$1 Snap Up villámakciók - kell egy telefon 300 forintért?

2016.06.20. 12:15

mrgergoke

screenshot_2016-06-20_11_35_46.png

A mai Doogee T6 Pro-ról pont lecsúsztam, pedig 285 forintért zsebre vághattam volna. Az még úgysem volt tesztelve. A 12. évük megünneplésére rendezett akciósorozat keretében ők is csináltak egy ilyen Snap Up-nak hívott, leginkább virtuális blekkfrájdéjre hajazó, tapossukelegymást akciót. Annak idején talán a Banggood volt az első kínai webshop, amelyik ilyet csinált, és brutálisan nagy sikere volt, így jó kínai szokáshoz híven azóta mindenki lenyúlta az ötletet.

Ma például akciókamerát, és Doogee T6 Pro-t lehetett baromi jó áron beszerezni, a többi apróság annyira nem hoz lázba engem. Minden nap délelőtt 11-kor kezdődik a dolog (természetesen magyar idő szerint), akkor lehet rohanni és vásárolni. Ez a Snap Up cucc tegnap kezdődött, és 26-ig tart, utána jön még egy kör valami, amiről egyelőre nincs infó.

Itt lehet sznepápolni.

 

14.000-ért csinálnál egy rövid videót?

Van itt viszont más is, egy egészen jó ötlettel álltak elő. 100 dolcsi feletti rendelés esetén beszállhatsz egy olyan akcióba, ahol 50 dolcsit visszafizetnek, ha csinálsz egy rövid videót, amiben elmondod, hogy ki vagy, honnan, mutatsz egy rendelési számot, és tippelsz, hogy melyik ország nyeri meg az EB-t. A végén 5 nyertest sorsolnak ki, akik megfeleltek az alábbi követelményeknek, illetve jól tippelték meg az EB nyertesét.

A követelmények:

- legkésőbb július 9-ig, a Youtube-ra feltöltött videó, amelyben röviden bemutatkozol (persze angolul, kb. annyit, hogy ,,Heló, Sanyi vagyok Magyarországról")

- a videón jól látható a rendelési számod (írd fel egy papírra és azt videózod) és elmondod egyszer a szlogenjüket (,,I am participating Tomtop’s Guess the Winner, Get Cash Back campaign")

- röviden elmondod, hogy melyik csapat fog nyerni szerinted

- feltöltéskor a címbe bele kell írni a következőket: ,,2016 European Cup" és ,,Tomtop"

Egy kicsit macerásnak hangozhat a dolog, de valójában 10 perc alatt meg lehet lenni vele, és végül is nem rossz üzlet, ha ezért 5 ember visszakap 50 dolcsit a rendeléséből.

Ezt itt érhetitek el a részletes infókkal.

komment

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr128817794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrgergoke · http://rendeljkinait.blog.hu/ 2016.06.20. 22:45:29

@Pandamaci: Ahogyan írtam is, pont lecsúsztam róla már délelőtt, ergo akkor fogyott el. Nyilván nem fognak ezerszámra egy dolcsiért ilyeneket eladni, csak a leggyorsabba emberek kapkodhatják el őket :)

Burpi Turpi 2016.06.22. 11:02:46

akármikor akármelyik cég villámakciói előtt ültem a gép előtt,egyik sem adott be soha semmit,mert a visszaszámláló óra eltünt pár percre,mikor a kuponra kellett volna kattintani és mikor megjelent a kupon,már letelt.....
süti beállítások módosítása