TOP kedvező árú telefonok Kínából

2017.09.04. 16:41

Jackal_

1498552690341475.jpgMegszokhattuk már, hogy az ázsiai cégek sohasem pihennek, mindig kedvező árú telefonokkal próbálják megnyerni a vásárlókat. Most sincsen ez másképp, hiszen új készüléket dobott piacra négy telefongyártó is. A Vkworld és a Leagoo a középkategóriát célozta meg, míg a Umidigi és az Elephone feljebb pozicionálta készülékét.

Vkworld Mix Plus /link/

Nemrég a Vkworld a strapabíró Nokia másolatával, a z3310-el hívta fel magára a figyelmet, azonban most valami egészen mással rukkoltak elő. A nagy népszerűségnek örvendő kávanélküli megjelenítővel ellátott Mix Plus tökéletes társ lehet bárkinek, aki szereti a meseszép formatervezésű telefonokat. Szerencsére a hardvert sem hanyagolták el a mérnökök. 3 GB RAM és egy négy magos MTK6737 processzor felel a sebességért. A mindösszesen 165 grammos készülék magyar nyelvvel és B20 támogatással érkezik, így nem kell vidéken sem lemondanunk a 4G adta előnyökről. A GearBest kiemelt partnere a Vkworld, így az ő raktáriakból érkezik legolcsóbban a készülék.

Leagoo T5 /link/

Leagoo telefon is járt már nálunk az elmúlt hónapban, és remekül teljesített tesztünkön. Most a T5 névre hallgató eszközzel lép piacra a gyártó. A két színben kapható készülék (fekete és arany) egy 5.5 inch-es Full HD IPS panelt és hátlapi duál kamerát kapott. A gép belsejében egy nyolc magos MTK6750 SoC dolgozik és 64 GB bővíthető belső tárhely gondoskodik arról, hogy ritkán kelljen törölnünk régi képeinket. A T5 ára most 36%-kal olcsóbb a szokásosnál, így ez egy hihetetlen jó ajánlat, ráadásul ingyenes szállítással érkezik.

Umdigi S /link/

Felső középkategóriát megcélzó Umdigi S unibody fémházzal ellátott készülék 64 GB belső memóriát kapott, ami bővíthető. Óriási betekintési szöggel rendelkező megjelenítő bárhonnan tökéletesen láthatjuk. A kijelző mellett egy Helio P20 nyolcmagos processzor és 4 GB RAM foglal helyet. Óriási 4000 mAh akkumulátor kapacitás hosszú üzemidőt előjelez ígér. Nagyjából 44.000 Ft-ba kerülő készülék remek választás mindenkinek, aki kedveli az igényes dizájnt.

Elephone P8 /link/

Szintén a középkategória tetejére pozicionált P8 három színben elérhető a GearBestnél. A legújabb Android rendszert futtató készülék, villámgyors ujjlenyomat olvasóval rendelkezik. A hátlapon egy 16 MP és egy 21 MP duál kamera található.  A három színben kapható készülék gyorstöltő funkcióval is rendelkezik. Ingyenes kiszállítással nagyjából 56.000 Ft-ért lehet a miénk a kínai polcokról.

p8mini_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: telefon

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr4712779676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása