Szakítunk a hagyományokkal: mindent a nőkért! - UV fényes körömlakk szárító izé teszt

2014.02.14. 20:00

mrgergoke

Ma brutálisan megszakítjuk az újév óta fennálló, "régi" hagyományunkat, és nem 7, hanem 6 nap után kerül ki újabb cikk. Miért folyamodtam ilyen katarzisszagú, könyörtelen eszközhöz? Azért, kérem, mert ma van Valentin-nap! Tudom-tudom, én is lesza... úgy értem, engem is hidegen hagy, de kedvezzünk ma női olvasóinknak. Egyébként felvetődött bennem, hogy ha az itt rendszeresen megjelenő szellemi táplálék fizikai táplálékként szolgálna női olvasóimnak, akkor valószínűleg éhen haltak volna. Lehet, hogy meg is tették? Egy gyilkos vagyok! Vagy soha nem is voltak?

Aki veszi a bátorságot, és ,,Tovább" olvas, az kérem klikkeljen!

Hogy haladjunk is a sztorival, megjegyezném, hogy ma egy körömlakk/zselé/gél/paszta/gitt/mindenegyéb szárító berendezéshez van szerencsénk. Olvasó - Szárító berendezés. Szárító berendezés - Olvasó.

Mire való ez? Ha türelmetlen vagy, akkor bedugod ide a kezed, és ahelyett, hogy megszárítaná az anyagot a kezeden, megvizsgálja a tenyered, huhog kicsit és kinyomtat neked egy jóslatot. Remélem, senki nem hitte el, bár a kínaiaknál esélyes lenne egy ilyen is, de valójában tényleg csak megszárítja a lakkot vagy gélt a körmökön.

A méretéhez képest a súlya egyáltalán nem vészes, a szív alaktól eltekintve egészen kulturáltan néz ki, és ha belebámulok a nyílásába, nem tudom mihez hasonlítani a látványt. Ezt most nem részletezném agyon, de kicsit futurisztikus hatása van szerintem. Vegyen mindenki csak ezért egy ilyet (~6000 Ft), és nézze meg, milyen a belseje.

Szakértelem teljes hiányában egy női tulajdonostól idéznék szó szerint:

,,Műkörmösök használják. Szépen elő kell készíteni a körmöt (reszelés, zsírtalanítás, társai) arra jön a gél, lakk rétegekben, azt köti meg a fény. Egy réteg kötési ideje kb. 30 másodperc, ezt általában a bázissal, meg a fedőlakkal együtt 4-szer kell megismételni. Negatív tulajdonságot nem tudok mondani. Egyébként úgy tudom, hogy ezek a LED-ek baromi sokáig bírják. *Ezt nagyon jól tudja a kisasszony!* Ja, és ebből a lámpából van még fénycsöves verzió is, az olcsóbb, viszont hamarabb "kiég", plusz ott másfél percig köt egy réteg."

Az én véleményem a termékről az, hogy nagyon szép színben világít, ugyanis kedvencem a sötétkék. Ez már hasonlít arra, és lehet, hogy vásárolok egy ilyet szobadísznek, vagy hangulatvilágításnak. Jó, persze, erről szó sincs, ennyire hülye azért nem vagyok, viszont tényleg nagyon szépen világít. Ezt két ok miatt mondom el többször: 1.) teljen a hely, 2.) semmit nem tudok hozzáfűzni.

Ha még lennének esetleg az éhhalál rémséges szakadékának szélén monocikliző női olvasóink, gyanítom, ezzel a cikkel löktem mindet a szakadékba. Sajnos tényleg egy galád alak vagyok, de egyszer hátha idetéved majd valaki, akit érdekel ez is, és netalántán némileg okul is az itt leírtakból. A fene tudja.

Ma egy ilyen rövidke valami kaptok csak, de ígérem, hogy következőnek valami sokkal semmirevalóbb, és kütyümániásoknak kitalált elektronikai cikket hozok. Becsszó!

Itt megvásárolható egy csomó UV gél lámpa.

Meg itt is.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr845799895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása