Nyári RC eszközök - drón, autó, hajó, heli, repülő, kisebb állatkert

2016.06.28. 15:00

mrgergoke

screenshot_2016-06-28_13_55_21.png

Ahogyan az lenni szokott, a TomTop webáruház megint csinált egy nagyszerű nyálcsorgatodát, más nevén kütyüböngészdét. Vegyes RC eszközök hatalmas kínálatával rukkoltak elő, elsősorban olcsóbb, alacsony árkategóriás eszközöket árulnak. Lássuk, mit tud egyik-másik darab!

screenshot_2016-06-28_13_55_33.png

Van itt minden, akármilyen RC eszköz megtalálható kábé. Én mégis kiemelnék közülük párat, amit különösen jó ajánlatnak találok, vagy úgy gondolom, hogy érdemes megfontolni. Így a laikus érdeklődők is egy kicsit jobban képben lesznek. A teljes lista itt érhető el.

 

Syma S107G

rm212r-1-68f6-bdyj.jpg

Annak idején még tesztet is írtam róla. Ez talán a legnépszerűbb helikopter, mivel mindenhol csak ajánlani tudják, és a kezdők, repülést tanulók elsőnek ezt szokták venni, ha nem drónnal indítanak. Stabil, rendkívül strapabíró és olcsó. Az egyik legjobb RC ketyere, amivel eddig találkoztam, és 5100 forintos árával igen meggyőző is. A teszt itt olvasható.

Itt megvásárolható.

 

JJRC H8 Mini

rm3255b-18-e23f.jpg

Ez a létező legolcsóbb, márkás quadcopter a maga 4300 forintos árával. Rendkívül sokan vásárolják meg, még azok is,a kik annyira nem érdekeltek a témában, mert hát ennyi pénzt bármilyen jó móka megér. Főleg, ha nem egyszer használatos. Lévén, hogy baromi sokan veszik, irgalmatlan sok kiegészítőt kapni hozzá, így gyakorlatilag bármi is megy tönkre az eszközben, fillérekért cserélhető.rm3255b-1-e23f_1.jpg

Amúgy sem rossz gép, vannak propellervédői, így beltéren is nyugodtan használható, aprócska mérete miatt pedig amúgy sem tud kárt tenni a környezetében. Az akksija szabvány, cserélhető is, így több darabot vásárolva megsokszorozható az 5-7 perces játékidő. Képes gombnyomásra 360°-os fordulatot csinálni a választott irányba, illetve a giroszkóp segítségével gombnyomásra visszatér a kiindulási pozícióba.

Itt megvásárolható.

 

Syma X8HG

rm5922eu_1.jpg

Ez a darab egy jóval komolyabb gép, mint a megszokott olcsóságok. A nagy nevű Syma 8 Megapixeles kamerával felszerelt darab már nem játék. Egy ekkora géppel már tényleg óvatosan kell bánni, főleg, hogy mi mindennel fel van szerelve. Fotók és videók készítésére is alkalmas, jár hozzá kártyaolvasó és egy 4GB-os memóriakártya is, így a dobozt kézhez kapva már a világon semmi akadálya nincsen a reptetésnek. Szintén képes 360°-os fordulásokra, van benne iránytű, amihez igazítja a fejnélküli módot. A fejnélküli mód rögzíti az előre-hátra-jobbra-balra irányokat, így mindegy, merre néz a gép, az előre akkor is ugyanaz marad. Ez mérhetetlenül nagy segítség a kezdőknek, akik nem tudják úgy irányítani a gépeket, mint a profik.

rm5922eu_7.jpg

Az alacsony feszültséget, merülő akkumulátort villogó fényekkel, és biztonságos magasságba kényszerítéssel jelzi. Rendkívül ötletes a Syma megoldása, ugyanis nem engedi bizonyos magasság fölé menni a gépet (barométer segítségével ellenőrzi). Természetesen itt is lehet alacsony, és magas sebesség között kapcsolni, így nem csak szélcsendben használható az eszköz. Pótakksival, esetleg kamera, lábak, és propellervédők nélkül minden bizonnyal jóval nagyobb akksikat is elbír, érdemes lehet rögtön megvenni hozzá azt is.

A doboz tartalma:
1 * Syma X8HG RC Quadcopter
1 * Távirányító (Mode 2)
1 * 8.0MP HD Kamera
2 * 1 pár tartalék propeller
1 * 7.4V 2000mAh Li-po Akksi
4 * Láb
4 * Propeller védő
1 * Töltő
1 * Töltőadapter
1 * 4GB memóriakártya
1 * Kártyaolvasó
1 * Csatlakozó kábel
1 * Csavarhúzó
1 * Csavarkészlet
1 * Angol használati utasítás

Itt megvásárolható.

 

Csak párat emeltem ki a remek darabok közül, de itt bármelyik drón kielégítheti egy szórakozni vágyó átlag ember igényeit. A profik úgyis maguk építik meg a gépeket, ezek itt viszont remek darabok az alacsonyabb árkategóriás igényekre.

Csorgassátok patakokban a nyálatokat itt.

1 komment

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr228851968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huba77 2016.06.30. 16:51:39

Aha csak a szállítási díj mertekével csinálhatnának valamit, mert röhej

Shipping Cost: 12.31$

És mindjárt nem olyan jó vétel egy se
Vagy a szállítás összegébe van kalkulálva egy kis nyereség is :)
süti beállítások módosítása