Umi Max előrendelői akció - Super után Max

2016.08.13. 10:00

mrgergoke

thumb_32490_default_big.jpeg

Laikusoknak mondom, hogy azért a Helio P10 korántsem olyan flegsip killör extreme brutal raw performance chipset, mint azt elmondják a kínaiak, de azért elég korrekt. Na, most, hogy ezt megbeszéltük, máris profibb szemmel vizsgálhatjuk meg az Umi legújabb készülékét, a Super után a Maxot. A hardver nem rossz, és még az ára is a helyén van, ugyanis 170 dolláros, azaz mintegy nettó 49.000 forintos áron előrendelhető.

geekbuying-umi-max-5-5inch-fhd-3gb-16gb-smartphone---gold-382890-.jpg

A cikk megírásának idején én már próbálgatom az Umi Supert, és ez a készülék pontosan olyannak tűnik, ami alapján egy igen jó ajánlat lehet. A hardveren nem lehet semmit sem elrontani, és bizonyította is már több alkalommal, hogy korrekt teljesítményt nyújt, az alkatrészek neves gyártóktól jönnek, már csak a rendszer van hátra, amit jól kell megírni.

umi-max_4-1600x1127.jpg

Type-C csatlakozóval is rendelkezik, szóval fel lehet készülni a hipergyors töltésekre, az ujjlenyomatolvasóval pedig a gyors és biztonságos feloldásokra. Ugyanolyan robusztus, masszív házzal rendelkezik, mint a Super, ez pedig az ilyen típusú telefonokat kedvelő felhasználók kedvencévé teszi majd ezt az újdonságot, az tuti. Minden itthoni hálózaton lesz 4G, és még az extrém, maximum 256GB-os bővíthetőségre is gondoltak. Nettó 49.000 forintért erősen megfontolandó ajánlat.

Itt megvásárolható >>

1 komment

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr3410407164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesből Támadó Szárítókötél 2016.08.16. 09:16:28

A mobilarénás tesztek után nem merek Umit venni, mert azok alapján úgy tűnik, valamit vagy elcsesznek, vagy nem javítanak ki. Pedig a telefonjaik marketingje profi, és az árak is elsőre jónak tűnnek.
süti beállítások módosítása