10 éves a Bluboo - Bluboo áttekintő remek telefonokkal

2016.05.18. 13:47

mrgergoke

cm2bplc60wiamwc5aakjhma3lcm297_1.jpg

A 2006-os hongkongi alapítású Shenzhen Huihua Exploit Technology Co., Ltd most ünnepli fennállásának 10. évfordulóját, az ünnepi alkalomnak pedig mi örülhetünk a legjobban, hiszen elég király leárazásokat hoztak nekünk.

Most, hogy így nézem a cuccaikat, elég korrekt áron kínálják őket. Még sosem volt Bluboo cuccom, meg annyira nem is szaladtam bele a leárazásaikba, hogy csak úgy vásárolgassak tőlük, de mostantól jobban nyitva tartom a szemem, elég fain termékekkel álltak elő. Sajnos, vagy nem sajnos csak 1 darab/fő a limit a szűkös készletekre hivatkozva.

 

Bluboo X9

A Bluboo X9 most 129.99 dolcsiért vásárolható meg, ami elég jó hardvert is kínál. A szokásos 3GB RAM, 16GB ROM mellé 64 bites 8 magos proci, ujjlenyomatolvasó, meg egy jó dizájn társul. Személyes tapasztalattal sajnos nem tudom megtámogatni a jónak tűnő specifikációt, de szerintem kismillió visszajelzés lehet a termékeikről, ha ilyen áron adják őket.

p1380g-eu-1-2a24-mryl.jpg

 

Bluboo Picasso

A 64.99 dollárért hirdetett Picasso egy igazán ütős ajánlat lehet azoknak, akik az olcsó okostelefonok szerelmesei, ugyanis még így is 2GB RAM-ot, és 16GB tárhelyet kínál, ráadásul mindezt fém házban. A fém ház még a kétszer ilyen drága telefonoknál is ritkaság, nemhogy ebben az árkategóriában. 70 dolcsi alatt csak olyan telefonok szoktak lenni, amik majdnem szétesnek bekapcsolás közben. Jobban szemügyre véve még a hátlapon is van némi egyedi dizájn, az előlapon pedig egy villanó LED. Akárhogy is, ez elég szemrevaló darab ilyen áron.

p1430b-eu-1-7045-itbn.jpg

 

Bluboo XFire2

A szintén 64.99 amerikai dollárért kínált XFire2 specifikációjában nagyon hasonlít a Picassohoz, a különbség viszont kissé fájó: itt már csak 1GB RAM-on fut a rendszer, 8GB tárhely mellett. Cserébe viszont van ujjlenyomatolvasó (a kinti ár kb. 18.500 forint!), és szintén egy előlapi LED villanó, és az ígéretek szerint kissé HTC csúcstelefonokra emlékeztető, menő dizájnnal ellátott hátlap, ami az oldalakkal együtt teljesen fém. Ha a hardver nem olyan fájó pont valakinek, érdemes lehet elgondolkodni rajta.

p1385b-eu-1-4162-bdlk.jpg

 

Bluboo XTouch

A jelenlegi akciós kínálat legütősebb darabja a 139.99 dolcsi árú XTouch. A legviccesebb az egészben az, hogy Kínából rendelve $139.99, a német raktárból pedig $140.69. Mintegy 200 forintért cserébe be vagy biztosítva teljesen az importköltségeket, a megérkezést, meg a megérkezés idejét illetően. Ritka jó biznisznek hangzik.

p1312b-eu-1-43ab-phkn.jpg

Alátámasztja ezt a termék specifikációja is, ugyanis 5.0"-es FHD felbontású kijelzővel, 8 magos, 1.3GHz-es processzorral, 3GB RAM-mal, és az árkategóriában szokatlanul nagy, 32GB-os tárolóval érkezik. Bővíthető további 64GB-tal, és amiatt sem kell aggódni, hogy a Mali-T720 nem teljesít majd jól a játékok alatt. Már mondanom sem kell, hogy elérhető a Band20-as (800MHz-es) 4G, ami itthonra szükséges és ujjlenyomatolvasó is van az előlapi nyomógomb alatt, ezekhez pedig egy 3050 mAh-s akksi szolgáltat megfelelő mennyiségű szuflát. Azt viszont nem vártam volna, hogy ac-s wifi chipet kapott, de ennek is csak örülni lehet. Hogy a töltés is gyorsan menjen, a készülék támogat valamiféle MTK gyorstöltési technológiát, amit sajnos nem részleteznek különösebben. A szépen megtervezett hátlapon 13MPx-es, Sony IMX214 kamera modul található dupla LED villanó kíséretében, és további jó hír, hogy fém keretet kapott. Úgy tűnik Bluboo-ék szeretik a fémet.

p1312b-eu-1-43ab-ncnx.jpg

Némi kérkedéssel fűszerezve bemutatják, hogy az ő gépük sokkal gyorsan az Oukitelénél:

Villantanak egy GPS tesztet is:

És nem maradhat el az ujjlenyomatolvasó tesztje sem:

 

Bluboo UWatch

Természetesen a kínálatból a manapság oly népszerű okosóra sem maradhat ki, így a 28.99 dollárért vesztegetett UWatch-ot 3 színben is kipakolták nekünk. Nem egészen 8300 forintért kecsegtet tehát önálló hangszóróval, 3D gravitációs szenzorral, 4.0-s bluetooth-szal, 350 mAh-s akksival, rozsdamentes acél házzal (ami fél oldallal lejjebb már alumínium), és műbőr szíjjal.

pa3310b-1-610d-xuty.jpg

Az óra sajnos nem vízálló, és a magyar nyelvet sem beszéli, illetve továbbra is szükséges egy app néhány funkciója eléréséhez, de legalább el van látva bőven mindennel: stopper, mikrofon, telefonkönyv, telefonhívás, híváslista, zenelejátszó, távoli kameravezérlés, ébresztő, székbe gyökerezés elkerülésére emlékeztető app, a jól megszokott alváselemző, és még egy barométer/hőmérő, mely a tengerszint feletti magasságot is képes megállapítani. Nem mintha ez bárkit is érdekelne. Akárhogy is, ez az óra egyáltalán nem néz ki rosszul, és ha valóban teljesíti az ígéreteket, akkor az ára is erősen közelíti a vicc kategóriát.

pa3310b-1-610d-octr.jpg

Uff.

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr908727734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása