Robotporszívó, haletető, és világító zuhanyrózsa - néha fura dolgokat kapok

2016.06.05. 11:44

mrgergoke

201603151.jpg

A quadcopterek mellé további pár kütyü, ha túl sok lenne a fizetésed!

A fenti robotporszívót például az alábbi kuponnal 299.99 dolcsiért, azaz durván 85.500 forintért hazaviheted. Mondjuk ennyiből már egy csapat minőségibb örömlány is kijön. Megfontolandó.

Kupon: rendeljkinait623

Termék

 

h9895-c7-14-7464.jpg

Ez mondjuk nem a hőmérsékletre váltós verzió, de zuhany alá talán jobb is a random színváltós, mert úgyis mindig azonos hőmérsékleten fürdik az ember. Ez ilyen tipikus kínai olcsóság, jelenleg 6.99 dolcsiba, kábé 2000 forintba kerül.

Kupon: rendeljkinait627

Termék

 

h15946-2-acb6.jpg

És ha valaki még mindig nem tudott volna eleget vásárolni, annak itt van ez a remek, automatikus haletető! Hal nem volt még olyan boldog, mint azok a szerencsés vízi lakosok, melyeknek volt szerencséjük ezen keresztül táplálékhoz jutni! Forradalmian új készülék, ilyet még nem látott a világ!

- Mondd csak, kedves Gabie, te hogyan szoktad etetni otthon a halaidat? Ugye kézzel? Megterhelő és fárasztó, igaz? Ott kell hagyni miatta a takarítást, kifut a tej, leég a fél lakás, míg a halak után kell járni. De most ennek vége! Itt a forradalmian új haletető automata, mely segítségével ezentúl szarhatunk a háziállatainkra! Mostantól nem jelenthet több gondot az állatok etetése, etesse őket a halál! Mindezt pedig nem több, mint 11.99 dollárért haza is viheti a kedves vásárló! Kihagyhatatlan ajánlat! Kihagyhatatlan!

Kupon: rendeljkinait621

Termék

4 komment

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr628780864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bringás bosszantó 2016.06.06. 07:54:07

Víz mellé áramot vezetni. Okos. Hulljon a férgese.
Agyhalott trolloknak: tisztában vagyok a LED feszültség és áramviszonyaival, de azzal is, hogy az odáig vezető drótdarab szarik az előírásokra, ha meghibásodás van akkor biza mindent vezet, nem csak az előírt feszültséget és áramot hanem azt is ami véletlenül rákerül mert a villanyász aki bekötötte, "jó lesz ez így is" szabvánnyal megtöri a drótot.

HaD3sZ 2016.06.06. 08:38:41

@bringás bosszantó: az ilyen LEDes vizes csodakütyük az átfolyó víz erejét használják nem ipari áramot (kvázi dinamó, vízimalom, stb..). És ugye ha még elromlana (ami ilyen kínai szaroknál borítékolható), akkor sem veszélyes az emberre a feszültség.. Egyébként hasonló cuccom nekem is volt, ott hőre változott a szín, 2-3hét után már annyira szétcsesződött hogy diszkófényt nyomott egyből indítás után. Ez annyival jobb, hogy már alapból azt nyomja...:D

Burpi Turpi 2016.06.06. 12:21:47

@HaD3sZ: igen,nem kell hozzájuk áram....

Lesből Támadó Szárítókötél 2016.06.06. 13:42:23

@bringás bosszantó:

Write only üzemmód, gratula. A linkre kattintva a leírás ezzel kezdődik:

"No batteries, no wire needed. Fits all standard connectors, easy to install. The light is activated by water pressure and turns off automatically with the water. 7 colors are displayed circularly and gradually when water flow (the light colors are NOT affected by water temperature)."

"Agyhalott troll", ehhhehehe ;-)
süti beállítások módosítása