Készletkisöprés a GearBestnél

2017.03.17. 08:00

molcsa

kepernyofoto-2017-03-16-20_10_12-696x281.jpg

Még véget sem ért a harmadik születésnapi akciója a GearBestnek, de szerencsére számunkra kezdődik az újabb esemény. Ennek nagyon egyszerű oka nem más, mint hogy az EU raktárban néhány saroknyi helyet kellene szorítaniuk az új termékeknek. Tehát olcsóbban hazavihetjük a készletkisöprés keretein belül, a cuccokat és az érkező újdonságokat is megkaparinthatjuk, természetesen kezdeti lelkesedésünknek köszönhetően százalékokkal kevesebbért.

 

Hamarosan érkező termékek

Szeretné tartani a lépést a többiekkel a GB is, ezért néhány igen népszerű okostelefon és akciókamera közül válogathatunk. Így a Vernee következő nagysikerű (?)  középkategóriás készüléke, a Mars is elérhető lesz, de az Umit sem kell félteni, a Max névre keresztelt phabletje is megrendelhető most már. Ha akciókamerára vágytál, de eddig nem tudtál dönteni, jó döntés lehet az akár, 4K felbontásra képes Elephone ELE Explorer alig több, mint 50 dollárért cserébe. Ha a név is fontos, nem csak a specifikáció, akkor a kicsit drágább SJCAM M20 is jó döntés lehet, 106 dollárért. Itt a videók minőségével biztosan nem lesz gond. De vásárolhatunk kockáshasat varázsoló szerkentyűt az Elephone kamera árából, vagy okosporszívót, de az Ocolus Riftet megszégyenító 4K VR sisakot is 299$-ért cserébe.

Közkedevelt termékek minden kategóriából

Ömlesztve scrollozhatunk az akciósabbnál akciósabb termékek között. Rögtön az Umi és a Cubot kezdi a sort, a készülékek természetesen nem szeretnének a nagy gyártók életére törni, de első telefonnak a gyermeknek vagy nagyiknak tökéletes lehet. 4G-sek, nagy a kijelzőjük és még pofásan is festenek. TV-okosítót is választhatunk 40 dollárért cserébe, azonban a 10 dolláros okosórákról sem szabad megfeledkezni. Ami még kiemelendő ebből a szegmensből, a száz dolláros árat meg sem karcoló robotporszívó. A túrázók szerelmesei pedig huszonöt dollárért cserébe vásárolhatnak LED zseblámpát, mely 100-150 métert is bevilágít nekünk.

Okostelefonok

Amin azonnal megakadt a szemem, hogy a kínai mérnökök csodakészüléke is akciós: az Elephone S7 nem rejti véka alá, mit is kínál nekünk. Formavilágában azonnal egy a Dél-Koreából indult gyártó telefonja juthat eszünkbe, de kit érdekel? 250 dollárba kerül a 4G-t támogató phablet. A Vernee a már említett Mars készülékkel és az Apollo Lite-tal is képviselteti magát, utóbbi szintén 199 dollárért lehet a miénk. De ha tényleg olcsó, első okostelefon után nézünk, akkor jó választás lehet a Doogee X9 Pro 95 dollárért, ha még ez is sok, akkor bulizós telefonnak tökéletes lehet az Uhans A101 nevű készüléke 68 dodóért. Egy pillantást vessünk az AIEK Q1 ultrakönnyű nyomógombos telefonra, 13 dollárba nem rossz vétel, ha nem kell telefont sajnálnunk akkor ez lesz az. Egy görbe estére jó választás lehet főleg, ha a társaságot szeretnénk teljesen élvezni, ezen bizony nem elérhető a fészbuk meg a többi szósölmédia.

Tabletek, PC-k és TABLET PC-k

Virágkorát élik a kettő az egyben készülékek, ami tablet és nincs hozzá billentyűzet az már ciki. De a laptopok sem létezhetnek már 180 fokban elforduló zsanér nélkül. Aki MacBook Air-t keres alma és macOS nélkül, annak jó választás lehet a Jumper Ezbook 2 "ultrabook" 157 dollárért. Aki szeretne kicsit combosabbat az ölében tartani, annak a VOYO VBook V3 (flagship) lehet a megfelelő, most csak 409-ért. Vannak még kiegészítők, egyszerű tabletek, de drága nagy (16 inches) tabok is.

Fogyasztói termékek

No nem ezektől fogunk jobb formába kerülni, és a tavaszi szerelmi időszakra se ezektől fogunk lefogyni, de a consumer electronics-nak még mindig nem találtam rendes, magyarosított szinonímáját. Tehát, itt találunk mindent ami a hétköznapi vagy épp extrém sportos napjainkhoz szükséges. Rengeteg akciókamera és különböző fitnesztevékenységet figyelő karkötő várja, hogy gazdára találhassanak. A Xiaomi Yi akciókamerája offisöl EU (!) kiadásban, most csak 76 dollár, és 2K-t is képes felvenni. De természetesen találunk 226 dollárost is, mely a YI II nevet viseli, és 155 fokos látószöget ígér. A 25 dolláros Bluedio T2+ Bluetooth fejhallgató sem rossz ajánlat: képes microSD kártyáról zenét olvasni és FM-rádió is van benne. Az Alfawise T02 okoskarperec 13 dollárba kerül, és mindent tud, amire egy mezei felhasználónak szüksége lehet ilyen árkategóriában.

Számítógépek és internetezés

Ezen szakasz alatt perifériákat és androidot TV-boxokat találunk. Az egészen olcsó tévéokosítótól (értsd: 31 dolláros dolamee D5) a high-end kategóriát is megtaláljuk. A 8-magos Alfawise S92-n már Android 6.0 hasít. Ha mechanikus billentyűzetet keresünk, akkor a Motospeed Inflictor 40 dollárért cseréb a szivárvány összes árnyalaátval próbál meghódítani minket. Vásárolhatunk még 18 dollárért 32 GB-os Samsung microSD kártyát, ha pedig szeretünk előadásokat tartani, akkor az X6 Mini hordozható projektor is jól jöhet, 40 dollárért cserébe.

 

Elektromosság és szerszámok

A 3D-s nyomtatás otthonainkba is hamarosan beférkőzik. Ezt elősegítve vásárolhatunk 3D nyomtatásra képes tollakat mindössze 34 dollárért, és kedvünkre fabrikálhatunk azt , amit csak szeretnénk. De csináld magad starter kit is akad húsz dollárért, és a négy dolláros hat-az-egyben kés is szót érdemel.

Játékok

Itthon lassan azért is drónjogosítvány fog kelleni, ha rá szeretnénk nézni egy ilyen repülő "izére" nézni. Addig azonban vásárolhatunk annyit és olyat, amit csak szeretnénk, most rengeteg közül választhatunk, a komolynak kinézőtől az abszolút idegesítő, szúnyog méretűig. Ha unalmas a levegő, választhatjuk a 28 dolláros Skytech H100 RC versenyhajót is.

Otthon és kert

Otthonra jobbat mit is kívánhatnánk ezekben az okos időkben, mint porszívót. A robotporszívók forradalma a küszöbön van, csak még nem tudunk róla és drága is ahhoz képest, hogy jó szerivel nem sok mindent csinálnak. De meglephetjük az asszonyt a legalább 10 különféle kinézetű (de azonos tudású) okosmérleggel is, mely a telefonunk tudtára adja mennyire vagyunk mostanában eltunyulva. 14 dollárért pedig már azt is megtudhatjuk, hány zsírászázalékos a testünk.

Sportolás és túrázás

Ha szeretünk kerékpározni, és épp este műveljük ezt a tevékenységet, akkor a XuanWheel X1-et nekünk találták ki. 48 dollárért az egész biciklink teljes fényárban úszhat, akárcsak a karácsonyi villamosok a nagyvárosokban. De túrahátizsákok és sátrak is várnak ránk, már 30 dollártól! Túlélő laposkések már 4 dollártól, de biciklis táska már 9 dollárért is megrendelhető.

Egyéb

LED szalagok, autós kiegészítők is várják a gazdájukat már öt dollártól. Vezetéseink során pedig a nagyvárosokban jó szolgálatot tehet a FullHD felbontásra képes G1W-CB autóskamera 38 becses dollárért.

+1

Mivel elolvastad vagy csak legörgettél, idáig megérdemled a jutalmat, igaz nem az EU-s akció keretein belül. Brutálisan olcsó a Cree Q5 zseblámpa. A "3RDGBQ5" kóddal 2, azaz kettő dollárba kerül, ami nincs még 600 forint sem. Cserébe egy zoomolható, 600 Lumenes zseblámpát kapunk, szóval nevetségesen jó ajánlat, ennyiért még akkor is megéri, ha csak áramszünetkor világítunk vele 5 percet évente. 

Itt lehet nézelődni >>

A Cree Q5 zseblámpa itt megvásárolható >>

Elköltöztünk a rendeljkinait.hu oldalra!

3 komment

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr1812344353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ghck 2017.03.17. 22:49:32

Nem találom a zseblámpát! Tudtok linket hozzá?

molcsa 2017.03.18. 09:18:22

@ghck: Igen, beraktuk a cikk végére.

jótét lélek 2017.03.18. 21:33:54

Szerintem annyira nem kihagyhatatlan, ha egy amúgy 750 forintos zseblámpa most 600-ért megvásárolható.
süti beállítások módosítása