Bálamadzagmentes egér teszt

2013.06.20. 20:00

mrgergoke

,,2.4 GHZ Wireless Control Adjustable DPI 800/1200/1600 Gaming Mouse For PC" néven szerepelt eBayen. Jellemző kínai szokás, hogy a fél description-t belerakják a címbe, hogy akkor is megtaláld a műszaki terméküket, ha éppen Che Guevara-s zoknit keresel. A cikket egyébként mate3553 fórumtársnak köszönhetitek!

Kép

1000-1300 Ft körüli összegért kapható az egér. Gaming Mouse-ként hirdetik. Komolyabb baja nincs, jól működik, nem akad, pontos. Kis szépséghibája, hogy elég kicsi. 6 cm széles, 10 cm hosszú és 3,6 cm magas. A gamer egerek ennél jóval nagyobbak szoktak lenni. Micro vevőegysége van, így laptop esetén nem kell kihúzni. A vevőegységnek van kialakított hely az aljában, így még csak el sem veszik. 2 db AAA elemmel működik. 5 gombja van. A megszokott bal és jobb gombok mellet megtalálható még 2 db oldalt, ami alapértelmezettként netezésnél az előző oldal-következő oldal szerepét tölti be. Megtalálható továbbá egy DPI állító gomb a tetején, mely első nyomásra beesett, így nem tudom, hogy állított-e volna bármit is.

Itt megvásárolható egy csomó gémer patkány.

Meg itt is egy csomó másik.

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítők elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr375371012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása