Akciókamerák a Camfere kínálatából – Ne maradj le a fontos pillanatokról

2016.11.13. 08:00

Jackal_

d4186b-1-12af-nkfk_2_1.jpgA Camfere.com egy azon oldalak közül, amely rengeteg, különféle igényeknek megfelelő kamerát kínál. Sok esetben a bőség zavara az, ami megnehezíti az objektív döntést, de aki tudja, hogy mit keres, könnyen találhat az igényeinek megfelelő eszközöket az oldalon, aki pedig nem, annak ez a bemutató fog segíteni. Ma több, különböző igényt kielégítő berendezést fogok nektek bemutatni a kínálatból.

 

Andoer 4K kamera

Az Andoer kamera márka sokaknak ismerős lehet. Rengeteg kamerát gyártanak, jó minőség mellett, megdöbbentően alacsony áron. Ez most sincsen másképpen, az egyszerűen csak Andoer 4K-nak nevezett képrögzítő berendezés különlegessége, hogy nem csak WiFi-n keresztül irányítható, hanem egy csuklópántra szerelt távirányító is segít a funkciók távvezérlésében.

A kamera egy Allwinner 3 képalkotó chipet és egy 16 Megapixel felbontású, 170 fokos, Sony IMX 179 sorozatszámú lencsét foglal magába, amely lehetővé teszi a natív 2.7K 30 FPS vagy a 1080p 60 FPS videók készítését is, míg a legnagyobb felbontású kép 12 Megapixel lehet. Lassított felvételekhez kiváló a 720p 90 FPS, amellyel a gyors mozgáshoz kötődő aktivitások sebességét tudjuk jól láthatóvá lassítani.

Az akciókamera alapkiszerelése rengeteg kiegészítőt tartalmaz, a 30 méterig vízálló toktól kezdve a különböző csőbilincsekig és tapadókorongokig. A kamera 64 GB-ig tud micro SD kártyát fogadni, illetve micro HDMI porton keresztül külső megjelenítőket is lehet csatlakoztatni. A képalkotó szenzor képét az eszköz egy 2 inches LCD kijelzőn jeleníti meg, más egyéb, a működés szempontjából elengedhetetlen funkcióval egyetemben.

A kamera most kedvezményes áron kevesebb, mint 15.000 Ft-ért vehető meg.

Itt megvásárolható >>

 

Andoer C5 Pro kamera

Az Andoer cég zászlóshajója az új C5 Pro, amely már képes natív 4K videók készítésére is. A GoPro Hero ellenfelének szánt, de árának töredékéért kapható kamera egy Sony IMX 117 képalkotó szenzort és egy Ambarella A12S75 chipet tartalmaz, amelyben egy ARM Cortex-A9 processzor kapott helyet. Ez gyári specifikáció szerint képes 4K 30 FPS felbontás kirajzolására, vagyis ez a kamera nem interpolál, 4K mód esetén sem.

A Sony IMX 117 szenzor megegyezik azzal, ami a Gopro Hero 4-ben is található, tehát jó képminőség várható el az eszköztől, a piacvezető konkurens árának töredékéért. A kamera beépített elektronikus képstabilizátorral is rendelkezik, hogy a videók rezgésmentesek legyenek.

A lassított filmek elkészítésére számtalan mód kínálkozik, de sokak kedvence lehet a 1080p 120 FPS vagy a 16:9 képarányú 720P 200 képkocka per másodperces felbontást. Az üzemidőt a gyártó 80 percben határozza meg, 4K képmegjelenítés esetén, ami talán kissé túlzó.

A kamera számtalan szoftveres funkcióval támogatja a képalkotást: time lapse, hosszú expozíció, időzítés, sorozat fotó, dinamikus FOV állítás, hogy csak néhányat említsünk a fontosabbak közül. Az Andoer C5 Pro-hoz nem csak WiFi-n keresztül kapcsolódhatunk, de használhatjuk a micro USB portot is, ilyenkor egyben webkameraként is működik. Az eszköz ráadásul nagyon könnyű is, mindössze 58 gramm, így ideális lehet drón videók készítésére.

A konkurenciát könnyedén maga mögé utasító, valamivel több, mint 36.000 Ft-os árral a legtöbb vetélytárs nem tud versenyezni.

Itt megvásárolható >>

 

SJCAM SJ7 Star

A Camferenél a legújabb és egyben legnagyobb tudással rendelkező SJCAM Star is megvásárolható. Az SJCAM  SJ7-et azonos chippel szerelik, mint az Andoer C5 Prot, egy Ambarella A12-t tokoztak bele a házba, amelyet egy 12 megapixeles Sony IMX 117 szenzor egészít ki. A külső impozáns és sokat fejlődött az elődmodellekhez képest. A fém ház hátoldalán egy 2 inches, 320x240 pixel felbontású érintőképernyő található, ezzel kölcsönözve exkluzivitást az SJCAM új üdvöskéjének.

A felbontás az ezen a szinten elvárható natív 4K, a kamera a másodpercenkénti képkockák számát 2K felbontás esetén 60-ra tudja emelni. Az eszköz sokat fejlődött a csatlakoztatható kiegészítők terén is, a modell már rendelkezik mikrofonbemenettel, ez a funkció eddig nem volt elérhető ebben a kategóriában. Az elmaradhatatlan WiFi kapcsolat mellett mini USB portot is találhatunk a házon, ami egyben AV kimenetként is szolgál. Így a csatlakozót különböző képátviteli rendszerek, például FPV adók használhatják, a multirotoros gépeket reptetők legnagyobb örömére.

A kamera rendelkezik továbbá beépített Bluetooth modullal és elektronikus képstabilizációval (EIS), amely gyorsulásmérőt és giroszkópot használ a remegések eltüntetésére. Az SJCAM SJ7 Star távirányítóval irányítható és az elődmodellekben megismert funkciók nagy részét is magáénak tudhatja. A rögzítés történhet .mp4 vagy .mov formátumba, a kódolást pedig a szokásos h.264 algoritmussal valósítja meg. Számtalan kiegészítő, bilincs és tapadókorong is a csomag részét képezi, amelyért most 58.000 Ft-ot kérnek.

Itt megvásárolható >>

 

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr4911951241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása