USB 1m hosszabbító teszt

2013.02.13. 18:00

mrgergoke

Most csak nagyon röviden szeretnék írni erről a rövidke hosszabbítóról (micsoda költői kép!). Átlátszó kábelborítás, kivételesen vastag kábel, normális minőség. Mitől kínai ez a cucc?

Képek

Hát kérem azért kínai, mert használat nélkül is képes félig elromlani. Tegnap akartam használni de nem működött róla a kütyü. Akkor most miért félig rossz? Azért kérem, mert amikor megint megpróbáltam, akkor akárhogy törögettem a kábelt, minden állásban működött. Plusz azért is kínai, mert picit mozog a kábelvégződés az USB csati átlátszó, műanyag borításában. Ezen felül csak azért kínai, mert Kínában készült. Semmi másért.

A csatija nem túl nagy, nem túl kicsi, mindkét vége pont normális méretű. Ezt azért említem meg, mert sok helyen hallottam már, hogy a kínai csatik jó része túl nagy, túl kicsi és nem úgy csatlakozik, mint kéne. Nem egy nagy szám, de rossznak semmiképp sem mondható. Simán el tudom képzelni, hogy az enyém is picit megtört. Akinek szüksége van rá, MEGVEHETŐ, de ne várjunk tőle életfogytiglan tartó szolgálatot. Személy szerint nem ajánlom!

Itt viszont megvásárolható egy csomó normális USB kábel.

Meg itt is.

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítők elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr295078779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása