Kávanélküli okostelefon kevesebb mint 18.000-ért? – Itt a KIICAA MIX!

2017.08.28. 17:04

Jackal_

leagoo_kiica_mix_new_3.jpg

2017 a kávanélküli okostelefonok éve. Több verzió látott már napvilágot, drágább és olcsóbb verziók is forgalomba kerültek. A kategória egyik legszebb darabja a Maze Alpha méltán a gyártó talán legjobban sikerült terméke, az egyik legolcsóbb variáns pedig a nagyjából 28.000 Ft-os Vkworld Mix Plus. Azonban a Kiicaa Mix új dimenziót nyit a keretnélküli telefonok világában.

A telefont a Leagoo mérnökei alkották meg, akik már a hasonlóan kiváló a T5 kódnévre keresztelt készülékükkel bebizonyították. A telefon előlapján egy 5.5 inch-es Sharp Full HD megjelenítő felel a megfelelő minőségért, itt kapott helyet az ultra gyors ujjlenyomat olvasó is. A hátlapon pedig két darab kamera található.

leagoo-kiicaa-mix-1.jpg

A remek formatervezésű készülékház belsejébe egy nyolc magos processzor és 3 GB RAM került. A telefon támogatja a B20-as 4G-t, amivel bárhol élvezhetjük a szuper adatátviteli sebességet. A legújabb Android 7.0-t futtató Mix gyorstöltés funkciót és egy 3000 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A készülék 28.000 Ft-ért elérhető, viszont szeptember 3-ig az első tíz vásárló, aki használja a GBLGMIX kuponkódot, kevesebb mint 18.000 Ft-ért tudhatja magáénak. Tökéletes pénztárcabarát választás azoknak, akik imádják a kávanélküli formatervezést.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr4412779720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása