Vernee Apollo Lite $99.99-ért, kupon kódok - Csak a szokásos kínaizás

2016.09.07. 15:00

mrgergoke

screenshot_2016-09-05_10_29_33.png

A Vernee Apollo Lite most már 100 dolcsiért is elvihető kis szerencsével! A Tomtop új akciójának keretében egyrészt leárazással is elvihető a készülék, másrészt az alábbi kupon kódok felhasználásával is szerezhető kedvezmény, harmadrészt pedig van lehetőség rá, hogy mindössze 100 dolcsidba kerüljön az egész. Az évszázad biznisze lenne.

A készülék az egyik legbiztosabb darab, amit valaha teszteltem, úgyhogy ajánlott vétel, de szigorúan csak a teszt elolvasása után! Ha viszont vásárlás mellett döntene a nagyérdemű, az alábbi opciói vannak.

 

Vidd el olcsóbban!

1.) 100 darabos limitált készlet elvihető $199.99-ért. Ha 1 centtel többet kellene fizetnetek, akkor máris használhatnátok az alábbi kuponok közül a legnagyobbat, és itt megint az a végtelenül idétlen helyzet áll elő, hogy többet olcsóbban kapsz, mint kevesebbet. Keressétek meg a létező legolcsóbb terméket a webáruházban, adjátok hozzá a kosárhoz, ezzel 200 dollár fölé megy a végösszeg, aktiválható lesz a kupon, és további 10 dolcsit számol le érte a rendszer. Így összesen kb. nettó 55.400 forintért vihető a készülék, ami azért elég meggyőző ár egy ilyen telefonért.

 

2.) Szintén 100 darabos limitált, 20 dolcsis kuponkészlet is van, aminek én mondjuk nem látom az értelmét, mert csak az 1-es pontban leírt akció lejárta, szeptember 13-a után használható. Azt nem írja, hogy meddig lehet majd felhasználni, de ha valakinek van türelme játszani egy kicsit, akkor érdemes lehet kipróbálni azt, hogy kikérsz egy ilyen kupon, és addig vársz, amíg mondjuk 3-4 hét múlva magától még lejjebb megy a telefon ára, például a mostani akciós ár szintjére. Ekkor aktiválod a kupont, és még sokkal jobb áron, akár 180 dolcsi környékén is beszerezheted. De ez csak egy kósza tipp.

 

3.) A legjobb rész viszont csak most jön! Be is regisztrálhatsz egy tesztelői programba, ahol a teszt megírása, és általuk való ellenőrzés után visszaküldenek neked annyi pénzt, hogy a végére csak nettó 100 dolcsidba kerüljön az egész. Az nincs meg 30.000 forint sem. Én leginkább ezt javaslom, csak tessék mindent dokumentálni, mert a pénzt utólag küldik vissza. Ha pedig valami galiba adódna, és a PayPal-hez kell fordulni jogos panasszal, mert nem adják vissza a fennálló összeget, akkor félig nyert ügy, ha egy csomó mindennel alá tudjuk támasztani az állításunkat. Nem ijesztgetni akarlak titeket, de mindig érdemes előre gondolkodni.

Az akciókért klikk ide!

 

Kupon kódok


9OFF503 --> 50 dolcsi feletti rendelésekből 3 dolcsi kedvezményt ad
9OFF1005 --> 100 dolcsi feletti rendelésekből 5 dolcsi kedvezményt ad
9OFF1508 --> 150 dolcsi feletti rendelésekből 8 dolcsi kedvezményt ad
9OFF20010 --> 200 dolcsi feletti rendelésekből 10 dolcsi kedvezményt ad

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr2411684287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása