A szabadság három árnyalata – Kínai vezeték nélküli fülhallgató válogatás

2018.03.05. 22:26

Woodyison

borito1.jpg

A mindennapok egyik jelentős problémája az állandóan összegabalyodó kábelek. Egyik nap lementem a sarki közértbe, és mire kibogoztam a fülhallgatóm már a bolt ajtajában voltam. Sajnos, ennek köszönhetően elmaradt a motiváló AC/DC számok hallgatása. Nem beszélve a zavaró zsinórokról, amik csak kellemetlenségeket okoznak mozgás közben, és sportoláshoz sem a legideálisabb választás. Ebben a kínai vezeték nélküli fülhallgató válogatásban összeszedtem azokat a termékeket, amik megoldják ezt a sokakat érintő, kínzó problémát. Mindet teszteltük is, így ezek a darabok már bizonyították rátermettségüket.

Meizu EP52

Az EP52 fülhallgató egy remek választás sportoláshoz, mivel az IPX5 szabványnak köszönhetően az izzadság elleni védelem garantált. Az ergonomikus kialakítás kényelmes és stabil viselést tesz lehetővé. A masina egy 130 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így akár 24 órán keresztül használatra kész. A masina Bluetooth 4.1-en keresztül kapcsolódik a telefonunkhoz és beépített mikrofonnal rendelkezik. Az alig 20 grammos EP52  most 18%-kal olcsóbban lehet a tiétek a GearBesttől.

original-meizu-ep52-sports-bluetooth-earphones-bass-music-wireless-earphone-ipx5-waterproof-with-hall-effect-sensor.jpg

Baseus S06

A Baseus S06 szintén egy remek kialakítású eszköz, ami kitűnően illeszkedik a fülbe, így olyan hatást keltve, mint ha ott sem lenne. A vezérlőegység segítségével fogadhatunk hívásokat és zenét is válthatunk. A gyártó szerint egy töltéssel akár nyolc órán keresztül hallgathatunk zenét, illetve két óra alatt tölthetjük fel maximumra. A remek formatervezésnek köszönhetően jól mutat az utcán, de akár sportoláshoz is használhatjuk. Az ütős basszussal rendelkező S06 nagyjából 4.200 Ft-ért cserébe vásárolható meg a GearBest raktáraiból. Alacsony árának köszönhetően a vámeljárást is elkerüli, így megszabadítva a vásárlót a többletköltségektől.

2_41.jpg

Xiaomi Sport In-ear Earhooks

Végül, de nem utolsósorban az egyik kedvenc kínai gyártónk termékét szeretném bemutatni. A Xiaomi sport vezeték nélküli fülhallgatója szinte bármilyen környezetben megállja a helyét. AZ IPX4 szabvány értelmében ellenáll az izzadságnak és a fröccsenő víznek, így nem kell féltenünk testmozgás közben sem. A hangátvitel az energiatakarékos 4.1-en keresztül történik, így nem merítjük számottevően a telefonunk akkumulátorát. A 18 grammos készülékkel nagyjából hét órán keresztül hallgathatunk zenét, valamint a beépített mikrofon segítségével ugyanennyi ideig telefonálhatunk is. A részletes hangzásvilággal rendelkező Xiaomi Earhooks 6800 forintért kapható.

bce555d5-9a05-41f7-ac68-de51a5f4c56c.png

Szólj hozzá!

Címkék: élet sport fülhallgató kiegészítők elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr7313687376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása