez, tehát ha XS, XS Max vagy XR készüléket tervezel venni, esetleg már vettél is, akkor jó helyen jársz. Mutatunk “általános” kiegészítőket is, melyeket nem csak az új modellekhez tudtok használni.

Ne ámítsa magát senki, bár a felhasználók egy része biztosan tisztában vele, hogy az Apple ugyan amerikai cég, de a gyártás nem ott zajlik, hanem Kínában. Ezért nem is kérdés, hogy hol máshol készül hozzá a legtöbb kiegészítő, természetesen szintén Kínában. Az IPHONEAC15 kuponkóddal most 15% kedvezmény vehető igénybe az összes termékhez, amit bemutatunk, vagy amit a gyűjtőlinken találtok.

Az Apple kiegészítőket az alábbi linken találod

 

Xiaomi ZMI Lightning kábel

Mit keres egy Xiaomi termék Apple körökben? Lassan már minden Xiaomi lesz, úgyhogy a kábelt miért vennéd más gyártótól? A név garancia a minőségre, ráadásul az ára is kellemes, mindössze 4.200 Ft-ba kerül a kuponkód felhasználásával az egyméteres kivitel, de elérhető 30, valamint 200 cm-es változatban is.

zmi.JPG

A kábelt textillel vonták be, ez a tartósság miatt fontos. Jómagam is használok egy hasonló bevonatos Type-C kábelt, az egyik kedvencem. A ZMI kábel rendelkezik MFi-certifikációval. Piros és fekete színben érhető el.

A Xiaomi ZMI kábel itt megvásárolható

 

Baseus USB kábel wireless töltővel

Ez egy nagyon érdekes kis eszköz, nem is tudtam idáig a létezéséről. Személyes tapasztalataim szerint a Baseus termékek magas minőséget képviselnek, tehát érdemes figyelmet szentelni a kütyüiknek. Ez az USB kábel azért különleges, mert az egyik vége Lightning csatlakozós, tehát Apple kompatibilis, viszont egy közdarab is található benne, ami nem más, mint egy vezeték nélküli töltő.

baseustolto.JPG

Ha sietünk, akkor tudjuk kábellel tölteni a telefont, azonban éjszaka használható a töltőpad része, amivel kímélni tudjuk a csatlakozót, illetve a sok kunyerálósnak is akad így egy üres port. Tőlem mindig elkérik a kollégák a kábelt, de egy ilyen Baseus töltővel megoldódna a bosszantó probléma. Az ára 3.700 Ft a kuponkód felhasználásával, tehát drágának semmiképp sem mondható.

A Baseus kábellel egybeépített vezeték nélküli töltő itt megvásárolható

 

Baseus vezeték nélkül töltő iPhone és iWatch számára

Hasonló az előző termékhez, annyi extrával, hogy két férőhelyes, tehát az órát is tudjuk tölteni rajta egyidejűleg a telefonnal. 5, 7,5, valamint 10 watt leadására képes, szóval ez a töltési mód akkumulátorkímélő, de a csatlakozót is pihentetjük ezzel.

baseus2.JPG

Kifejezetten jól néz ki, el tudnám képzelni az íróasztalomon. Az ára 6.800 Ft a kuponkóddal, ez még mindig áfamentes, hiszen nem éri el a végösszeg a felső határt.

A Baseus kétállásos vezeték nélküli töltő itt megvásárolható

 

Baseus tok és üvegfólia

Tisztelem azokat az embereket, akik tok és fólia nélkül használják a készüléküket. Néha magam is kiveszem a tokból, és rácsodálkozom, hogy milyen szép, mennyivel jobb így fogni, de gyáva vagyok, nem élek elég veszélyesen. Aki hozzám hasonló, az most vásárolhat fillérekért Baseus tokot és üvegfóliát bármelyik új iPhone mellé.

tok.jpg

A kuponkóddal 2.000 Ft-ért vásárolhatjátok meg a tokot, és picivel drágábban, 2.200 Ft-ért a üvegfóliát. Nézzétek át a teljes kínálatot, rengeteg mást is vásárolhattok az Apple készülékeitek mellé.

A Baseus tok mindhárom új iPhone-hoz itt megvásárolható

A Baseus üvegfólia mindhárom új iPhone-hoz itt megvásárolható

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr5414281465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása