Rövidke ünnepi-év végi írás

2013.12.24. 22:23

mrgergoke

Kedves Olvasók!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt, és kellemes ünnepeket kívánok! Remélem, mindenki olyan jól érzi magát, ahogyan már régen.

Én, személy szerint nagyon boldog vagyok, hogy velem tartottatok idáig! Még ugyan nincs meg egy éves a Blog, de erősen tartunk a születés dátuma felé. Előreláthatólag nem foglak titeket újévi-szülinapi cikkel köszönteni, ahogyan szerettem volna, de ne búsuljatok, készültem anyaggal januárra rendesen. Ha minden úgy megy, mint szeretném, akkor nem maradtok olvasnivaló nélkül a közeljövőben sem!

Bár még nincs itt az év vége, szeretnék köszönetet mondani a magas látogatottságért is, amit csakis nektek köszönhetek. Ha nem olvastátok volna ennyien a Blogot, nem lett volna kinek cikket írni, ti vagytok a motiváció számomra. Köszönöm, hogy figyelemmel kísértétek munkásságomat, hozzászóltatok, kritizáltatok, egyet értettetek, segítséget kértetek, olvastatok! Jövőre ugyanitt, ugyanebben a formában találkozunk, remélem, tovább nő az érdeklődés.

Remélem azt is, hogy érdekesnek találtátok az itt közölt cikkeket, és itt-ott hasznotokra tudtátok fordítani őket. Elvégre a Blog rendeltetése a kiindulási alap biztosítása a vásárlásra.

Egy mondatban, röviden tehát köszönöm, hogy vagytok, maradjatok 2014-ben is!

Szórakozzatok jól, pihenjetek, egyetek-igyatok, készüljetek a szilveszterre, és bulizzatok agyba-főbe!

 

Üdvözlettel,

mrgergoke

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr315707631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása