Rockbros biciklis táska teszt - Nullakezezés helyett

2017.09.14. 10:26

molcsa

f4c6da82-ec86-4f81-96ce-c87938d5f948.jpg

Lassan visszatérő probléma, hogy biciklitúrán nincs hova tenni a cuccaimat. A hátizsák hosszú távon kényelmetlen, a válltáska még inkább, mert folyton előre csúszik, és még a cuccokat is nehéz kiszedni belőle. Arról nem is beszélve, hogy Budapesten sokszor jól jönne a navigáció biciklivel is. Ezt mind megoldja a Rockbros biciklis táska.

Itt megvásárolható >>

 

Kicsomagolás

Egy nagy, pofás kartondobozban érkezett, mindenféle kiegészítő nélkül. Egész nagyméretű maga a táska, és a minősége is nagyon jó. A külső, tartó része gumis borítású, és angol zászlóra hajazó, szürke textúrát kapott. Szerintem baromi jól néz ki, de kapható zöld, piros és kék mintával is, ha valaki a színeset szereti, vagy úgy jobban illik a bringájához.

dsc02167.jpg

Ezt a külső részt tudjuk a bicikli vázára és a kormányra felrakni tépőzárakkal, így stabilan a helyén marad. Az én vázam nem egyenes, hanem lefelé indul el a kormánytól, így én csak a kormánynál tudtam rögzíteni, de így sem nagyon mozgott el, szóval két ponton rögzítve beton stabil lehet.

Ebbe a külső vázba jön a táska rész, szintén tépőzáras felületekkel rögzítve. Ennek anyaga leginkább a tolltartókéra hasonlít, vastag, sűrű szövésű. A tetején látható átlátszó rész árulkodik róla, hogy ide bizony telefont kell rakni. Egészen 6 colig elbánik a tepsikkel is. Természetesen tökéletesen érzékeli a telefon az érintéseket a műanyagon keresztül is, és még egy napellenző rész is akad a tetejénél. Ez bizonyára a tükröződés csökkentésére szolgál, valamennyire azért így is látjuk benne a környezetet, de simán jól használható.

7c578f79-0ef4-4b8c-ba32-c9921219cffd.jpg

 

Tesztüzem

Alatta találjuk a cipzárt, amivel a lényeghez férhetünk hozzá. Egy egész nagy középső rész van benne, a két szélén pedig hálós tartók az apróságoknak. Én a képen látható összes cuccot bele tudtam tenni, és még egy ugyanekkora power banknak maradt is hely, szóval elég sok mindent elnyel, ami egy kiránduláshoz kell.

Külön öröm, hogy vízálló is, így az eső sem akadály. Sajnos természetes záport nem sikerült kifognom a tesztidőszak alatt, de a csap alá beraktam egy percre, mindenhol jól megöntöztem. Egyáltalán nem lett vizes a belseje, kb. 1 óra után éreztem csak enyhén nedvesnek, de az ujjamon még ekkor sem látszott a víz.

Az elején találunk egy kivezetést is USB kábelnek vagy fülhallgatónak (L alakú jack sajnos nem fér át), így a vízállóság is megmarad, és zenét is tudunk hallgatni.

dsc02191.jpg

Nekem a telefontartó rész a kedvencem, tök jól lehet így navigálni bringázás közben, csak betettem a telefont, elmondtam neki, hogy hova akarok menni, és jól láttam az útvonalat anélkül, hogy az egyik kezem ezzel foglalkozott volna.

 

Összegzés

Engem nagyon meggyőzött a Rockbros terméke, végre megoldódtak a szokásos gondjaim bicajozás közben. Minőségi, jól kitalált termék, nyugodt szívvel ajánlom azoknak, akik sokat használják a bringájukat. Alapáron 7.600 forintért vesztegetik, ami azért nem kevés, de szereztünk rá nektek 15%-os kupont: "e8bf6e", így már 6.500 forintért elvihető. Az olcsóbb variánsokra sok panaszt kaptunk már, hogy szétesik, leesik, beázik, így aki nem akar szenvedni, a Rockbros táskájával jól jár.

Itt megvásárolható >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr9912821612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása