Segít a bajban - Kínai fedélzeti kamera válogatás

2018.02.07. 10:42

Woodyison

c700x420.jpg

Az elmúlt években az egyik legkelendőbb autós kiegészítők közé tartoznak a fedélzeti kamerák. Ez nem véletlen, hiszen nagyon hálás masinákról van szó. Számos közúti szituációban lehet bizonyítani a saját igazunkat, ezzel megmentve a kötelező biztosításunk maximális bónuszát. A hazánkban kapható dashcamek sokszor őrült áron kaphatóak, ezért érdemes az ázsiai piac felé fordulni. Sok kínai fedélzeti kamera képes felvenni a nyugati konkurenciával a versenyt nem csak árban, de minőségben is.

Xiaomi Mijia>> 

Az egyik legismertebb kínai vállalat, a Xiaomi is képviselteti magát a DVR kamerák piacán. A Mijia egy Full HD felbontású teljes értékű menetrögzítő, ami kiváló anyaghasználattal és stabil felfogatással rendelkezik. Továbbá az óriási hátlapi kijelző és a 160°-os látószög miatt biztosak lehetünk benne, hogy minden fontos pillanatot rögzíteni fog. A Xiaomi Mijia 13.000 forintos áron kapható a GearBesttől, és EU raktárból is rendelhető, így a többletköltségeket is elfelejthetjük.

xiaomi-mi-jia-360-panoramic-camera-kit-with-tripod-qjtz01fj.jpg

G1W-CB DVR >>

Az alsó kategória legjobb ár-érték arányú készüléke G1W-CB, ami a kínai fedélzeti kamera válogatásunk következő darabja. Remek formatervezés és megfelelő képminőség jellemzi.  Mindenre képes, amire szükségünk lehet kezdve az 1080p felbontással és a nagy látószöggel. Folytatva az anti-shaking móddal, ami sokat segít a rázkódás csökkentésében. A G1W-CB egy remek választás a vékonyabb pénztálcával rendelkezők számára, hiszen nagyjából 8.000 Ft-ért kapható.

free-shipping-blueskysea-g1w-cb-car-dash-camera-dvr-recorder-1080p-nt96650-chip-ar0330-lens-g_1.jpg

Sky High Mini 0805>>

A Mini 0805 ára bár kicsivel magasabb mint az eddigieké, de ezért a minimális plusz költségért cserébe számos extra szolgáltatást kapunk. Az eszköz tud mindent, amit egy dascamnek tudnia kell. Kicsi méretéből fakadóan könnyen felszerelhető és egyáltalán nem zavar vezetés közben.  A készített képek és videók minősége éjszaka is korrekt, és a felhasználó felület kezelése is pofonegyszerű. Kapunk olyan funkciókat is, mint például a GPS modul és a beépített akkumulátor, ami más hasonló árú készülékben nem található meg. A Mini 0805 14.000 forintos áron kapható a GearBesttől.

nevtelen_2.jpg

Xiaomi 70 minutes is bekerült a kínai fedélzeti kamera válogatásunkba>> 

A Xiaomi egy sokkal kompaktabb DVR kamerát is gyárt, ami a 70 minutes névre hallgat. Egy igazi céleszközről beszélhetünk, ami az első csavartól az utolsóig azért készült, hogy egy korrekt kínai fedélzeti kamera legyen. 130 fokos látószöggel látja a világot és Full HD felbontású felvételek készít. A hozzákapott applikáció stabil és rendkívül jól használható. Egy szó, mint száz, egy kitűnő kamerát kapunk a maga 11.500 forintos áráért cserébe.

nevtelen2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hír autó kiegészítők DVR

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr513633354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása