Brutál jó Xiaomi akciók a Banggood szülinapján

2017.09.07. 18:25

Jackal_

xiaomitripod.jpgA Banggood most ünnepli 11. születésnapját, és szokás szerint szuper akciókkal kedveskednek. Első kedvencünk a  Xiaomi Hybrid Pro füles, amely jelenleg a gyártó egyik csúcsmodellje ebben a kategóriában. Eredeti árán 7.680 forintba kerül, ám most féláron hozzájuthatunk a b06f09 kóddal! 45 fokos, ferde kialakítása miatt jól illeszkedik a fülbe, a hangerőállító kezelőrész pedig teljesen fémből készült.

xiaomi-hybrid-pro.jpg

Szintén jó választás lehet a kedvenc gyártónk Xiaomi 2 in 1 Bluetooth mini összecsukható tripodja, ami egyben szelfi bot is. Ritkán látni ilyen kombinációt, főleg jó minőségben. Alumínium burkolat, stabil kialakítás, beépített, 60 mAh-s, újratölthető akkumulátor jellemzik. Most 6500 forint helyett mindössze 3800 forintért juthatunk hozzá.

Szintén akciós az autós töltőjük, a Xiaomi dual USB porttal ellátott kiegészítője 3.6 amper leadására is képes, egyszerre két készülék tölthető vele, fém házzal rendelkezik és szolid kéken világít. 2827 forint helyett alig 2.130 forintért megvehető.

xiaomi-dual-usb-car-charger.jpg

Az olcsó, ám nem feltétlen hasznos kütyük kedvelőinek ajánljuk a Xiaomi TSD vízminőség-teszterét, amely kimutatja a magnéziumot, kálciumot, az ammónium-acetátot és a nehézfémeket is, mindössze 1.700 forintért. Játszani, ennyiért tökéletes.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr2112809312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása