Trónfosztott lett a Xiaomi – TOP 5 alsó kategóriás kínai telefon

2017.11.01. 10:10

Woodyison

borito_2.jpg

Hónapról-hónapra igyekszünk nektek összegyűjteni a legjobb még megfizethető ajánlatokat Kínából. Októberben nem panaszkodhatunk, hiszen számos kiváló okostelefon közül válogathatunk. A Xiaomi két készülékkel is képviselteti magát az alsó kategóriás kínai telefon toplistánkon, viszont a legjobb eszközt most egy másik gyártó szolgáltatja.

 

Leagoo Kiiccaa Mix>>

A Leagoo Kiiccaa Mix remek káva nélküli formatervezésével és rendkívül alacsony árával keltette fel érdeklődésünket. Az 5.5 inch-es Full HD kijelző felett egy 13 Megapixeles szelfi kamera található. A megfelelő teljesítményről egy nyolcmagos MTK6750T processzor és 3 GB RAM gondoskodik. Érdemes megemlíteni a gyorstöltés funkciót, aminek segítségével rövid idő alatt egy napra elegendő naftát tölthetünk a masinába. A Type-C csatlakozóval ellátott Kiicaa Mix nagyjából 28.000 Ft-ért kapható a GearBest áruháztól. Továbbá a termékre elérhető az EU Express szállítás, amivel az ÁFA-ból eredő költségeket is elfelejthetjük.

kiicaa.jpg

 

Xiaomi Redmi 4X>>

A Xiaomi Redmi 4X az egyik legfelkapottabb telefonok közé tartozik. Ez nem csoda, hiszen a Xiaomi üdvöskéje lassan az utolsó 5 inch-es mohikán. Sok ember panaszkodik, hogy az új 5.5 colos telefonok túl nagyok, jellemzően nekik készült a Redmi 4X. A gépházba 32 GB bővíthető belső tárhely, 3 GB RAM és egy Snapdragon 435-ös processzor került. A hátlapi 13 Megapixeles kamerával kiváló képek rögzíthetőek, és az előlapi 5 Megapixeles szelfi kamerával készült felvételekre sem panaszkodhatunk. A még mindig kiváló MIUI interfésszel és B20 támogatással érkező Redmi 4X nagyjából 37.000 forintért cserébe lehet a miénk.

redmi4x.jpg

 

Uhans Note 4>>

Kínaiak nem csak a nyugati konkurenciát másoljak, sokszor országon belül is cserélődnek az ötletek. Nincs ez másképp az  Uhans Note 4 esetében sem, hiszen személyében egy tökéletes Xiaomi Redmi Note 4 másolatról beszélhetünk. Az 1.3Ghz-es MediaTek processzor a legújabb Andorid 7.0-s rendszert hajtja meg. A 4000 mAh kapacitású áramforrás pedig hosszú üzemidőt feltételez, ami elengedhetetlen a mindennapi használat során. Az Uhans Note 4 magyar nyelvű menüvel és dual SIM támogatással érkezik, nagyjából 26 ezer forintért.

uhans.jpg

 

Cubot Magic is bekerült a TOP 5 alsó kategóriás kínai telefon válogatásunkba>>

A Cubot Magic az egyik legegyedibb telefon, amivel valaha is találkoztunk. Erről a  minden oldalán lekerekített szappantartó dizájn tehet, ami különösen vonzza a szemet. A HD kijelző felett egy 5 Megapixeles előlapi kamera foglal helyet, míg a hátoldalon egy 13, illetve egy 5 MP-s dual kamera végzi a feladatát. Az eszköz 3 GB RAM-mal és 16 GB bővíthető belső tárhellyel rendelkezik.  A Magic a legújabb Andorid 7.0-t futtatja, és támogatja B20-as hálózatot. A szemkápráztató Cubot Magic-et most 13%-kal olcsóbban rendelhetjük meg a kínai webáruháztól.

cubot.jpg

 

Xiaomi Redmi Note 5A>>

A Xiaomi Redmi Note 5A nem egy erőmű, viszont kiváló formatervezésével így is befért a TOP5 alsó kategóriás kínai telefon közé. Az 5.5 inch-es HD IPS kijelző remekül teljesít, és a 3080 mAh kapacitású akkumulátorra sem panaszkodhatunk. A készülék belsejében egy Snapdragon 425-ös processzor csoszog, és ezen nem segít a 2 GB RAM támogatása sem. Az Android Nougat alapokon nyugvó MIUI interfészt öröm használni, viszont a 13 Megapixeles kamera nem hozza az elvárható szintet. Az árral ellenpontozza a hiányosságait, ugyanis csak 34.000 forintot kérnek érte, ami teljesen vállalható ár ezért a készülékért. EU Express szállítással pedig kompromisszum mentesen rázhatjuk le magunkról az ÁFA-t és a vámot.

redmia.jpg

 

Aki kimaradt:

 

Vernee Thor E>>

A Vernee üdvöskéje is kiváló okostefon, ami 5.0 inch-es HD kijelzővel rendelkezik. Az 5020 mAh kapacitású akkumulátor miatt ideális bárkinek, aki hosszú üzemidőről álmodozik. A gépházban 3 GB RAM és egy nyolcmagos processzor található, így a teljesítménybetyárok sem elégedetlenkedhetnek. Az Android 7.0-s rendszert futtató Vernee Thor E, most nagyjából 28.000 Ft-ért lehet a miénk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: telefon élet hír otthon elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr1713115062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása