Változások a Blogon

2014.01.22. 18:00

mrgergoke

A Blog idén januártól már nem csak az olvasók szórakoztatását szolgálja, hanem azok okulását is. Ezért született meg a Tudnivalók menü például, ahova ma újabb menüpont került ,,Vásárlói erkölcs" cím alatt.

A bejelentenivalóm ehhez kapcsolódik, ám kicsit más: kibővítettük a Cikkek menüpontot, ezentúl részint szortírozni is tudjátok majd a cikkeket érdeklődési köreitek szerint. Ha vegyesen akarjátok látni őket, akkor csak simán a Cikkek feliratra kattintsatok, és akkor időrendben látjátok az összeset.

Még annyit szeretnék itt megosztani veletek, hogy időről időre várhatóak szállítással, kínai gazdasággal, ilyesmi témákkal foglalkozó rövidecske cikkek is. Ne értsetek félre, nem terelni akarom a témát a kütyükről, szó sincs ilyesmiről. Sokkal inkább tájékoztató jellegű cikkekről van szó, amik a rendeléssel foglalkozóknak lehetnek érdekesek. Gondolok itt aktuális postai helyzetre bel- és külföldön, figyelembe veendő szabályokra, törvényekre, módosításokra, stb. Ma este 20:00-kor el is olvashatjátok a legelső ilyet. Ez pont a postával foglalkozik.

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr665775220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása