VR Box és kupon kódok - népszerű VR szemüveg 4300 forintért

2016.06.24. 10:42

mrgergoke

v1820-1-24b5-xowj_1.jpg

Ahogyan indul be a mobilos VR piac, úgy mennek egyre inkább lefelé az árak. Már nem számít ördöngösségnek párezer forintért VR szemüveget, és hozzá való bluetooth kontrollert szerezni. Erre jó példa a VR Box is.

A legtöbb szemüveghez korábban nem adtak kontrollert, és rettentő körülményes volt úgy használni őket. Emlékszem, amikor úgy próbáltam ki a Blitzwolf szemcsijével egy horrorjátékot, hogy az asztali gépem billentyűzete volt rákötve egy OTG adapteren keresztül. Azon felül, hogy a beszarás határán voltam, rettentő kényelmetlen volt úgy játszani, elvette az élmény felét.

v1820-1-24b5-fwuy.jpg

Itt van viszont a népszerű VR Box, amibe 3.5"-tól 6"-ig bármilyen telefont belerakhatunk, és még BT kontroller is jár hozzá. Rendelkezik kékfény és UV védelemmel, és természetesen állíthatóak a lencsetávolságok a szemektől, illetve egymástól.

v1820-1-24b5-jdbw.jpg

Kezel Android és iOS eszközöket is, a távirányítón külön gomb van a váltáshoz. Ez jó hír, mert pont a múltkor találkoztam olyan kontrollerrel, aminél ki volt emelve, hogy iOS-szel nem haver. Ezen univerzális eszköz ára 4300 forint cakk-pakk, ingyenes szállítással.

Itt megvásárolható.

 

Ezen felül pedig szereztem két kupon kódot. Az első 50 dolcsi felett 5%-ot vesz le, a másik pedig 100 fölött 8%-ot. Az egész oldalon felhasználhatóak, kellemes vásárlást!

RKBLOG5

RKBLOG8

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr848836662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása