Legyen tiéd a 6 darab Digoo BB-M1 IP kamera egyike!

2016.12.24. 08:00

molcsa

kepkivagas_5.PNG

Az ünnepek alatt nem csak egy exkluzív Xiaomi Mi Mix teszttel lepünk meg titeket, de úgy gondoltuk, itt az ideje egy újabb nyereményjátéknak is. Ezért megszervezzük az eddigi legnagyszabásúbb játékunkat, amiben hat darab Digoo BB-M1 okos IP kamera talál gazdára.

Ez az éjjel is látó kis eszközzel egyszerűen megfigyelhetjük otthonunkat, a látottakat megnézhetjük okostelefonon vagy PC-n is, de memóriakártyára is rögzít. Távvezérléssel forgatható, a mikrofonnak és hangszórónak hála verbálisan is tudunk vele kommunikálni. Ajánlom figyelmetekbe a róla készült tesztünket, amiben még sok érdekesség kiderül róla.

1_4.PNG

Szintet léptünk a nyereményjáték szervezésében is, ugyanis ezt már a Gleam segítségével bonyolítjuk le, ami egy kifejezetten erre a célra készített független platform. Automatikusan számontartja a résztvevő embereket és "pontszámaikat", automatikusan elvégzi a sorsolást is, így az emberi hiba és a csalás lehetősége ki van zárva.

A játék alapja a következő: különféle feladatok teljesítésével pontokat ("belépéseket") kaptok, minél több pontotok van, annál nagyobb az esélyetek a győzelemre. Lényegében úgy működik, mint a tombola, a belépések a szelvények, nyilván minél több van, annál esélyesebbek vagytok.

Első lépésként be kell jelentkeznetek valamilyen módon, hogy a rendszer fel tudjon venni a játékosok közé. Ez nagyon sokféle módon megtehető: e-mail cím és név megadásával, Facebook fiókkal, Instagrammal, Twitterrel és Soundcloud fiókkal is. Csak egy névre és egy e-mail címre lesz szükségünk, úgyhogy nem kell aggódni, nem lopjuk el a személyes adataitokat, hogy utána csokit vegyünk a nevetekre. Nem beszélve arról, hogy ezeket az adatokat mi nem is látjuk, a Gleam belső rendszerében vannak tárolva, kódolva.

Egyetlen kötelező feladat van: a Facebook oldalunk meglátogatása és (opcionális) kedvelése. Ezért 2 belépés a jutalmatok, tehát mindenki alapból 2 ponttal kezdi a játékot. Ezután minden feladat teljesítése opcionális, ti döntitek el, mennyi pontot akartok összevadászni.

 

Mivel feladatokkal lehet pontokat gyűjteni?

Nem kell nagy dolgokra gondolni, néhány kattintásos, és maximum pár perces dolgokról van szó. Bejelentkezés után ez a kép fogad titeket:

Ezek az elvégezhető feladatok, jobb oldalt láthatjátok az értük járó pontokat. Van olyan is, amiért minden nap lehet pontot kapni ("+1 per day"), de a legtöbb egyszeri dolog. 

  • A Banggood Flash Deals oldalának látogatásáért naponta egy belépés zsebelhető be.
  • A nyeremény megtekintéséért is egy belépés jár, de csak egyszer. Ezt azért tartjuk fontosnak, hogy lássátok, miért is játszotok.
  • Aki minden nap nézi a Blog oldalát, hamar gazdag lesz, ugyanis napi 1 belépés jár érte. Fontos, hogy a Gleam-en lévő linkre kattintva nézzétek meg az oldalt, mert csak így számolja a rendszer.
  • Van egy szerintünk érdekes cikk is, aminek elolvasásáért 1 pont jár, egyszeri alkalommal, nehogy beleunjatok.
  • Leggyorsabban barátok behívásával lehet meggazdagodni, ugyanis minden, a ti linketeken belépő ember után 5 belépést kaptok. Tehát fontos, hogy a feladatra kattintás után megjelenő egyedi linket kell megosztanotok, és az ismerőseiteknek ezen a linken keresztül kell belépniük a játékba, mivel csak így látja a rendszer. Egy ember maximum 10 embert hozhat, hogy ne legyen aránytalan a játék.
  • A YouTube csatornánkra való feliratkozásért 2 belépés jár.
  • Van két videónk is, amiknek megtekintéséért 1-1 belépés a jutalmatok.
  • Végezetül, aki legalább 6 feladatot teljesített, szorgalmáért kap tőlünk két ajándék belépést.

 

A játék 2016.12.24. 08:00-kor indul, a sorsolás 2017. 01. 05. 12:00-kor lesz, amikor is 6 szerencsés játékos megkapja az 1-1 db Digoo BB-M1 kamerát.

Hogy ne kelljen sokat kutakodni utána, a játékot megtaláljátok ebben a cikkben, a Blog főoldalán és a Facebook oldalunkon is a nyereményjáték lapon.

Sok szerencsét mindenkinek!

 

Nyereményjáték! Legyen a tiéd egy a 6 db Digoo BB-M1 IP kamerából!

 

  

komment

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr7912069603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flashy7 2016.12.24. 15:04:37

ha hozok egy ismerőst, akkor kapok érte 5 belépést, de ha tényleg játszani is fognak, akkor fejenként 10-12-t gyűjtenek maguknak, úgyhogy dehogy szólok bárkinek is ;)

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.12.25. 12:08:00

Ö... miazhogy belépés? Az entry tükörferdítése? Vagy mi köze a (be)lépéshez (betépéshez? :D) ennek az egésznek?

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2016.12.25. 17:06:32

Akinek nincs faszbukja, az meg nem játszik

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.12.25. 17:45:08

@enpera: meg aki kicsit is ad a biztonságra, az sem... (ha jól értem, a marketing anyag alatti hozzászólások némelyikét, ez is olyan E.T. hazatelefonál típusú darab, de csak most, csak neked, szívesen segítek fészre regisztrálni :D)

molcsa 2016.12.25. 18:46:16

@enpera: Feltételeztük, hogy manapság szinte mindenkinek van Facebookja, úgyhogy aki emiatt nem tud játszani, attól elnézést kérünk.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.12.25. 18:59:25

@molcsa: nincs mindenkinek. Nagyon nincs (ismerősökből kiindulva)

Aztapaszta 2016.12.25. 20:00:22

internete sincs mindenkinek, ők sem tudnak játszani

Jamesch 2016.12.26. 00:41:32

@Hóhér az utolsó barátod:
ezt a belépés dolgot én se értem

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.12.26. 07:29:26

@Jamesch: ráadásul ezt nem is költői kérdésnek szántam, de úgy tűnik, a szerző sem tudja...
Kicsit google translate szaga van. ;)

Phteven 2016.12.26. 08:51:43

Nekem sincs feszbukom. Mondjuk amugy sem eri el az ingerkuszobomet egy ilyen kamera, szoval ha lenne se klattyintgatnek.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2016.12.26. 09:33:15

@molcsa: hibás feltételezés. Nincs és nem is lesz.
Nem, mintha majomkodnék ennyit egy kameráért, de csak jelzem, hogy sok embernek nincs Facebookja.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2016.12.26. 10:25:35

@molcsa: semmi baj. Amúgy nincs mindenkinek :)

molcsa 2016.12.26. 10:42:02

@Hóhér az utolsó barátod: Igen, a belépés az entry tükörfordítása. De ha valakinek nagyon bántja a szemét, képzelje oda angolul, vagy cserélje ki magában valami neki tetsző kifejezésre.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.12.26. 11:43:12

@molcsa: ismered azt a kifejezést, hogy "magyartalan"? Na ez arra is rossz példa :)
Az entry millió más dologra is fordítható. Pl. bejegyzés, ami már közelíti az eredetit, bár az sem igazán jó ide.
Közben előszedtem egy szótárat is: dictzone.com/angol-magyar-szotar/entry
De ezzel sem vagy előrébb sokkal. Pont emiatt tettem le arról, hogy fordításokban segédkezzek.

molcsa 2016.12.26. 15:09:42

@Hóhér az utolsó barátod: Nem igazán értem, mire akarsz kilyukadni. Egyszerűen a Gleamen entry-nek hívják a "bejegyzést", ezért én tükörfordításban belépésnek írtam.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.12.26. 15:43:14

@molcsa: kilyukadni semmire. Mobilról netezek, a linkelt képet nem láttam, azt hittem, csatlakoztál valamihez, ami angolul jelent meg eredetileg. És próbáltam jelezni, hogy ez a ferdítés még akkor is borzasztó, ha médindzsunka cuccokkal foglalkozol.

Flashy7 2017.01.01. 10:59:28

az entry talán "nevezés" lehetett volna még, de nem nagyon izgat.

a másik: hogy valakinek nincs facebookja egy önként választott dolog, nem kell úgy emlegetni mintha kerekes székben közlekedne és ezért sajnálni kell mert nem tud mindenhova eljutni. mint a "ne dobjanak be szórólapot" néni aki hisztizik a boltban, hogy nem tudta, hogy meddig volt akciós. ő vállalta hogy nem akar róla tudni. ha valaki nem akar posztolni meg mások dolgait nézegetni, akkor csináljon egy kamu facebook accountot. de nekem van "igazi", nem posztolok szelfiket naponta, nem osztok meg mindent amit látok, nem írom be a telefonszámomat idegeneknek és nem fáj. a facebook nem egyenlő azzal, amit a tizenöt évesek művelnek rajta, lehet jól is csinálni :)
süti beállítások módosítása