EACH B3505 - Egy majdnem tökéletes társ

2017.06.30. 17:00

molcsa

 each-b3505-wireless-bluetooth-stereo-gaming-headphones-game-headset-pc-gamer-hifi-cuffie-casque-with-volume-696x696.jpg

A Zeepin BQ-618 fejesem gyenge pontjait kiküszöbölendő, gondoltam rendelek egy kicsit drágább, viszont működőképes mikrofonnal rendelkező darabot. Kis keresgélés után rá is találtam a csodás nevű EACH B3505 fejhallgatóra.

 

Kicsomagolás

Essünk is túl gyorsan rajta, a terméket csak egy lufis zacskó védte az úton. Tartozékokból a szokásos, töltő és AUX kábel, valamint egy kisebb leírás volt hozzá.

A vezérlő gombok a jobb oldalon találhatóak, ezekkel lehet számot léptetni, illetve hangerőt szabályozni, kicsit előrébb, a többi gombtól külön található egy több funkciós gomb, mellyel az aktuális zenét megállíthatjuk vagy elindíthatjuk, illetve felvehetjük vagy lerakhatjuk a bejövő hívást. A mikrofon bemenet és a töltő bemenet is a jobb oldalon található. Az AUX csatlakozó a bal oldalon alul található magányosan.

Kényelem szempontjából az EACH B3505 kicsit szorosabban illeszkedik a fejre, mint a Zeepin BQ-618, megszokás kérdése, de az biztos, hogy stabilan tart.

 

Tesztüzem

Az eszköz be- és kikapcsolása a multifunkciós gomb 3 másodpercig tartó nyomásával lehetséges. Miután ez megtörtént, az eszköz könnyedén párosítható számítógéppel vagy telefonnal, hála a Bluetooth 4.1 + EDR támogatásnak, valamint ismeri a A2DP, AVRPC, HSP és HFP profilokat is. Az üzemidőre sem lehet panasz, hasonlóan jól teljesít, mint a Zeeping BQ-618, és bár nehezebb a viselése, számomra még mindig nem megterhelő.
És akkor jöjjön az, amire mindenki vár, aki bluetooth fejhallgatót vesz vagy venne. A hang.

Az EACH B3505 brutális erősségű hangszórókkal rendelkezik, legalábbis számomra szokatlanul hangos. Történt, hogy véletlenül maximális hangerőn hagytam a fejhallgatót és a számítógépet is, majd amikor megszólalt olyan hangos volt, mint a notebook beépített hangszórója. Valószínűleg ennek tudható be a fejhallgató egyetlen hibája is. Amennyiben jelet kap, egy monoton sistergés hallatszik folyamatosan, persze mivel brutális a hangereje zene vagy játék közben, ezt simán elnyomja, de ha épp nem szól semmi, akkor elég zavaró tud lenni ez a monoton sistergés. Próbálkoztam megoldani úgy, hogy lehalkítom, a hangerő lejjebb is ment, de a sistergés sajnos ugyanazon a szinten maradt.

De ne hagyjuk itt abba. Hiszen az EACH B3505 rendelkezik mikrofonnal is, nos szerencsére itt nem követték el azt a hibát, amit a Zeepin BQ-618 esetében. A mikrofon jól funkcionál és jól hallható a másik oldalon is, ezen a téren nincs miért szégyenkeznie.

 

Összegzés

Sajnos az EACH B3505 sem sikerült tökéletesre. Jó mikrofon, brutális hangszórók, de az állandó sistergő alap zaj beárnyékolja a képet, így megint csak nem örülhetünk felhőtlenül, ráadásul majdnem kétszer annyiba kerül, mint a Zeepin BQ-618.

Itt megvásárolható >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr8412608193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása