Gombelem, kameraállvány, lufis helikopter - vegyes felvágott

2014.10.27. 10:00

mrgergoke

Balloon---Helicopter-SZSP271423.jpg
1x-New-Metal-Phone-font-b-Tripod-b-font-Holder-Table-Light-Stand-Anti-slip-font.jpg EunicellAg12.jpg

Ma megint egy kis teszkós 1 dolláros parizer lesz a tízórai. Már annak, aki nem uzsonnaidőben érkezik ide. A koránkelősök (~ akik 10:00 körül már ébren vannak) üdve az, hogy az elsőket haraphatják ebbe a nagy, közös rúd parizerbe, melyben minden olyan élelmiszer- és vegyszeripari termék megtalálható, amitől igazán teszkós lesz ez a parizer. Fogyasszátok hát egészséggel ezt a parizert, mely egy csekélyke ajándék ezen a csúnya, rossz hétfő délelőttön tőlem, nektek.

A parizer mai összetevői tehát a fent látott AG12-es típusú 10-es pakk gombelem, a 3 flexibilis szárú kameraállvány, és a retró lufis helikopteres játék.

Nézzük őket szép sorjában, tehát olyan összevissza, ahogy éppen jónak látom.

 

Kameraállvány okostelefonokhoz

Ez egy félig-meddig használható szerkezet. Készítettem egy videós tesztet, ami némileg nagyobb munkát igényelt, mint az első, diszkófényes. Ebben a videóban erre raktam rá a telefont, így nem remeg a kép, majd meglátjátok. Addig nem akarom jobban kirészletezni.

Szóval van három lába, mindegyik hajlítható, de úgy 45°-nál jobban semmiképpen sem lehet elhajlítani őket (kép mutatja), tehát azért viszonylag merevek. A súlyelosztása (ráhelyezett telefonnal) sajnos nem az igazi, lefelé és felfelé nem igazán lehet filmezni vele, mert egyszerűen eldől. Az anyaghasználatával szerencsére a világon semmi gond nincs, ugyanis a gumi-műanyag-szivacs kombó mellől nem spórolták ki a fémet sem. Nem állítom, hogy prémium hatása van fogásra, de abszolút rendben van. A feje cserélhető, vagy a fejhez a lába, ez nézőpont kérdése. A rugó, ami ráhúzza a gumiborítású lapot a telefon oldalára, és odaszorítja a szivacsos aljához bőven elég erős ahhoz, hogy stabilan tartsa a telefont. Ha elkezdem, jobbra-balra cibálni, akkor sem moccan meg benne a készülék.

Képek

Smartphone tripod néven lehet ebay-en rákeresni, az ára jelenleg 470 forint körül van. Ennyiért szerintem kihagyhatatlan ajánlat. Akinek szüksége van egy ilyenre, és megelégszik a kategória legkisebbjével, ne habozzon!

 

AG12-es gombelem

Itthon meglehetősen drágák a gombelemek. Biztosan van, ahol olcsón is árulják, de mire azt felkutatjuk, addig megjön a csomag (vagy legalább a refundja) a jó öreg íbéjről. Ráadásul tízes pakkokban árulják a legáltalánosabbak, így egy darabig nem is fogyunk ki belőlük. A tízes kiszerelés láttán nehogy azt gondolja valaki, hogy attól majd drága lesz: nincs meg 400 forint a szóban forgó termék.

A csomagolása abszolút rendben van, annyit jegyeznék meg, hogy hiába vagdossák végig a papírt, ha a műanyag egyben van rajta, így nem tudom ezeket a kis kettes filtereket letépkedni, csak késsel-ollóval. De én azt mondom, már annak is örüljünk, hogy ilyen zárt levélben érkezik, és nem csak zacskóba hajigálják őket. Sajnos a működési időkről nem tudok semmit, de működik, és van még 9 másik, úgyhogy megleszünk egymással!

Képek

Rákeresni AG12 cell battery néven lehet, és az említett 400 forintos jelenlegi áron megvásárolhatóak. Szintén nagyon jó vétel!

 

Retró lufis játék

Azt nem tudom, hogy tényleg retró-e, de minden hirdetés nevében szerepelt, szóval gondoltam, hogy én is ideírom. A termék érintőképernyő-tartalma (leírás szerint 0%) alapján azt mondom, esélyes, hogy régi játék, nem ma találták ki.

Azt sajnos nem mondhatom el, hogy rengeteget játszottam volna vele, ugyanis folyton leesik érthető okokból. Nézzétek meg a képeket, így érkezett. A csomagból kiszedve láttam, hogy csak egy újabb sebet fog ejteni vérző szívemen. Így is tett. Miután minden erőmet összeszedve, az utolsó szuszomat is belefújtam, hangos sírás közepette fordította fejét a hideg földnek, és vette magát a mélybe.

Egy kicsit szomorú voltam, mert régen volt egy ilyenem, és tökre örültem neki, meg jó volt vele játszani, de ez a goromba ingyenes postázás elveszi az ember örömét. Próbáltam könyvek között préselni, beraktam egy napra a hifim alá is, ráültem, hajlítgattam az ellenkező irányba, de semmi sem használt neki. Ez legfeljebb dísznek jó valami gyogyós lakásába. A sípja mondjuk elég hangos, azzal lehet ijesztegetni a családtagjainkat.

Balloon aircraft néven megtaláljátok, és egy hibás darabért mindössze 215 forintnak megfelelő ausztrál dollárt kell fizetnetek. Nem lenne ez rossz üzlet, ha egyenesen érkezne meg. De erre vajmi kis esély van.

Képek

Remélem, jóllakott mindenki ezzel az olcsó kis vegyes parizerrel*. Az elkövetkezendő hetekben ígérem, lesz házi sonka is, köpült vajjal, kemencés kenyérrel!

Itt megvásárolható mind.

Meg itt is.

 

Uff.

 

* Összetevők: 99% pácsós, gépi fejtésű, zsíros, tollas, darált csirkebőrmaradék-krém, 1% szeretet. Nyomokban sárgaságot, húzott szemet tartalmazhat.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb kiegészítők

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr476832687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása