JMGO M6 és társai – Nem tucat projektorok

2018.02.05. 11:48

molcsa

screen-shot-02-01-18-at-12_09-pm-696x363.png

A JMGO-t 2011-ben alapították, és az elmúlt 7 évben az egyik legjelentősebb kínai szórakoztató elektronikai céggé vált. Főleg projektorokat gyárt, de azokat igen jó minőségben. Elsősorban a dizájn és az összeszerelés minősége az, ami kiemeli a többi gyártó termékei közül a JMGO cuccokat.

2016-ban a CES-en is megjelentek, és azóta számos díjat zsebeltek be a kicsi és gyönyörű kivetítőik miatt. A JMGO P2 egy Indiegogo kampány keretein belül valósult meg, ami 255%-on teljesített, így meg is valósult a projekt. Az egy 1 kg tömegű DLP projektor volt, de most még nagyobbat (kisebbet) villantott a cég.

jmgo_logo.jpg

 

JMGO M6

Az M6-os modellt akkorára tervezték, mint egy női pénztárca, és tényleg nem is nagyobb. A Fekete-arany színkombináció, amiben kapható, nagyon megkapó, és tényleg nagyon dizájnos. A távirányító lepattintható a készüléktestről, és akkor válik láthatóvá a lencse.

screen-shot-02-01-18-at-12_10-pm.png

Nem kérdés, hogy a szállíthatóságra mentek rá a tervezők, de még így is mellbevágó a fél kilogrammos tömege. Felbontása nem túl nagy, 854 x 480-as, de elérhető a 3D funkció. Vertikális trapézkorrekció is beépítésre került, ami automatán működik, akár 40o-os eltérés esetén is.

Telefonokat és tableteket is tudunk rajta dokkolni, ezt megtehetjük akár micro USB, Type-C és Lightning csatlakozójú eszközzel. Ilyenkor tölteni is tudja a projektor a kütyüket, hiszen akkumulátorral rendelkezik, és tud power bankként is funkcionálni.

screen-shot-02-01-18-at-12_40-pm.png

Mivel egy komplett rendszerről beszélünk, így került egy Mediatek processzor is gépbe, mely Android 7.0 alapokon nyugvó saját operációs rendszert futtat. A tartalmakat akár pendrive-ról is lejátszhatjuk, viszont elérhető a Miracast és az Apple Airplay is. Ha számítógépről filmeznénk, akkor sem kell csalódnunk, hiszen a HDMI port kielégíti minden igényünket.

Az M6 több, mint egy mini projektor, magasan veri a konkurenciát az egyedi megoldásaival. Természetesen ez az áron is látszik, de most a JMGM6 kuponkóddal csak $369 (114.500 Ft), és ajándékba adnak hozzá egy tripodot és egy 3D szemüveget is.

 

P2 és a többiek

A gyártó több másik projektora is megtalálható a GearBest kínálatában. Például a P2 is, ami olyan szépet futott a közösségi finanszírozási oldalon, vagy a csúcskategóriás V8 is, ami már FHD felbontással rendelkezik. Erre van egy kuponkódunk is, a JMGBD beírásával csak $819 az ára, az eredeti $899 helyet). Egy közös bennük, mindegyik kiemelkedően jól néz ki, és a specifikációk terén sem utolsók.

screen-shot-02-01-18-at-12_26-pm.png

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr7913635656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása