A clicker, a hajkréta, a microSD és a fólia teszt - egyben, röviden

2013.05.17. 20:00

mrgergoke

A mai cikkben pár apróságról szeretnék csak röviden, említés szintjén írni, tudjatok róla, hogy ilyeneket is lehet kapni. Ezek pedig egy állatbetanító clicker, 12 színű hajkréta, 8 GB-os microSD kártya és kijelzővédő fólia.

Először is a 8 gigás memóriakártyáról. Itt vásároltam ezt a Class 4-es jelzésű darabot. 2-2.5 hetet váratott magára, ami egész jó idő szerintem. Megérkezése után azonnal teszteltem csak kíváncsiságból és bőségesen megfelel az elvárásoknak minden tekintetben. Ez is eladóvá vált, ugyanis a táblagépem is az és ezt még hozzá rendeltem.

Kép

Egyik ismerősöm megkért, hogy vegyek az új telefonjához (Nexus Prime) kijelzővédő fóliát és itt találtam olyat, ami neki is megfelelt. Tényleg a németektől jött, nem egy kamu kínai eladóról van szó. 3, azaz HÁROM nap alatt érkezett meg. Vasárnap fizettem és szerdán a postaládában volt már. Ehhez talán nem is kell többet hozzáfűznöm.

Kép

Húgom legújabb agyament ötlete, hogy betanítja a macskánkat mindenféle trükkre. Ehhez keresett is ebayen állatbetanító clickert. A lényege annyi volna, hogy a clicker által kiadott hangot megszokva az állatokat sokkal könnyebben be lehet tanítani dolgokra, mert hozzászoknak a hanghoz és az valahogy segíti őket. A műanyagborítás alatt csak egy darab rugalmas fém van, aminek a közepe nyomásra bepattan és vissza. Elég éles csattanó hangja van. Szerintem az állatok is úgy vannak vele, hogy inkább megcsinálják, amit kell, minthogy tovább hallgassák. Rövid távon is nagyon idegesítő tud lenni. A legtöbb szülő idegeivel nem kompatibilis!

 

Szintúgy húgom ötlete volt, hogy ő most igazán csajos lesz. Ehhez pedig nincs is másra szüksége, mint 12 színű hajkrétára. Állítólag nem mérgező csodatermék és sima vízzel egy-két öblítés után lemosható. Aránylag erősek a színek, persze ez adott hajszíntől is függ, hogy melyik mutat erősebben rajta. Nem egy nagy szám, de kipróbálni nem rossz. Mivel nem használja, ebből arra következtetek, hogy nem érezte magát igazán csajosnak tőle. Legalább a csomagolása igazán kulturált, tényleg tetszett.

Képek

Itt megvásárolható mind.

Meg itt is.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr145304420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása