Ne költs százezreket, hogy okosabb legyen a televíziód – TV box válogatás

2017.09.08. 12:15

Jackal_

xiaomi-mi-box-3-4k-android-set-top-box-t022.jpgAmikor megkérdezték tőlem, hogy mi az a 21. századi találmány, ami a legnagyobb mértékben megváltoztatta az életemet, nem kellett sokat gondolkodnom. Egy jó minőségű TV box segítségével új távlatokat nyithatunk életünkben. Ezek a kedvező árú készülékek, modern okostelevíziót varázsolnak a már-már elfeledett eszközeinkből. Az összeszerelés is pillanatok alatt megvan, hiszen csak csatlakoztatni kell egymáshoz a két készüléket, és már élvezhetjük is minden előnyét. Legyen az 4K-s videók lejátszása vagy videojátékozás. Rengeteg új funkcióval bővíthetjük régi, poros készülékünk repertoárját. Szerencsénkre a Bannggood épp most ünnepeli 11. születésnapját, így számos TV box-szot áraztak le. 

Nem is kezdhetnénk a sort mással, mint a kínai Applenek „csúfolt” gyártóval, a Xiaomival. A Mi Box névre hallgató eszközük díjnyertes formatervezésének köszönhetően remekül néz ki. Érdekesség, hogy rendelkezik egy Bluetooth-szon keresztül kommunikáló távirányítóval, ami támogatja a hangvezérlést is. A HDR megjelenítésre is képes eszköz most 28%-kal kedvezőbb áron kerül le a boltok polcairól, és  a kedvező dollár árfolyam miatt most még jobban járunk.  Méltó kihívója a H96 Pro Plus, ami szintén képes 4K-s videók lejátszására. Egy nyolcmagos processzor és 3 GB RAM felel az akadásmentes működésért. Az Android Marshmallow-t futtató készülék a születésnap alkalmából 57%-kal olcsóbban lehet a miénk.

ne.png

Elérhetőek alacsonyabb árú, de nem feltétlen rosszabb minőségű TV boxok is. Ilyen például a Tanix T3, amin már Android 7.0 található és papíron rendelkezik a H96 tulajdonságaival. A T3 remek árával emelkedik ki a konkurensek közül. Nincs ez másképp a még olcsóbb X96-tal sem. Benne egy ötmagos processzor és 8 GB háttértár található, ami természetesen bővíthető. Az X96 szinte fél áron kapható szeptember 9-ig. Végére pedig a Mecool masinája maradt, ami szintén HDR támogatással rendelkezik. Egyszerűen összeszerelhető, Android 7.1-et futtató M8S Pro alig kerül többe mint 10.000 Ft.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr5412811660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása