A nyár soha nem érhet véget! – Felfújható kanapék és egy kis ráadás

2017.08.31. 17:30

Jackal_

6fb39ca4-2919-4dbc-8dd7-b8c2b6378f13.jpegTöbb tesztet is írtunk már a felfújható kanapék témában. Az egyik legjobb gyártó, amely ilyen fotelekkel foglalkozik az IPRee. Kínálatuk rendkívül szerteágazó és kreatív, mindenkinek megér egy pillantást vetni rá.  A Banggood 11. születésnapja alkalmából számos kanapé és fotel került akcióba, így a nyár végén is megéri vásárolni.

Nincs is rosszabb, mint a strandok kemény partján feküdni. Erre ad megoldást az IPRee klasszikus kanapé változata. Egy pillanat alatt elcsomagolható és felfújható, és bármelyik strandolásra szánt táskában elfér. Fontos, hogy a 190 centiméteres kanapé egy szobában is kitűnő szolgálatot tesz, és a kiömlő italoktól sem kell félnünk. Ez a felfújható csoda nagyjából 2500 Ft-ért érkezik Kínából és már bővített verzióval is rendelkezik. A továbbfejlesztett változat már párnát is tartalmaz, így még nagyobb kényelmet nyújt a mindennapokban. Színes változatban is elérhető, ami még vagányabb külsőt kölcsönöz a pár ezer forintért megvásárolható terméknek. Létezik napellenzős verzió is, amivel megvédhetjük arcunkat a káros UV sugárzástól.

Táborozókat és otthon pihenőket sem hagyja cserben az IPRee. 270 x 140 cm függőágyuk extra erős rögzítő kábelekkel rendelkezik és két ember is elfér benne. A négy színben kapható kényelem nagyjából 5000 Ft-ért kapható. Kicsiknek pedig ott a mini kanapé, ami szintén több színben kapható. Kiemelendő, hogy az összes termék képes magától felfújódni, így sohasem kell a pumpálással bajlódnunk.

b26b3e96-90cb-4e7a-ae0d-b7dca2271d2b.jpg

És a ráadás! Két hihetetlen olcsó, és akár életmentő terméket kínál a gyártó. Rengeteg eldobott PET palackkal rendkívül szennyezzük környezetünket. Erre kínál megoldást az IPRee saját flakonja, ami egyben gyógyszer adagoló is. A 600 ml térfogattal és remek árával próbálja meggyőzni vásárlóit. Másik nagyon egyszerű és egyben nagyszerű eszköz egy műanyag boxer. A pár száz forintért kapható eszköz bárhol elfér és nagy segítség lehet az éjszaka haza induló fiatalságnak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr1012791384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása