VOYO I8 MAX tablet - Egy dekás processzor?

2018.03.12. 21:32

Mrfoglalt

3_4.png

A VOYO I8 MAX a tableteiről elhíresült gyártó legújabb úttörője. A cég ezzel a termékkel a Microsoft Surface 2 in 1 gépeit szeretné maga mögé utasítani, erős specifikációjának és jó árának köszönhetően erre minden esélye meg is van. A készülék előrendelési státuszban van, így a készlet erejéig olcsóbban megvehetitek megjelenési áránál. Jelenleg 54.300 forintért szerezhető be.

 

1_6.png

A VOYO I8 MAX megjelenése magával ragadja a tekinteteket, az acélszürke váz és az elegáns szélek minden konferenciateremben jól mutatnak. A kihajtható támasztékkal és a külön megvásárolható billentyűzettel pillanatok alatt laptopot csinálhatunk a tabletből. Az I8 MAX egy kifejezetten magas pixel intenzitású - 280 PPI - Full HD IPS kijelzővel felszerelt masina, ami képes 2048 nyomásérzékenységű érintőceruza használatára is.

nevtelen-2_1.png

Hardveresen is jelen van az erő, a 10 magos Helio X20 CPU és az ARM Mali-T880 GPU kiegészítve 4 GB memóriával és 64 GB tárhellyel készül a harcra a vetélytársakkal. Mindezt az Android 7.1-es operációs rendszer fogja össze egységes egésszé. A kamerákra sem lehet panasz, hátul egy 12, elöl egy 3 megapixeles szenzor kapott helyet. Utóbbi tökéletes üzletemberek számára, a sokszor nélkülözhetetlenen videokonferenciák lebonyolítására. A 84.000-es Antutu pont egy erősebb középkategóriás mobil sajátja, a videogyorsítójának hála játszani is lehet rajta. 

324523.png

A VOYO I8 MAX többféle módon tud kapcsolatot teremteni a külvilággal. A 2 db SIM kártya foglalatba helyezhető chippel akár a 4G sebesség is elérhető. A gyártó a szupergyors WiFi-t sem spórolta ki a készülékből, hiszen az összes releváns szabvány - beleértve a 802.11 ac-t is - megtalálható, ezáltal a 2,4 és az 5 Ghz sem lehet probléma.

wer.png

Összességében a VOYO I8 MAX erős vetélytársnak ígérkezik, mivel a hardver, a kijelző, a felépítés és a kapcsolódási lehetőségek is a felső kategóriát képviselik. Az akkumulátor és a kamerák is átlagon felüliek, de a legjobb a végére maradt, ez mind megkapható 60.000 forint alatt. Preorder státusza miatt, március 22-ig olcsóbban vehetitek meg, de siessetek, mert a készlet gyorsan fogy.

Itt megvásárolható >>

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr7413727270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása