Elköltöztünk!

2017.03.23. 11:43

molcsa

right_text_logo.png

Bizonyára értesültetek már róla, hogy új oldalt indítottunk, ami számos új lehetőséget és sokkal nagyobb szabadságot biztosít. A megszokott csapattal a megszokott színvonalon folyik tovább a munka, a jövőben számos újítást tervezünk még, hogy egy igazán egyedi közösséget alakíthassunk ki.

Néhány cikk erejéig párhuzamosan futott mindkét oldal, hogy ne legyen annyira hirtelen a váltás, de mostantól a friss tartalom csak az új weblapon lesz elérhető, a rendeljkinait.blog.hu hivatalosan is bezárja kapuit, mostantól kizárólag a rendeljkinait.hu oldalon találtok meg minket.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr5612364339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.DnP. 2017.04.09. 19:44:07

Tömören: az új lap sz*r... rühellem ezt a táblás megoldást. Nem látom mi miután jön, mit olvastam már és mit nem. Mért nem lehet folytatni az eddigi blog szerű, időrendben felsorolt elrendezést? Ez az új formában egy rettenet. shift+del szerintem helyből.

molcsa 2017.04.10. 16:04:10

@.DnP.: Csináltunk egy Összes cikk menüpontot az új oldalon, ott a bloghoz hasonlóan egymás alatt megtalálod az összes cikket.

.DnP. 2017.04.10. 17:29:13

@molcsa: :) No, így már valamivel jobb a helyzet :) Köszi. Ettől függetlenül a régi nekem jobban bejött. No majd megszokom valahogy. Jó kínaizást.
süti beállítások módosítása