Váratlan trónfosztás?! – Macaw TX-80 Bluetooth fülhallgató bemutató

2018.03.17. 12:56

Woodyison

macaw-tx-80-review-bluetooth-headphones-low-price-buy-2018-awaqa_com-15-1.jpg

Sokan azt gondolták, hogy a Meizu EP52 hosszú ideig a vezeték nélküli fülhallgatók koronázatlan királya lesz, mivel kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik. Hosszú üzemidő, ergonomikus kialakítás és remek hangzásvilág jellemzi a készüléket. Most viszont feltűnt egy ígéretes kihívó, a Macaw TX-80, ami többek között kedvező árával hívta fel magára szerkesztőségünk figyelmét.

1_49.jpgA formatervezésnél a mérnökök törekedtek, hogy a legintenzívebb zumba edzés közben se essen ki a fülünkből. Továbbá az eszköz IPX5 tanúsítvánnyal rendelkezik, így nem kell aggódnunk, ha elkap a nyári zápor futás közben. A CSR8645 chipnek és apt-X technológiának köszönhetően a gyártó szerint a hangélmény olyan, mintha a Globe színházban hallgatnánk Shakespeare darabjait, ami enyhe túlzás, de valószínűleg azért így is ütősen szól. A Macaw terméke Bluetooth 4.1-en keresztül kommunikál a mobilunkkal és kiemelendő, hogy akár két telefonhoz is képes egyszerre kapcsolódni. A beépített vezérlőn lévő gombok segítségével könnyen fogadhatjuk hívásainkat, a mikrofonnak hála pedig válaszolhatunk is az edzést megzavaró kollégánk kérdésére.

A Macaw adatai alapján a TX-80-nal 8 órán keresztül hallgathatunk zenét és akár 300 órán keresztül képes üzemelni készenléti állapotban, mindezt a 110 mAh kapacitású akkumulátor teszi lehetővé. A Macaw TX-80 vezeték nélküli fülhallgató talán legnagyobb pozitívuma az ára, hiszen most alig kerül többe 9.000 forintnál. Reméljük, minél hamarabb érkezik egy tesztpéldány, hogy kiderítsük melyik vezeték nélküli fülhallgató marad talpon a vidéken.

 Itt megvásárolható>>

komment

Címkék: élet hír fülhallgató technológia kiegészítők elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr1213726794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása