4 éves a RendeljKínait blog - Amikor a szülinapos ad ajándékot #FRISSÍTVE

2017.01.29. 12:00

molcsa

index2.jpg

Már kerek négy éve nyúzzuk a tesztpadot a kínai termékek széles tárházával. Kezdetben csak mrgergoke tollából születtek a cikkek, eleinte ritkábban, hobbi szinten, majd egyre komolyabbá vált a dolog. Időközben lett Facebook oldalunk, ahol egyre növekvő, népes olvasói tábor alakult ki. Majd még egy szintet léptünk komolyságban, jöttek az új cikkírók, Jackal és molcsa, és egyre több, néha igen komoly kategóriájú kínai kütyü.

Visszatekintve szép ez a négy év, sok mindent elértünk, nagyon sokat fejlődtünk, de nem állunk itt meg. Szeretnénk egyre többet nyújtani egyre magasabb színvonalon, amiben most ti is segédkezhettek. Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni nektek ezt a négy évet, főleg a kitartó, rendszeres olvasóinknak: állati királyok vagytok! Az ünneplés ennek megfelelően nagyszabású lesz, igyekszünk minél hosszabb programsorozatot szervezni nektek.

Februárban több nyereményjátékot is útjára indítunk, amikbe terveink szerint a Pesti Estet is bevonjuk, lesz Facebookos és Gleames lebonyolítású is. Érdekes feladatokkal lesz lehetőségetek értékes termékeket megkaparintani. Feladatként pl. "oszd meg az eddigi legjobb/leggagyibb/legfurcsább kínai termékedet", "írd fel egy papírra a Blog nevét, és oszd meg a képet" vagy "írj egy rövid történetet egy emlékezetes vásárlásodról" típusú dolgokra lehet számítani. Lesznek a leglustábbaknak járó különdíjak is, ahol válogatott hulladék termékekkel fogunk titeket büntetni, úgyhogy érdemes lesz szorgalmasnak lenni, ha nem akartok például egy Weifeng állvánnyal gazdagabbak lenni.

Akiben ott szunnyad az írói véna, bátran álljon neki, és küldje el nekünk hosszabb-rövidebb történetét, tesztjét, bemutatóját, tanácsait, tapasztalatait, mi pedig a legjobban sikerülteket megjelentetjük a blogon. Ez az időszak a tiétek, bátran éljétek ki magatokat ilyen téren. Az írásokat, linkeket e-mail címünkön (rendeljkinait@gmail.com), Facebook oldalunkon és Facebook üzenetben is várjuk.

Szeretnénk a jövőben a legtöbbet nyújtani, ezért lesz egy kérdőívünk, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, javaslatait és a számára szimpatikus jövőbeli irányvonalat, így a nektek is tetsző irányba fejlődhet a Blog.

Természetesen lesznek visszatekintések és nosztalgia bejegyzések is, hogy "bezzeg régen milyen jó volt", vagy éppen milyen gagyinak tűnnek a néhány évvel ezelőtti csúcstermékek. Például nézzük az okostelefonokat:

thl_w100_1.jpg

Lesznek összeállítások az elmúlt négy év legjobb/legrosszabb termékeiből, tervezünk best of Xiaomi összeállítást is. Egy új típusú tartalom is meg fog jelenni, aminek az "Eközben Kínában" nevet adtuk. Ezekben az írásokban időnként összegyűjtjük a kínai piac újdonságait, érdekességeit, akcióit és nyereményjátékait, hogy mindenki könnyen képbe kerüljön.

Továbbá, hogy egy kicsit személyesebb legyen az ünneplés, minden cikkíró készít egy kis visszatekintő írást a számára kedvenc, vagy éppen a legtöbb bosszúságot okozó termékekről, emlékezetes pillanatokról. 

Ha minden terveink szerint alakul, lesz lehetőségünk személyesen beszélgetni egy vámügyintézővel, így megismerhetjük a vámkezelés valódi folyamatát belső szemszögből.

A programok, játékok közül az elsők február elején indulnak, az aktuális időpontokról és részletekről időben tájékoztatni fogunk titeket ebben a cikkben és Facebook oldalunkon is. Bármiféle észrevételt, javaslatot a programokkal kapcsolatban szívesen fogadunk kommentben is.

Köszönjük az eddigieket,

a RendeljKínait Blog csapata

 

1. nyereményjáték: 02.03. - Mágnesezhető fémporos homokóra
nyertes: Czine Gergely

2. nyereményjáték: 02.06. - 3 db Edison égő
nyertesek: Kaldy Júlia, Kovács Norbert, Pintér Máté

3. nyereményjáték: 02.15.
Nitecore Tip lámpa - fazekas***@yahoo.com
Macaw RT-10 fülhallgató - palic**@gmail.com
Cree Q5 elemlámpa - anorc**@outlook.com

4. nyereményjáték: 03.03
Fáber Ágoston - K88H okosóra
Illés Zoli - Hidegpárásító/ködgép
Hornyák András - Katonai hátizsák
Eczl Niki - Shenglinniao sport táska
"Jocó" - Tan Xian Zhe túrazsák
Simon Zoltán - Baellerry pénztárca ("tárca 2")
Czuczor Péter - WC jelzőfény
Molnár Gábor - BlitzWolf M1
Opcsi Gyuri - BlitzWolf vízálló telefontok
Bodnár Gábor - Acél hűtőkockák
Szabó Ákos - Zöld karácsonyfa égő, mert az aktuális

  

1 komment

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr2912162871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

basaja 2017.01.29. 22:13:07

Szuper! Várom a februárt
süti beállítások módosítása