Méltó ellenfelet kaphat Xiaomi Mi Mix 2? – VkWorld termékválogatás

2017.11.04. 12:48

Woodyison

borito_1.jpgA Xiaomi szeptember elején jelentette be a legújabb zászlóshajóját, a Mi Mix 2-t. A kritikusok elégedettséggel fogadták, és sokan az iPhone X vetélytársát látják benne. Ez nem csoda, hiszen lélegzetelállító formatervezéssel és specifikációval látták el a készüléket. A legújabb nyolcmagos Snapdragon 835-ös processzorral, 6 GB RAM-mal és B20 hálózat támogatással büszkélkedhet a Xiaomi üdvöskéje. Azonban a pletykák szerint méltó kihívója érkezhet, egyenesen a VkWorld gyárából. Ez a kínai brand is a feltörekvő kínai gyártók közé tartozik, de már számos meglepetést okoztak a szerkesztőségünknek. Ezért úgy gondoltuk, hogy megérdemelnek egy összefoglalót, amiben a távlati terveiket is elemezzük.

VkWorld Mix Plus – A belépő szintű káva nélküli.

Ez a kínai vállat sem a lustaságáról híres, hiszen októberben három telefont is piacra dobtak. Ezek között volt a Mix kódnéven futó alsó kategóriás masina. Cikkünkben a Mix Plus-szal foglalkozunk, mivel sokkal jobb ár-érték aránnyal rendelkezik, mint a készlethiányban szenvedő kis testvér (VkWorld Mix).

mixplusllll.jpg

A VkWorld újdonsága tehát keret nélküli 5.5 inch-es kijelzővel rendelkezik, ami 1280 x 720 pixel megjelenítésére képes. A kijelző felett egy 8 Megapixeles szelfi kamera, míg a hátlapon egy 13 MP-s fő kamera található. A készülék belsejében egy négymagos processzor ketyeg, ami mellett 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely kapott helyet. A legújabb Android 7.0-s rendszert futtató Mix Plus ára is kiváló, hiszen alig kerül többe 28.000 Ft-nál. Továbbá elérhető az Eu Express szállítás, így az ÁFA-ból eredő többletköltségekkel sem kell foglalkoznunk.

vkworld-mix-plus.jpg

 

VkWorld S8 – Az akkumulátor bajnok S8 klón>>

A második októberben megjelent okostelefon, az S8 névre keresztelt erősen Samsung utóérzésű készülék. Az előlapon egy 13 MP-s kamera díszeleg, míg a hátlapon egy 16 + 5 Megapixeles dual kamera található. A kijelző 5.99 inch-es, 18:9 képarányú és Full HD felbontású, így kiválóan alkalmas filmezésre és videó nézésre is.  A megfelelő felhasználói élményért egy nyolcmagos MTK6750T SoC, 64 GB ROM, illetve 4 GB RAM felel. Kiemelendő még az 5500 mAh kapacitású akkumulátor, ami egyedülálló az S8 klónok között. A november 19-én érkező VkWorld S8 nagyjából 45.000 forintért cserébe lehet a miénk, ingyenes házhozszállítással.

s8.jpg

 

Ínyenceknek: VkWorld z3310>>

A legendás Nokia 3310 új kiadásának másolata a VkWorld z3310. Ez egy igazi retro telefon, amin az ikonikusnak számító snake játék is megtalálható. Ideális mindenkinek, aki szeretne egy tökéletes másodlagos telefont, ami bírja a strapát. A négy színben is kapható VkWorld z3310 most 4.500 Ft környékén kapható, mivel ez az ár a vámküszöb alá esik, így pluszköltségekkel sem kell számolnunk.

z3310.jpg

 

VkWorld Mix 2 – Ez lesz a Xiaomi végzete?

A pletykák szerint érkezik a Mix 2, amit a Xiaomi Mi Mix 2 ellen pozicionál a gyártó. Sajtóértesülések alapján egy 6 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel ellátott készüléken dolgoznak a mérnökök. A vásárlóra bízzák a processzor választás jogát, hiszen lesz egy Helio P25, illetve egy Helio X30-as verzió is. Az áramforrás kapacitása terén sem fukarkodnak, egy 5500 mAh egység kerül a „szörnyetegbe”. A karácsony környékén érkező Mix 2 árát sajnos még nem tudjuk, viszont részünkről nagyon nagy várakozás övezi.  

mixplus.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: telefon hír elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr9113115040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása