Női táskák tesztje - Mindent a nőkért vol. 2.

2016.10.12. 08:00

mrgergoke

20160415125609_56332.jpg 1429486532428-p-2572357_2.jpg

,,Mindent a nőkért!" sorozatom második része következik. Történt ugyanis, hogy annyira megismételhetetlenül, állati módon jó fej voltam, hogy egy kedves nőnemű egyén részére rendeltem kínai női táskákat. Elég kőkemény biznisz megy errefelé. Nem én választottam a gengszter életet. A gengszter élet választott engem.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért nem a Nyugati aluljáróban szereztük be a táskákat, mikor a származásuk azonos. Hát azért, mert ez a RendeljKínait Blog! Ha lehetne a Nyugati aluljáróból rendelni, akkor bizonyára onnan vettem volna, de mivel nincs webshopjuk, és nem lehet nekik PayPal-en fizetni, ezért sajnos velük nem kötök üzletet :(

Viccet félretéve: szeretném kipróbálni, hogy milyen ruházati és kiegészítő termékeket lehet rendelni Kínából, és hogyan működik a felpróbálás nélkül rendelés. Ez jelen esetben nyilván nem jelentett nagy gondot, vonalzóval saccperkábé megnéztük, hogy mekkora lehet a táska, belefér-e egy A4-es méretű füzet, táblagép, notebook, meg mindenféle rejtélyes női cuccok. Én nem vagyok kompetens az ilyesmiben, szóval én csak két linket kaptam, hogy ezeket tessek szíves lenni megrendelni. Ebből következik, hogy a leírás nagy része sem tőlem származik, én mindössze kulturált formába öntöttem kedves női olvasóim számára, hogy kellemedetes érzések közepette, jó étvággyal fogyaszthatóvá váljon a tartalom.

 

Fehérszerű alapon színes izés

20160415125619_70684.jpg

A hölgy állítása szerint aki ezt tervezte, egészen biztosan nem tanult ergonómiát, és szó szerint a használhatatlan hulladék szóval illette. Ha a minimálisnál (pénztárca, telefon, zsebkendő) több dolgot raksz bele, azaz van benne valami súly, akkor ahogy mész, hiába kötöttél kis egyszeres csomót a lánccal, 3 perc után már simán belefér egy átlag méretű kéz, hogy anélkül emelje ki a telefonodat, hogy észrevennéd. A másik probléma a hangja. Az nyilvánvaló, hogy a lánc lelógó része lengedezik menet közben egy kicsit, de az már kevésbé adja magát ránézésre, hogy a táska elején lévő bilétával éles, csilingelő hangot, a táska anyagával érintkezve pedig hangos, súrlódó hangot hallat.

1460606709327214.jpg

Hangos háttérzaj mellet nyilván nem hallani ezeket, de más esetekben rettentően zavaró. Az sem teljesen tiszta, hogy a pánt miért sárga fehér helyett. A lánc gyenge minőségű, valószínűleg nem kell neki sok idő, hogy kinyíljon egy szem, és lehessen visszahajtogatni. Arról nem beszélve, hogy 1 nap alatt két alkalommal is összegabalyodott önmagával, és vagy fél óra, mire kibogozza az ember. Ebből következik, hogy nem kifejezetten jó megoldás bezárásra a dupla csomó, mert az értékeidet ugyan nem lopják ki, de hogy te sem nyitod ki többet, az is biztos.

A/4-es méretű tárgyak nem férnek bele, csak néhány alap cucc hordására alkalmas. Legalább nem volt drága sem, mindössze 2900 forintot kérnek el egy ilyenért.

Innen van >>

 

Piros izés

1447698875607-p-3453213.jpg

Ebbe éppen csak belefér egy A/4-es füzet. A webáruház képein sötétebbnek és mattabbnak látszik, mint a valóságban, de a különbség talán látható a saját képeimen is. A zipzár elég gagyi, de használható. Olyan viszont, mint a Lonsdale sporttáskámé; fordítva van, ha jobb kezes az ember. Szerencsésebb lenne, ha jobb oldalt hordva nem előrefelé nyílna, mert így ha ki kell venni belőle valamit, a viselőjének teljesen maga elé kell húznia, és nem elég félig kizipzározni, hogy bele tudjon nyúlni. Ez mondjuk engem is zavar a sporttáskámon. Megfordítani állítólag azért nem lehet, mert ennek is van eleje, meg hátulja. Biztosan úgy van.

Annyiban viszont tök jó a táska, hogy nagyobb tömegtől sem púposodott ki az alja, és az oldala is teljesen megtartotta a formáját annak ellenére, hogy telepakoltuk mindenfélével. Ez ajánlott vétel a zipzár gyenge minősége ellenére. Az ára 12.000 forint.

Innen van >>

 

Más, olcsó női táskák >>

 

3 komment

Címkék: ruházat és táskák

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr5011786555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingvin01 2016.10.12. 21:43:46

Baj, hogy rossz irányba nyílik a cipzár, de meg sem említed, hogy a Te fotóidon lévő táska még csak nem is hasonlít a webes oldalon lévő fotókra?? :)) (OK, piros mindkettő, de az ígért táska sima krokodilbőr hatású, ez meg rémesen mintás....)

pingvin01 2016.10.12. 21:44:29

Illetve, ha jobban megnézem, a füle is teljesen más :)).

mrgergoke · http://rendeljkinait.blog.hu/ 2016.10.12. 21:48:38

@pingvin01: Elnézést kérek, rossz termék képe, rossz link is. Köszönöm, hogy jelezted, javítottam! :)
süti beállítások módosítása