Retteghet az IPhone X? – Itt a a Xiaomi Mi Mix 2

2017.10.03. 10:27

Jackal_

Xiaomi Mi Mix 2

Az Apple konferencia előtt egy nappal, szeptember 11-én tartotta saját rendezvényét a Xiaomi. Érdekesség, hogy eredetileg egy napon tartották volna a bemutatókat, de a kínaiak az utolsó pillanatban megváltoztatták az időpontot. Sok helyen a „kínai Applenek” becézett vállalat kiváló eszközökkel rukkolt elő. Bejelentésre került a Xiaomi Mi Mix 2, ami egy olcsóbb alternatívája lehet az iPhone X-nek. A kávanélküli csúcskészülékkel egyidőben jelentették be a Mi Note 3-at, illetve a legújabb Xiaomi notebookot, a Mi Notebook Pro-t.

 

Xiaomi Mi Mix 2>>

Kétségtelenül az idei év egyik legjobban várt okostelefonja a Xiaomi újdonsült üdvöskéje. Ennek megfelelően óriási hype-ot generált a kínai vállalat a készülék köré. Nem érdemtelenül, hiszen a Mi Mix 2 kiváló specifikációval rendelkezik. A kijelzője az elődnél kisebb lett, viszont a már-már védjegynek számító kávanélküli formatervezés megmaradt. Az 5.99 inch-es Full HD Super AMOLED panellel rendelkezik, ami 18:9 képarányt képes megjeleníteni. A készülékházban a legújabb nyolcmagos Snapdragon 835-ös rendszerchip foglal helyet. A hátlapon egy 12 Megapixeles, míg az előlapon egy 5 Megapixeles kamera teljesít szolgálatot. Sajnos az akkumulátor kapacitása 3400 mAh órára csökkent, viszont támogatja a B20 hálózatot, ami nagy segítség nekünk, európaiaknak. Négy verzióban kapható az okostelefon: 6/64 GB, 6/128 GB, 6/256 GB és a „special edition” pedig 8 GB RAM-mal, illetve 128 GB belső tárhellyel érkezik. A Xiaomi Mi Mix 2 ára a konkurens iPhone X töredéke, a legolcsóbb verzió már 150 ezer Ft-ért a miénk lehet.

 

Xiaomi Mi Note 3>>

A Mi Note család legújabb tagja követi az aktuális kínai trendeket. A dizájnra nem lehet panaszunk, nagyon szépre sikerült a készülék. Az 5.5 inch-es Full HD kijelző alatt egy ujjlenyomat szenzor található. A kiváló selfie-k érdekében a Xiaomi az előlapi kamerát 16 Megapixelesre tervezte. A hátlapon pedig két darab 12 Megapixeles szenzorral rendelkezik.  Fontos megemlíteni, hogy a legújabb Android Nougat rendszert futtatja, így magyar nyelv is elérhető. A Xiaomi Mi 5X fölé pozicionált készülékbe egy Snapdragon 635 processzor került, illetve egy 3400 mAh kapacitású akkumulátor felel az energiaellátásért. Az okostelefon két változatban lesz kapható 6/64 GB és 6/128 GB verzióban. Nem fogott vékonyan a kínaik ceruzája, mivel nagyjából 120.000 Ft-ot kérnek a Mi Note 3-ért cserébe.

 

Xiaomi Mi Notebook Pro>>

Bejelentésre került egy minimalista formatervezéssel és magnézium ötvözet kerettel ellátott notebook is. Az 1.95 kg-os termék csak sötétszürke színben lesz elérhető és speciális hűtéssel rendelkezik. A 15.6 inch-es kijelzővel rendelkező eszköz három változatban lesz kapható:

Minden verzió DDR4-es RAM-mal, 256 GB SSD-vel és egy NVIDIA GeForce MX150 videókártyával van felszerelve. A Mi Notebook Pro egyértelműen a hasonló nevű Macbook Pro-nak szeretne a vetélytársa lenni. Az árversenyben már biztosan győzött, hiszen a konkurenciánál jóval olcsóban nagyjából 270 ezer Ft-ért lehet miénk a készülék.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr6712916495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása