Szülinapi márkaözön - Kihagyhatatlan ajánlatok a nagyoktól

2017.08.30. 16:44

molcsa

A Banggood 11. születésnapja alkalmából már számos akcióval találkozhattunk eddig is, de eddig kissé nagy volt a zűrzavar. Ez legtöbbünket nem annyira zavar, mert imádunk szemezgetni az oldalon, és érdekes olcsó dolgokra bukkanni, de aki ennél következetesebben vásárol, szereti látni esetleg márkákra lebontva az ajánlatokat. Szerencsére most a Banggood szétválogatott nekünk mindent, és a jobbnál jobb ajánlatokat egy igen szemrevaló oldalon szedte össze.

Mindenki ismeri a DJI nevezetű kínai gyártót, mely a drón piacot uralja, és igazából ők diktálják a tempót a többieknek. Most az őrült leárazások közepette jobban járhatunk még egy ilyen eszköz megvásárlásakor is: ide kattintva találjátok meg a jobbnál jobb ajánlatokat. Sok filléres kiegészítőt is árulnak, ha valakinek már lenne egy ilyen profi drónja.

Ha időjárásállomásról van szó, akkor a Digoo méltán ugorhat be a fejünkbe, hisz nagyon sok, jó minőségű hőmérséklet mérőjük van. Továbbá a biztonsági kamerákban és egyéb okos otthon eszközökben is élen járnak. Nem mellesleg nagyon olcsó most egy-egy termékük, ha te is kíváncsi vagy rájuk, KATTINTS IDE.Már itthon is nagyon sokan Doogee okostelefont használnak, többnyire Kínából rendelve. Nagyon jól teszik, mert ezt a brandet tipikusan nagyon megéri kintről beszerezni. Olcsó, minőségi telefonokat gyártanak, melyek hűséges társaink lehetnek. Érdemes meglesni a szülinapi ajánlatokat ebben a kategóriában is, nem fogunk csalódni.

Egyre többen rendelnek távolkeletről világítóegységeket, melyek szintén olcsóbbak, mint itthon. Az Arilux már a mi tesztünkön is jól szerepelt, és most egy csomó égőjük, kültéri és napelemes lámpájuk le van akciózva. Kattintsatok IDE a részletekért, és turbózzátok fel az otthoni világítást.

Ha tablet kell, akkor számos kínai gyártó eszünkbe juthat. Szerencsére nagyon sok minőségi darab van a piacon, amiknek nem kis része a Chuwi gyártmánya. A mostani akció keretein belül igen sokféle táblagép közül választhatunk. 25.000 forinttól egészen a 80.000-es verzióig mindent lehet találni. Kattintsatok IDE, és szemezgessetek.

Sportoláshoz vagy a mindennapi élethez csinál órákat a Zeblaze. Ráadásul ezek mind okosak valamilyen szinten. Habár még nem kiforrott a technológia, és mi is sok hibával szoktunk találkozni, azért van, aki szereti hordani ezeket, és 5-10 ezer forintot akár meg is ér, ha nap mint nap használjuk. Márpedig egy órát miért ne használnánk? Itt megtudhatjátok az akciók részleteit.

Ha esetleg még ezeken kívül nézegetnétek jó ajánlatokat, a Flash Deal mindig elérhető, és érdemes naponta egyszer végigpörgetni. Mi is sokszor szemezgetünk innen, mert igen jó ajánlatokra lehet bukkanni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr1312788138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása